Feenstra Rijn Lijn riviercruises 2022

BOEK NU en geniet van een riviercruise en dit in alle veiligheid.  

Wilt u zorgeloos op vakantie? Boek nu uw riviercruise bij Feenstra, met hun flexibele voorwaarden, gratis Omboekgarantie, Geld-terug-garantie en Terughaal garantie hoeft u zich nergens zorgen over te maken*.

Hoe vaart riviercruisespecialist FEENSTRA? 

De bemanning aan boord is goed bekend met de gangbare procedures op het gebied van hygiëne en veiligheid aan boord van een schip en het spreekt voor zich dat daar in deze tijd extra aandacht aan wordt besteed.

Naast de basisregels die voor ons allemaal gelden kunt u tijdens uw reis onder andere de volgende extra maatregelen verwachten:

  • Alle passagiers dienen volledig gevaccineerd en in het bezit van een vaccinatiebewijs* te zijn, of een negatieve testuitslag van een PCR test kunnen overleggen. De laatste inenting moet uiterlijk twee weken voor vertrek zijn gegeven.
  • Bij verplaatsing aan boord draagt iedereen een mondkapje
  • Dagelijks wordt van alle passagiers hun lichaamstemperatuur gescand
  • Alle maaltijden en drankjes worden aan tafel geserveerd.

BELGISCHE en NEDERLANDSE GASTEN WELKOM !

Voor Belgische gasten adviseren wij u contact op te nemen met uw lokale autoriteiten om te informeren waar u uw officiële vaccinatiebewijs kunt verkrijgen.

Voor Nederlanders: Om een officieel vaccinatiebewijs te verkrijgen maakt u gebruik van de CoronaCheck-app. Heeft u geen smartphone? U kunt nu ook een papieren vaccinatiebewijs printen via de website www.coronacheck.nl of u kunt bellen met tel.nr. 0031 247-247247. De bevestiging van vaccinatie welke u na uw inenting heeft ontvangen is geen officieel vaccinatiebewijs.  

Voor meer info en reservaties, contacteer FEENSTRA RiJN LIJN: Nederland Tel. 026 445 28 05 en vanuit België Tel. 0800 / 95 432.

FEENSTRA RIJN LIJN riviercruises Rijn, Moezel, Donau en andere Europese wateren

Feenstra Rijn Lijn is de reisorganisatie voor fantastische riviercruises en vaarvakanties over Rijn, Moezel, Donau en andere Europese wateren. Zij beschikken over 8 comfortabele riviercruiseschepen. Steeds meer Nederlanders ontdekken het ultieme genot van een riviercruise. Waarom? Genietend van een uitstekende verzorging reist u comfortabel van de ene naar de andere bestemming! Nergens is het aantal klanten dat opnieuw een reis boekt zo groot. Wilt u ook kennismaken met deze ontspannen manier van vakantie vieren, dan bent u bij Feenstra Rijn Lijn aan het juiste adres.

Feenstra Rijn Lijn: "Bij een riviercruise gaat het uiteindelijk om de totale beleving. Naast een aantrekkelijk vaarschema en een comfortabele accommodatie hoort daar ook een uitstekende verzorging en gastvrij onthaal bij. U ontdekt met onze riviercruiseschepen de mooiste rivieren van Europa. Zo gaan onze reizen door Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Hongarije en Slowakije. U geniet gegarandeerd van de gevarieerde natuur, dorpen, steden en het vele culturele erfgoed."  

Voor meer info contacteer FEENSTRA RIJN LIJN: tel. nr vanuit Nederland   026 445 28 05

Het vlaggenschip van de vloot het schip M.p.s. Antonio Bellucci heeft een zeer ruime receptie met een prachtige ballustrade, een sfeervol salon met een gedeelte panoramadak en grote panoramaramen. Het chique restaurant ligt aan de voorzijde en ook voorzien van grote panoramaramen. Op het zonnedek kan je heerlijk relaxen of zelf genieten in de jacuzzi die zich achteraan op het dek bevindt.

Andere schepen zijn de Rembrandt van Rijn, Statendam ( zie foto bovenaan), Poseidon, Salvinia, Azolla en de Horizon.

FIETSCRUISES: Vakantie op Rijn en de Nederlandse rivieren 

Fietsen en cruisen, de ideale combinatie.

Tijdens de cruises worden er prachtige fietsroutes aangeboden. Vooraf wordt de route doorgenomen en de fietsbegeleider zal met je mee fietsen. Uiteraard is het ook mogelijk om individueel de fietsroute af te leggen. 

Vanuit Arnhem kan je met Feenstra Rijn Lijn met twee verschillende fietscruises meevaren. De beide reizen worden door de Horizon uitgevoerd. Tijdens de prachtige 7-daagse fietscruise langs de Loreley fietst u op uw eigen tempo langs de Romantische Rijn met zijn burchten en kastelen met als hoogtepunt de indrukwekkende Loreley.

De 7-daagse fietscruise Brabant en de Biesbosch is de tweede variant.  Tijdens deze fietscruise passeert u al fietsend gezellige Brabantse plaatsjes en de prachtige Biesbosch. Geniet onderweg van de prachtige landschappen. Maak ook eens een tussenstop voor een kopje koffie met Bossche bol, of een lekker wijntje op één van de vele terrasjes waar u langs komt.

Je mag uiteraard per dag zelf beslissen of je de route gaat fietsen of dat je een dagje uitrust en meevaart met het schip. Natuurlijk kan je de aanlegplaatsen ook zelf per fiets verkennen. Fiets(huur): Bij boeking van je fietscruise dien je door te geven of je een (elektrische) fiets wilt huren of dat je je eigen (elektrische) fiets meeneemt. Indien je een fiets huurt, is het belangrijk om het juiste type en de goede maat door te geven. Alle fietsen worden met zorg door de bemanning van het schip op het zonnedek geplaatst. Aan boord is het mogelijk om de accu van je elektrische fiets op te laden. Huurprijzen: Luxe tourfiets € 75,- per week, E-Bike € 125,- per week.

Voor meer info contacteer FEENSTRA RIJN LIJN: tel. nr vanuit Nederland:  026 445 28 05 of zie web: Feenstra Rijn Lijn

Benieuwd naar het volledige artikel, beoordeling door Cruise&Style? Deze lees je in Cruise&Style nr. 14, te bestellen via deze link.

KERSTmarktcruises Bonn, Keulen en Düsseldorf met Feenstra Rijn Lijn 

November - december

Tijdens het winterse sprookje zijn er volop versierde kraampjes met artistiek handwerk, kerstversiering, creaties van glas, houtsnijwerk en nog veel meer. Overal ruikt u de heerlijkste lekkernijen die speciaal voor de kerst worden bereid: gebraden appels (Bratäpfel), glühwein, kaneelkoeken (Zimtsterne), warme chocolademelk, knapperige aardappel-pannenkoeken (Reibekuchen) en heerlijke punch.

Ook aan boord is het genieten, bijvoorbeeld in de sauna of whirlpool. Of op het zonnedek dat in kerstsfeer is gehuld.

Tekst ® Rudy Beckx, uitgever Cruise&Style.

https://feenstrarijnlijn.be/