Riviercruises

Prachtige riviercruises met rederij Feenstra en hun luxe 5-sterren-schip MS Charles Dickens !  

Het goede nieuws is dat rederij FEENSTRA er gelukkig in geslaagd is om een extra schip te vinden voor de vele passagiers die dit jaar nog een riviercruise willen maken. En niet zomáár een schip. Het luxe 5-sterren-schip, het MS Charles Dickens, zal in augustus en september 2021 een drietal prachtige riviercruises voor rederij FEENSTRA uitvoeren. Voor u een unieke kans om voor een aantrekkelijk prijs met zo’n schitterend schip op reis te gaan.

BOEK NU en geniet van een riviercruise en dit in alle veiligheid.  

Wilt u zorgeloos op vakantie? Klik hier voor meer info. Of bel FEENSTRA RiJN LIJN: Nederland Tel. 026 445 28 05. Voor België: Tel. 0800 / 95 432.

Speciale aanbiedingen bij  Feenstra Rijn Lijn

Voor Kerstcruises december kan je terecht bij Feenstra Rijn Lijn. De beleving en de sfeer zijn uniek, zeker in de prachtige omgeving van de Rijn en de Moezel. Ook de gezellige kerstversieringen en -activiteiten in de Duitse steden verhogen de ambiance. Bovendien geniet u aan boord van de riviercruiseschepen van heerlijke diners en een prettige, unieke sfeer!  Voor meer info klik hier. 

Riviercruise Donau 2022

De Donaucruise voert u door Duitsland, Oostenrijk, Slowakije en Hongarije. Vervolgens wordt de Donau de grensrivier tussen Kroatië en Servië en tussen Roemenië en Bulgarije. De Donau doorkruist talrijke steden en dorpen waar cultuur, geschiedenis en tradities elkaar ontmoeten. De grote verschillen in cultuur, de interessante plaatsen zoals Wenen, Bratislava en Boedapest én de grote variatie in landschap zorgen voor een afwisselend geheel. De Donau is niet voor niets wereldberoemd en dat kan u met een Donaucruise ervaren. Voor afvaarten 2022 lees magazine CRUISE & STYLE nr. 14.

Terug naar nieuws 

Vraag online het magazine CRUISE & STYLE aan.

Of mail naar info@cruisestyle.nl 

Lees ook nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2022-2023, verkrijgbaar bij o.a. Standaard Boekhandel en tijdschriftenhandel of klik hier