Hapag-Lloyd Cruises. Voor EUROPA 2 klik hier

Speciale aanbiedingen op diverse afvaarten EXPEDITIES met HANSEATIC inspiration

Hapag-Lloyd Cruises viert dit jaar drie jaar HANSEATIC inspiration - en u kunt profiteren van geweldige voordelen op geselecteerde cruises, enkel voor nieuwe boekingen en volgens beschikbaarheid! 

Laat u inspireren door de fascinerende natuur van de Canarische Eilanden en Kaapverdië, en ervaar de wonderen van Zuid- en Midden-Amerika. De harten van ontdekkingsreizigers gaan sneller kloppen als het schip koers zet naar Antarctica, waar uitzonderlijke ervaringen wachten tijdens Zodiac-tochten en aan wal, of ontdek de geweldige facetten van de Grote Meren van Noord-Amerika.  

Expedition South & Central America with Panama Canal: Van Punarenas naar Colon, 14 apr. - 27 apr. 2023, 13 dagen

De wendbare HANSEATIC inspiration brengt u langs de veelzijdige kust van de Stille Oceaan naar de verborgen juweeltjes van Zuid- en Midden-Amerika. Paradijselijke eilanden, koloniale steden en een overvloed aan exotische flora en fauna zorgen voor een rijke schakering aan schatten op deze expeditie, met het Panamakanaal als glinsterend hoogtepunt.

Speciale aanbiedingen op de prijs voor cruise-only in Cat. 1 - 10 (tweepersoonskamer), geen toeslag voor alleenreizenden in Cat. 1 - 8 (op de normale prijs)

Great Lakes of North America: Van Windsor (Detroit) naar Chicago, juni, 10 dagen

Aangespoord door een pioniersgeest is de kleine en wendbare HANSEATIC inspiration een van de weinige cruiseschepen die het uiterst uitdagende waterige labyrint van de Great Lakes kan bevaren. Steden, wildernis en avonturen in de natuur: deze cruise maakt dromen waar voor fans van de VS en Canada met de geweldige facetten van de Grote Meren.

Speciale aanbiedingen korting op de prijs voor cruise-only in Cat. 1 - 10 (tweepersoonskamer), geen toeslag voor alleenreizenden in Cat. 1 - 8 (op de normale prijs)

Meer info: 

Afdeling reserveringen: +49 40 30703070,

gratis telefoon: België 0800 79421 en vanuit Nederland 08000 220459

* Deze aanbiedingen zijn alleen geldig voor nieuwe boekingen. Gelieve te verwijzen naar special no. 6468 bij het boeken. De speciale prijzen worden niet gepubliceerd op onze website. De korting wordt handmatig verrekend na uw boeking. Gedeeltelijke routes of diensten zijn niet boekbaar. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere kortingen. Beperkt aantal, afhankelijk van beschikbaarheid.

** Deze aanbiedingen zijn alleen geldig voor nieuwe boekingen. Gelieve te verwijzen naar speciaal nr. 6424 bij het boeken. De speciale prijzen worden niet gepubliceerd op onze website. De korting wordt handmatig verrekend na uw boeking. Gedeeltelijke routes of diensten zijn niet boekbaar. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere kortingen. Beperkt aantal, afhankelijk van beschikbaarheid.

 

Terug naar CRUISE NIEUWS