Vaar langs schilderachtige landschappen met Feenstra Rijn Lijn 

Naast de bekende rivierschepen zoals de Salvinia, Antonio Bellucci, Rembrandt van Rijn, Horizon en de Azolla presenteert Feenstra Rijn Lijn de volgende vier extra schepen: Bellissima, Serenade 1, Swiss Pearl en Bellejour.

Dit heeft geresulteerd in een veelomvattend reisprogramma met daarin een divers aanbod aan fantastische cruises.

Ook is er een grote variatie in reisduur en soort accommodatie. 

Gratis brochure riviercruises, ontvang gratis per post hun riviercruisebrochure.

Aan u de keuze uit meer dan 130 geselecteerde afvaarten en 4 extra rivierschepen!

  • 4- tot 13-daagse riviercruises Nederlandse en Belgische wateren Rijn en Moezel: vanaf april t/m oktober  

Rondreis Holland: Als u zich wilt laten verrassen door de oneindige variatie in het Nederlandse landschap, dan is dit echt een reis voor u. Van Hanzestad tot het IJsselmeer, van Friesland tot de Waddeneilanden en van de Noord-Hollandse steden tot het lieflijke Kinderdijk. Elk stukje Nederland heeft zijn eigen charme. Zo beleeft u tijdens deze cruise hoe rijk het Nederlandse verleden en heden eigenlijk zijn.

Het grootse Antwerpen met zijn haven, diamanthandel en overweldigende binnenstad is een lust voor het oog. De stad aan de Schelde heeft vele hoogtepunten die een bezoek meer dan waard zijn. Van de grandioze winkelstraat de Meir tot de indrukwekkende Onze-Lieve-Vrouwenkathedraal.

In de eeuwenoude, sfeervolle binnensteden van Gent en Brugge wemelt het van de chocolaterieën en restaurants. En in de vele cafés is de keus aan speciaal-bieren ongekend. Tijdens deze reis komt de ware Bourgondiër in u naar boven. Bovendien is er volop cultureel erfgoed te bewonderen. Het historische Brugge lijkt wel één groot openluchtmuseum en in Gent treft u nog vele sporen aan van het rijke verleden in de katoennijverheid.

Over de Rijn en de Moezel maakt u kennis met machtige steden als Keulen en Koblenz maar ook overweldigende natuur en cultuur. De Drachenfels bij Königswinter en het sfeervolle Moezeldal zijn slechts enkele hoogtepunten. De Moezel staat natuurlijk bekend om zijn heerlijke wijnen. Uit plaatsen als Cochem, Zell en Bernkastel komen de lekkerste varianten waar u naar hartenlust van kunt proeven.

  • 13-daagse riviercruises Rijn, Moezel en Saar: 29 mei, 19 en 25 juli, 7 sept. 

Niet veel schepen varen over de Saar, maar het is de moeite meer dan waard. Tijdens een prachtige reis via de romantische Rijn en de sprookjesachtige Moezel komt u uiteindelijk op de smalle Saar. De Saarschleife en sfeervolle plaatsjes als Saarlouis en Saarburg laten een onvergetelijke indruk op u achter.

  • 12-daagse Donaucruises: 3 en 13 aug.  

Deze speciale 12-daagse Donaucruise voert u door Duitsland, Oostenrijk, Slowakije en Hongarije. De grote verschillen in cultuur, de interessante steden als Wenen, Bratislava en Budapest én de grote variatie in landschap zorgen voor een afwisselend geheel. De mooie Blauwe Donau is niet voor niets wereldberoemd en dát willen wij u tijdens deze prachtige Donaucruise graag laten ervaren.

  • 7-daagse Fietscruises: 9 juni en 8 sept.  

Fietscruise Brabant en de Biesbosch: Tijdens deze fietscruise passeert u al fietsend gezellige Brabantse plaatsjes en de prachtige Biesbosch. Geniet onderweg van de prachtige landschappen. Maak ook eens een tussenstop voor een kopje koffie met Bossche bol, of een lekker wijntje op één van de vele terrasjes waar u langs komt.

Fietscruise langs de Loreley: Tijdens deze prachtige 7-daagse fietscruise langs de Loreley fietst u op uw eigen tempo langs de Romantische Rijn met zijn burchten en kastelen met als hoogtepunt de indrukwekkende Loreley.

  • 4- tot 11-daagse Kerst(markt)cruises: 20 nov. t/m 23 dec.  

Beleef de feestdagen stijlvol. Sfeer aan boord en ook aan land! Duizenden lichtjes, prachtig versierde kerst- bomen en de heerlijke geur van gebrande noten en glühwein;

Gratis Brochure Riviercruises

Vraag nu gratis hun brochure riviercruises aan. Tel. 023 6 445 28 05. 

Voor nog meer info FEENSTRA RIJN LIJN, klik hier

Terug naar NIEUWS