Hapag-Lloyd ultra-luxe cruises

Routes 2022 met EUROPA 2

April tot September 2022 , zie:  www.hl-cruises.com.

10 tot 15 June 2022: van Hamburg via Gothenburg en Copenhagen terug naar Hamburg, thema:  FASHION2NIGHT – couture and party

Luxueuze cruises met EUROPA 2

"EUROPA 2, What Else ?" Wil je de meest verfijnde, alle gewenste luxe en gastronomie ervaren? Boek eens een cruise met de spikspinternieuwe  EUROPA 2, actueel het meest luxueuze cruiseschip !  Lees een exclusieve reportage in magazine CRUISE & STYLE. 

Cruiseschip EUROPA 2 dat alom wordt geprezen voor zijn moderne en ruime suites, zijn professionele wellness-behandelingen en zijn verfijnde gastronomische maaltijden. De EUROPA 2 werd door Berlitz Cruise Guide geëerd met een unieke vijfsterren-plus-status.

Meer info en reservaties bij de Hapag-Lloyd Cruises: Tel. vanuit Nederland 08000 220459

Luxe cruises met EUROPA 2, waar het verwennen tot een ware kunstvorm is verheven, zowel Engelse als Duitse taal aan boord. 

Hapag-Lloyd Cruises, elk cruiseschip met zijn eigen karakteristieke eigenschappen.

Gasten aan boord van luxe cruiseschip EUROPA 2 kunnen vanaf volgend jaar genieten van een uur gratis internet per dag. Wie in de grootste suites verblijft, geniet al van onbeperkt internet. Recent vernieuwd is de Club2 en de sigarenclub Collins.

De EUROPA voor 400 passagiers, met zijn 5-sterren-plus onderscheiding. De crew op dit schip weet gasten te behagen die genieten van een elegante flair in onberispelijke luxe en die verwend willen worden met topgastronomie, 100% Duitstalig. (EUROPA 2 is zowel Engels- als Duitstalig).

De nieuwste  EUROPA 2, bekroond door Berlitz als het allerbeste cruiseschip ter wereld,  telt maximaal 500 passagiers. Dit ultra-luxe cruiseschip van Hapag-Lloyd Cruises is een echte aanrader!! Zowel Engels als Duitstalig. Hapag-Lloyd Cruises worden vooral gegeerd door actieve managers die willen ontstressen in een sfeer van luxe en comfort. Vandaar dat je meestal met gelijkgestemde gasten geniet van elke vakantie op zee. De rederij biedt cruises aan van 1, 2, 3 of 4 weken waarbij steeds in andere havens wordt aangemeerd.  Unieke cruises waaronder themacruises, zoals klassieke muziek en fashion days. Nieuw zijn familiecruises met zowel Engels als Duitstalige begeleiding: kinderen gratis aan boord wanneer zij onder de 12 jaar zijn en bij de ouders in de suite verblijven. Kinderen van 12-15 jaar betalen 70 à 80€ per nacht gedurende het lopende seizoen en ook mogelijk op cruises met de HANSEATIC nature en HANSEATIC inspiration indien ze in dezelfde suite (met een extra bed) bij een of twee betalende volwassenen verblijven. 

Hapag-Lloyd Cruises, elk cruiseschip met zijn eigen karakteristieke eigenschappen.

De cruiserederijen hebben vorig jaar maar liefst 65 schepen vernieuwd ( studie van Seatrade). Hapag-Lloyd Cruises biedt nu gratis internet aan op EUROPA 2:  Gasten aan boord van luxe cruiseschip EUROPA 2 kunnen genieten van een uur gratis internet per dag. Wie in de grootste suites verblijft, geniet al van onbeperkt internet. De Jazz Club is hervormd tot Club2. De Herrenzimmer – zeg maar de sigarenclub – is eveneens vernieuwd en heet nu Collins.

De EUROPA voor 400 passagiers, met zijn 5-sterren-plus onderscheiding, is internationaal georiënteerd. Het weet gasten te behagen die genieten van een elegante flair in onberispelijke luxe en die verwend willen worden met topgastronomie, EUROPA cruiseschip is 100% Duitstalig, EUROPA 2 Engels & Duitstalige cruise. 

Voor Hapag-Lloyd expeditiecruises, klik hier

2 expeditieschepen: HANSEATIC nature en HANSEATIC inspiration 

Hapag-Lloyd Cruises met twee gloednieuwe vijfsterren expeditieschepen in de vaart: de HANSEATIC nature en de HANSEATIC inspiration. Beide expeditieschepen zijn kleinschalige, ultra luxueuze cruisers, die op hun routes de extremen zullen opzoeken: ze gaan immers op ontdekkingstocht naar de laatste geheimen van onze planeet.

Vroeger was Antarctica uitsluitend voorbehouden aan wetenschappers, tegenwoordig maken expeditieschepen het Antarctisch gebied ook toegankelijk voor avontuurlijke reizigers. Een onuitgegeven expeditie-beleving in Antarctica dat geen tijdzone heeft en vijf keer zo groot is als Europa. Iedere afvaart heeft zijn eigen karakter waarbij belevenis, emotie, adrenaline en kippenvelmomenten centraal staan. 

Hapag-Lloyd Cruises: “Ze bestaan nog steeds - die verborgen plaatsen, onontdekte kusten en legendarische routes onder de laatste avonturen van onze tijd. Laat het vertrouwde achter en dompel jezelf onder in de magie van ongerepte landschappen met onze expedities.

Routes met HANSEATIC inspiration

Antarctica Expeditie en Zuidpoolcirkel: voor afvaart tel. 0800 / 79 421. 

Meer info en reservaties bij de Hapag-Lloyd Ambassadors, zie magazine CRUISE & STYLE, of tel. 0800 / 79 421.

2022: Nieuw 5-sterren expeditieschip 'HANSEATIC spirit'

Hapag-Lloyd Cruises komt in 2022 met hun derde expeditieschip, goed voor 230 passagiers, genaamd HANSEATIC spirit. In tegenstelling tot de twee andere nieuwe expeditieschepen HANSEATIC nature en HANSEATIC inspiration waar ook families welkom zijn, zal HANSEATIC spirit enkel toegankelijk zijn voor volwassenen. De schepen hebben de hoogste ijsklasse (PC6) waardoor ze geschikt zijn om te varen naar de Poolgebieden. Tijdens expeditiecruises naar Antarctica en Spitsbergen zijn er maximum 199 passagiers aan boord. Voor Antarctica telt slechts een single supplement van 20%, wat uiterst uniek is.

Terug naar rederijen

http://www.hl-cruises.com/