Nieuw wedstrijd 2022

Onze uitgeverij BECKX Publishing MEDIA bestaat in 2022 reeds 32 jaar. Hiervoor geven we leuke prijzen weg waaronder een cruise te winnen en een scheepsbezoek voor 2 personen, wij mogen 30 personen in 2023 uitnodigen op een cruiseschip te Rotterdam, Andere prijzen: reiskoffer Samsonite, badkleding, hotelovernachting, strandschoenen... 30 leuke prijzen!

Je kan je nu inschrijven voor deze exclusieve wedstrijd tot 31 december 2022. De winnaars worden persoonlijk geïnformeerd voor 15 januari 2023. De winnaars mogen een mail verwachten om ons te contacteren voor verdere afspraken. WIN EEN CRUISE, een 4-daagse riviercruise of zeecruise.

WIN EEN CRUISE, een 4-daagse riviercruise of zeecruise, of een scheepsbezoek

Of een hotelovernachting met ontbijt voor 2 personen, een scheepsbezoek in Amsterdam of Rotterdam, geldig voor 2 personen. Een aantal datums worden opgegeven zodat ieder zijn voorkeurdatum kan opgeven. Je wordt ontvangen in de cruiseterminal met koffie/thee. Daarna ga je aan boord en op het einde van de bezichtiging en rondleiding geniet je nog van een korte presentatie met informatie over cruisen, de rederij, het schip en speciale aanbiedingen. Bij sommige cruiseschepen is zelfs een lunch inbegrepen.

Ook te winnen: Reiskoffers, Sauna-Wellness dagbezoeken en alle andere prijzen: CRUISE & STYLE stuurt de winnaars een mail om het juiste leveringsadres te bekomen.

Interesse om te winnen ? Stuur een mail naar  info@cruisestyle.nl, vemeld ook je 3 volgende reizen en/of cruises, en wie weet ben je de gelukkige winnaar!