Regent Seven Seas nu met nog meer luxe inbegrepen! Info bij SILVERJET Tel. 055 357 55 97

Bent u er aan toe om de wereld te herontdekken, maar houdt u het graag nog even dichter bij huis? En is het voor u ook belangrijk om daarbij zoveel mogelijk persoonlijke keuzes te maken, ruimte in plaats van massaliteit en alle tijd om volledig te ontspannen of juist gebruik te maken van een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten? Dan kan een cruise met Regent Seven Seas Cruises in Europa in 2023 zomaar eens een passende keuze voor u zijn.
Informele luxe, een zee van ruimte en een comfortable suite met balkon. Persoonlijke, warme service, niet in de rij staan tijdens uw vakantie, culinaire hoogstandjes en alle noodzakelijke kosten vooraf reeds in de prijs inbegrepen, zoals dranken, specialiteiten restaurants, mini-bar, fooien, internet, kleinschalige excursies en sinds kort zelfs valet wasservice!
Tijdelijk met extra voordeel tijdens de European Indulgance promotie, met voordeel oplopend tot maar liefst 25%* op geselecteerde cruises.
NIEUW: U kunt desgewenst nu ook de vliegreis via Regent Seven Seas Cruises optioneel bijboeken. In dat geval zijn daarbij tevens de transfers tussen luchthaven en schip vice versa inclusief! 

NORDIC EXPLORER aug. 2023

 • Vertrek 12 augustus 2023Reykjavik naar Southampton
 • 14 nachten IJsland, Schotland en Noorwegen aan boord van Seven Seas Voyager (680 gasten)
 • Deluxe Veranda Suite nu vanaf € 10.421 per persoon*.Vluchten & transfers bij te boeken vanaf € 784 pp.
 • Keuze uit 61 inbegrepen excursies  

ISTANBUL & THE TURQUOISE COAST mei  

 • Vertrek 26 mei  
 • 8 Nachten Turkije en Griekenland aan boord van Seven Seas Voyager (680 gasten)
 • Deluxe Veranda Suite vanaf € 5.048 per persoon*. Vluchten & transfers bij te boeken  
 • Keuze uit 39 inbegrepen excursies 

SUMMER ON THE AEGEAN juni  

 • Vertrek juni 
 • 10 Nachten Italie, Griekenland en Turkije aan boord van Seven Seas Mariner (684 gasten)
 • Deluxe Veranda Suite vanaf € 5.677 per persoon*. Vluchten & transfers bij te boeken
 • Keuze uit 71 inbegrepen excursies 

Interesse in bovenstaande cruises of één van de andere Regent Seven Seas Cruises afvaarten? 

Kijk dan verder op de website, neem contact op met Regent Seven Seas, informeer bij uw vertrouwde cruisespecialist of bestel een brochure 

INBEGREPEN EXCURSIES

OOK IN EUROPA IS NOG VEEL TE ONTDEKKEN!

De reden dat veel mensen niet van excursies zeggen te houden? In veel gevallen de (te) hoge prijs die men betaalt en de massaliteit. Zo niet bij Regent Seven Seas Cruises. Niet alleen is een enorm aantal excursies al bij uw reissom inbegrepen (meer dan 2.000 excursies wereldwijd), maar ook zijn deze kleinschalig (tot maximaal ca 30 personen) en zeer gevarieerd. Van de historie van honderden UNESCO sites, tot het leren kennen van lokale gemeenschappen via hun keuken, muziek en kunst.

Met de unieke Go-Local excursies en de nieuwe Behind the Design en Eco-connect tours, heeft u nu nog meer excursies om uit te kiezen en valt er ook dichterbij huis nog zoveel te ontdekken!

Nog meer info REGENT SEVEN SEAS, klik hier of bel naar SILVERJET : Tel. 055 357 55 97