ALL INCLUSIVE TOP-LUXE CRUISES met Regent Seven Seas

 • Regent Seven Seas Cruises biedt een luxe, all-inclusive service die zich richt op een uitzonderlijke vakantie-ervaring. Hun aanbod omvat een 24-uurs open bar door het hele schip, waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan champagnes, fijne wijnen, en sterke dranken. Elke suite heeft een minibar die aangevuld wordt met dranken naar keuze van de gast.
 • Je kan kiezen uit diverse specialiteitenrestaurants zonder extra kosten. Alle fooien en servicekosten zijn inbegrepen, zodat gasten zich geen zorgen hoeven te maken over bijkomende uitgaven. 
 • Elke suite biedt onbeperkt internetgebruik, wat ideaal is voor reizigers die graag verbonden blijven.
 • De rederij biedt een ruime keuze aan gratis excursies in elke haven, zodat gasten de lokale cultuur en bezienswaardigheden kunnen verkennen. Voor diegenen die in Concierge suites of hogere categorieën verblijven, is er een extra hotelovernachting inbegrepen voor een nog luxueuzere ervaring.
 • Een nieuwe toevoeging is de gratis was- en strijkdienst, beschikbaar op alle cruises en in elke suite, wat een extra gemak betekent voor gasten. 
 • Met deze uitgebreide services streeft Regent Seven Seas ernaar om een zorgeloze en luxueuze cruise-ervaring te bieden waarbij alles is inbegrepen.

Regent Seven Seas Cruises, te boeken bij SILVERJET te Apeldoorn, tel. 055 357 55 97 of per mail klik hier

Actuele promo's, enkel voor nieuwe boekingen en volgens beschikbaarheid: 

Deze rederijen Regent Seven Seas Cruises, heeft 2 afvaarten met 40% korting:

 • Vertrek 19 febr. 2025: 14 nachten Hong Kong tot Tokyo, 42 excursies inbegrepen aan boord van Seven Seas Explorer.
 • Vertrek 6 maart 2025: 21 nachten Papeete tot Sydney, 20 excursies inbegrepen aan boord van Seven Seas Mariner. 

?Meer info, voorwaarden en reservaties inclusief transfers en vluchten bij onze aanbevolen cruisereisbureaus

Aan boord van SEVEN SEAS GRANDEUR (het nieuwste schip met bouwjaar 2023)

 • 14 november 2024 – GRA241114 : 10-nachten cruise vanaf € 5.279 pp
 • 24 november 2024 – GRA241124 : 12-nachten cruise vanaf € 6.209 pp
 • 24 januari 2025 – GRA250124 : 10-nachten cruise vanaf € 6.209 pp
 • 03 februari 2025 – GRA250203 : 10-nachten cruise vanaf € 6.209 pp
 • 13 februari 2025 – GRA250213 : 10-nachten cruise vanaf € 6.209 pp
 • 23 februari 2025 – GRA250223 : 10-nachten cruise vanaf € 5.749 pp
 • 05 maart 2025 – GRA250305 : 14-nachten cruise vanaf € 8.249 pp

Aan boord van SEVEN SEAS MARINER

 • 18 december 2024 – MAR241218 : 10-nachten cruise vanaf € 5.189 pp
 • 28 december 2024 – MAR241228 : 10-nachten cruise vanaf € 5.839 pp

Aan boord van SEVEN SEAS NAVIGATOR

 • 21 maart 2025 – NAV250321 : 14-nachten cruise vanaf € 8.429 pp

Detail routes zie op website SILVERJET klik hier

Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, levert al meer dan 25 jaar een ongeëvenaarde ervaring. Met ruimte voor maximaal 750 gasten aan boord, varen de ruimtelijke en stijlvolle schepen – Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®, Seven Seas Navigator®, Seven Seas Splendor® en Seven Seas Voyager® en Seven Seas Grandeur™   – van ’s werelds meest luxueuze vloot naar meer dan 450 iconische bestemmingen wereldwijd. Gasten genieten gepersonaliseerde service op het hoogste niveau evenals van luxueuze all-suite accommodaties, welke toebehoren tot de grootste op zee en bijna allemaal voorzien zijn van een privébalkon. Uniek bij Regent Seven Seas Cruises is de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, wat de cruiserederij de enige echte all-inclusive rederij maakt. Ook inbegrepen zijn alle maaltijden in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, gratis Valet Laundry, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger.

Voor meer info & reservaties contacteer Silverjet Luxury Cruises 055 357 55 97 

Bestel nieuwe REGENT brochure 2024 hier

Regent Seven Seas Cruises® nieuwste schip Seven Seas Grandeur™

De rederij onthult ook het opnieuw ontworpen Compass Rose Restaurant. 30 jaar ervaring in luxe reizen.

Seven Seas Grandeur is de nieuwste evolutie in luxe cruisen. Haar verfijnde stijl, weergaloze elegantie en adembenemende schoonheid zullen alle verwachtingen van onze gasten overtreffen. Het is een bewijs van de groeiende vraag naar luxe cruises die het merk Regent drijft dankzij het perfecte formaat van onze schepen die ongeëvenaarde ruimte op zee bieden. Meer info in het tijdschrift CRUISE & STYLE 2024.

Cruisen met Seven Seas Splendor 

Seven Seas Splendor:  cruises in Europa en Caribisch gebied.

Luxereizigers kunnen weer genieten van de ongeëvenaarde Regent ervaring met de geruststelling die wordt geleverd door het veelzijdige SailSAFE™ gezondheids- en veiligheidsprogramma.  

Regent Seven Seas Cruiseschepen:

 • Seven Seas Explorer® 
 • Seven Seas Mariner® 
 • Seven Seas Navigator® 
 • Seven Seas Voyager® 
 • Seven Seas Grandeur® NIEUW!
 • Seven Seas Splendor®

Regent Seven Seas: beste Spa-faciliteiten aan boord

Lezers Porthole hebben op hun favoriete rederij en schepen gestemd tijdens de Readers's Choice Awards 

Regent Seven Seas werd de winnaar voor de 'beste Spafaciliteiten aan boord' en hun 'Seven Seas Explorer' als beste ultra-luxe cruiseschip!

Ultra-luxe all-inclusive cruiseschepen Regent Seven Seas

Regent heeft kleinere, onlangs vernieuwde cruiseschepen in de vloot. Elk schip kan tot 750 passagiers aan boord verwelkomen.

Het nieuwe vlaggenschip Seven Seas Explorer is nu in de vaart. Deze rederij is bovendien ook de enige die bekend staat voor het all-inclusive concept, zelfs alle excursies in iedere haven zijn inbegrepen, alsmede gratis Valet Laundry Service.

Op de Regent Seven Seas kan je enkel een suite met balkon boeken. Uiteraard mag je hier een dressing en een luxe badkamer met beautyprodukten verwachten. Boek je een Concierge Suite dan maak je onder andere gebruik van je eigen Illy koffiemachine en een gratis hotel overnachting vooraf.

Cruises met Seven Seas Explorer in Azië 2024 - 2025

 • Bangkok - Bali inclusief 3 pre-cruise nachten in Bangkok inbegrepen!
 • Sydney - Tokyo, 59 nachten Grand Voyage Azië 

Cruises met Seven Seas Voyager in Afrika 2024-2025, o.a.:

 • Barcelona - Kaapstad, 25 nachten Westkust van Afrika en 3-nachten land programma Zuid-Afrika

Cruises 2024

 • Alaska 7 nachten: Vancouver naar Seward met Seven Seas Mariner®
 • Middellandse Zeegebied12 nachten: Athene naar Jeruzalem met Seven Seas Explorer®
 • Noord-Europaaugustus 10 nachten: Stockholm naar Stockholm met Seven Seas Splendor®
 • Midden-Oosten10 nov. 2024: 21 nachten van Istanbul naar Dubai met Seven Seas Navigator®

Meer info en reservaties bij SILVERJET, tel.: 055 / 357 55 97

In ons nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE kan je  een uitgebreide reportage lezen. 

NIEUW: Regent Seven Seas Cruises breidt haar wellnessprogramma uit. Het nieuwe initiatief benadrukt de holistische benadering van de Serene Spa & Wellness en omvat behalve behandelingen op het schip ook landexcursies. In restaurants en de Pool Grill nu meer gezonde gerechten en producten aan boord van de Seven Seas Voyager. 

Seven Seas Splendor, goed voor 750 gasten, is het nieuwe luxueuze vlaggenschip van Regent Seven Seas Cruises.

Kijk op de website voor de meest actuele promoties!

NIEUW : Regent Seven Seas Cruises® schenkt gasten de Gift of Travel

Luxueuze aanvullende landprogramma’s inbegrepen voorafgaand of na afloop van een Europese cruise om gasten een nog completer en indrukwekkender beeld van het veelzijdige en boeiende Europa te bieden.

REGENT SEVEN SEAS CRUISES, ‘s werelds meest luxueuze cruiserederij  heeft een uiterst aantrekkelijk nieuw programma bekendgemaakt om gasten nog meer interessante en indrukwekkende ervaringen te bieden: een bij hun luxe vaartocht inbegrepen landprogramma om de reis mee te verlengen, voorafgaand of na afloop van de cruise. Dit inclusieve Gof of Travel aanbod van Regent omvat landprogramma’s in de periode april tot november in combinatie met 57 verschillende Europese cruises, die zelf ook al zeer veel bestemmingen aandoen. Gift of Travel betekent voor de cruiserederij een stap in een nieuw tijdperk van inbegrepen Europese landreizen, in anticipatie op de groeiende behoefte van reizigers in het luxesegment om meer dan ooit hun kostbare tijd louter te besteden aan écht waardevolle ervaringen.

Veelzijdig Europa
Deze aanbieding geldt voor nieuwe boekingen gemaakt en geeft reizigers een extra reden nu hun cruise te reserveren naar de meest charmante Europese bestemmingen volgend jaar.

“Onze gasten geven blijk van een grote, constante liefde voor reizen in het wonderschone en interessante Europa, dat zo rijk is aan geschiedenis, bruisende cultuur en adembenemende landschappen. En uiteraard helemaal wanneer ze onderweg kunnen genieten van onze all-suite accommodaties, de exquise keuken en het elegante entertainment aan boord van 's werelds meest luxueuze vloot”, aldus Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises. “Deze genereuze Gift of Travel is een perfecte kans op een nog verrijkender Europese ervaring. In het Middellandse Zeegebied, in de noordelijke Europese zeeën en overal daartussen!”

Zowel ervaren Europa-bezoekers als reizigers die dit werelddeel nog verder moeten ontdekken hebben veel te kiezen in het Gift of Travel-programma. Het wordt aangeboden in combinatie met een cruise op Seven Seas Mariner®, Seven Seas Splendor®, Seven Seas Voyager® en Seven Seas Navigator® met bestemmingen als Piraeus (Athene), Southampton (Londen), Kopenhagen, Istanbul en Barcelona. Er is keuze uit een zevental inspirerende landprogramma's voorafgaand of na afloop van de cruise, ongeacht het type van de geboekte suite, maar uiteraard wel op basis van beschikbaarheid.

Al deze landprogramma's van Regent zijn inclusief hotelaccommodatie, transfers, geselecteerde maaltijden en specifiek samengestelde excursies.

Hoogtepunten van pre- of post-cruise landexcursies:

Mystical Cappadocia – Istanbul, Turkije (3 nachten):
Reizigers verblijven drie nachten in het majestueuze, historische Cappadocië. Ze bezoeken de perfect bewaarde oude rotskerken van Uçhisar Castle en het openluchtmuseum van Göreme. En dalen bijna zeventig meter af naar de ondergrondse stad Derinkuyu met zijn unieke rotsformaties die bekendstaan als de 'schoorstenen van de elfen'.

London & Charming Cotswolds – Londen (Southampton), Engeland (3 nachten):
Een verrassende combinatie van het kosmopolitische Londen en het typische Britse platteland van de sublieme Cotswolds. Gasten staan oog in oog met wereldberoemde plekken als Buckingham Palace en de Tower of London, maar ook met een elegante plaats als Bath, waar een bezoek wordt gebracht aan de Romeinse baden.

Authentic Madrid & Beyond – Barcelona, Spanje (4 nachten):
Een ontdekkingsreis naar de eigenzinnige landschappen en de trotse steden die het stoere karakter van Spanje ademen, met veel UNESCO-erfgoed, van Madrid tot Segovia. Een trip van vier nachten die de deelnemers zal verrijken met een diep historisch en cultureel besef van wat Spanje zo bijzonder maakt.

Gasten die niet willen of kunnen deelnemen aan het inbegrepen landprogramma kunnen ervoor kiezen om een krediet van €630 per gast of - maximaal - €1260 per suite te ontvangen.

Cruises waarop het programma Gift of Travel van toepassing is: 

Van Athene (Piraeus), Griekenland naar Istanbul, Turkije
Seven Seas Navigator
12 nachten | Bosphorus Beauty  
Vanuit vertrekhaven Piraeus in Griekenland - de entree van de antieke stad Athene - vaart Seven Seas Navigator langs charmante plaatsen aan de Griekse, Turkse en Cypriotische kustlijn. Zoals het meer dan pittoreske Santorini, waar witgekalkte huisjes en huizen veilig genesteld liggen in de iconische kustlijn, en Limassol dat beroemd is om zijn historische ruïnes, eindeloze boomgaarden vol citroenen, sinaasappelen en olijven, majestueuze bergen, elegante landschappen en ravissante stranden. Er zijn bijna zestig inclusieve landexcursies mogelijk. Zo kunnen gasten op de Griekse eilanden volop genieten van de pastelkleurige architectuur en historische kerken in de authentieke kernen. Rond het schiereiland van Bodrum is een zeiltocht mogelijk in a gulet, een klassieke Turkse houten twee- of driemaster. En daarna? Een frisse duik in het heldere water van de intieme baai van Poyraz Limani in Turkije. 

Grand Voyages 2025-2026 

Vanwege de populariteit van lange luxe cruises heeft Regent in het Grand Voyage programma 2025-2026 vijf reizen opgenomen, met prijzen vanaf €36.579 per gast. Gasten hebben keuze uit 589 inbegrepen excursies aan land en brengen tot negenmaal de nacht door aan boord in een haven. 

 • Het Grand Arctic Adventure aan boord van Seven Seas Mariner vertrekt vanuit op 10 juli 2025 vanuit New York en neemt gasten mee op een cruise met 83 overnachtingen met als eindbestemming Barcelona
 • De Grand Cultural Quest op Seven Seas Mariner - die met 117 overnachtingen niet onderdoet voor wereldcruises - vertrekt op 10 juli 2025 vanuit New York New York mee naar Barcelona. Onderweg wordt een groot aantal bestemmingen in Noord-Europa en rond de Middellandse Zee aangedaan. 
 • Reizigers op de Grand Continental Sojourn stappen op 31 oktober 2025 in Barcelona aan boord van Seven Seas Navigator voor een cruise met 84 overnachtingen die via Afrika, Azië en Australië eindigt in Sydney
 • De Grand Asia Exploration op Seven Seas Explorer is een cruise-avontuur met 61 overnachtingen van Auckland naar Tokio. De cruise vertrekt op 12 januari 2026 vanuit New York.
 • En ten slotte is er de Indian Ocean Odyssey die de onverschrokken reizigers meeneemt op een cruise met 64 overnachtingen met vertrek op 12 februari 2026 vanuit Port Louis, Mauritius naar Rome en bestemmingen in Afrika, het Midden-Oosten en rond de Middellandse Zee aandoet. 

2026 World Cruise – The Sense of Adventure

De 2026 World Cruise – The Sense of Adventure – die op 10 januari 2026 vanuit Miami, Florida vertrekt voor een rondreis, doet ongelooflijke bestemmingen aan in Noord- en Zuid-Amerika, de zuidelijke Pacific, Australië en Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika en Europa.

Benieuwd naar het volledige artikel, beoordeling door CRUISE & STYLE? Dit tijdschrift kan je aanvragen mits te mailen naar info@cruisestyle.nl

Tekst ® Rudy Beckx, uitgever Cruise & Style.

 

Terug naar rederijen

https://www.silverjet.nl/regent