A tot Z reizen: passende zorg en/of begeleiding tijdens uw cruise

Zoekt u een persoonlijke cruisespecialist met uitgebreide kennis en ervaring, die uw cruise van A tot Z regelt en met u meedenkt? Dan staan wij voor u klaar. Met ons team van ervaren vrijwilligers kunnen wij u passende zorg en/of begeleiding tijdens de cruise bieden. 

Dit kan zijn een cruise vanuit Nederland met een terugkomst ook in Nederland, maar ook vanuit de havens in onze buurlanden of een cruise vanuit Nederland, waarbij van de eindbestemming wordt teruggevlogen naar Nederland.

Bij al deze mogelijkheden kijken wij samen met u naar de aanpassingen, hulpmiddelen, zorg en/of begeleiding, die u nodig heeft om uw cruise onvergetelijk te maken.

Uiteraard bieden wij ook cruise only aan.

Wij zijn onder meer reisagent bij Holland America Line, Celebrity cruises, MSC cruise, Costa en Aida.

Hieronder een kleine greep uit wat mogelijk is om u alvast wat inspiratie te geven. 

  • Vanuit Rotterdam met de Nieuw Statendam van Holland America Line naar de Canarische eilanden:

Heerlijk genieten van al de luxe en gemak aan boord van de Nieuw Statendam op een 15-daagse cruise naar het zonnige zuiden. De cruise vertrekt vanuit Rotterdam en keert daar na een prachtige reis ook weer terug.

Tijdens de cruise brengt u een bezoek aan Madeira, Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote, vanwaar u via Gibraltar en A Coruña weer terugvaart naar Rotterdam.

  • Vanuit Rotterdam met de Rotterdam van Holland America Line, naar de Noorse Fjorden (één van de meest favoriete cruise):

De 8-daagse Noorse Fjordencruise brengt u onder meer naar de mooie Hardangerfjord en schitterende Geirangerfjord met de beroemde watervallen, de Zeven Zusters. Ook hier is vertrek en aankomst in Rotterdam.

  • Vertrek vanuit Rotterdam met de Celebrity Apex van Celebrity Cruise naar de Middellandse zee: 

Deze 13-daagse reis brengt u vanuit Rotterdam via de Franse, Portugese en Spaanse kust naar Athene. U bezoekt o.a. de Portugese hoofdstad Lissabon, het prachtige Sevilla, maar ook het eiland Mallorca en Malta, alvorens in Athene aan te leggen en terug te vliegen naar Nederland. 

Deze  cruises zijn, net als de meeste cruises, die wij aanbieden, mogelijk met zorg, maar ook met enkel begeleiding (eventueel ook alleen op de achtergrond) als groepsreis, maar ook als maatwerkreis.

Voor vragen en meer informatie: 

Telefonisch of whatsapp: 06-57896825 (Petra) / 06-24694979 (Annemarie)

Per mail: info@atotzreizen.nl