Riviercruises 2023-2024

Prachtige riviercruises met rederij Feenstra en hun luxe 5-sterren-schip

Het goede nieuws is dat rederij FEENSTRA er gelukkig in geslaagd is om een extra schip te vinden voor de vele passagiers. Het luxe 5-sterren-schip zal een drietal prachtige riviercruises voor rederij FEENSTRA uitvoeren. Voor u een unieke kans om voor een aantrekkelijk prijs met zo’n schitterend schip op reis te gaan. BOEK NU en geniet van een riviercruise en dit in alle veiligheid.  

Wilt u zorgeloos op vakantie? Klik hier voor meer info. Of bel FEENSTRA RiJN LIJN: Nederland Tel. 026 445 28 05. Voor België: Tel. 0800 / 95 432.

Speciale aanbiedingen bij  Feenstra Rijn Lijn

Voor Kerstcruises december kan je terecht bij Feenstra Rijn Lijn. De beleving en de sfeer zijn uniek, zeker in de prachtige omgeving van de Rijn en de Moezel. Ook de gezellige kerstversieringen en -activiteiten in de Duitse steden verhogen de ambiance. Bovendien geniet u aan boord van de riviercruiseschepen van heerlijke diners en een prettige, unieke sfeer!  Voor meer info klik hier. 

Rederij CroisiEurope 2024 met 50 riviercruiseschepen

CroisiEurope lanceert haar cruiseprogramma 2024 met nieuwe routes en nieuwe excursies. Om het aanbod te vernieuwen en te verrijken, zijn hier de nieuwigheden voor 2024 van Europa's grootste riviercruise rederij, met vernieuwde bestemmingen om beter aan de verwachtingen van cruisepassagiers te voldoen. Met hun 50-tal riviercruiseschepen biedt CroisiEurope een breed scala aan cruises op het water. Meer info Tel. 0032 2 / 514 11 54.

Riviercruise Donau 2023-2024

De Donaucruise voert u door Duitsland, Oostenrijk, Slowakije en Hongarije. Vervolgens wordt de Donau de grensrivier tussen Kroatië en Servië en tussen Roemenië en Bulgarije. De Donau doorkruist talrijke steden en dorpen waar cultuur, geschiedenis en tradities elkaar ontmoeten. De grote verschillen in cultuur, de interessante plaatsen zoals Wenen, Bratislava en Boedapest én de grote variatie in landschap zorgen voor een afwisselend geheel. De Donau is niet voor niets wereldberoemd en dat kan u met een Donaucruise ervaren. Voor afvaarten 2023-2024 lees magazine CRUISE & STYLE.

Vraag het magazine CRUISE & STYLE aan via mail info@cruisestyle.nl   

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram 

Terug naar nieuws