Een cruise naar Zuid-Amerika in 2024 - 2025!

Rederij Holland America Line heeft een aantal cruises voor deze unieke regio

Holland America Line vaart met de Westerdam vanuit San Antonio (Santiago, Chili) tot Buenos Airos (Argentinië).  

Of vaar naar het Panamakanaal, een indrukwekkende tocht, met Holland America Line vanuit San Antonio (Santiago) tot Fort Lauderdale ( Florida)  

Cruise door het Panamakanaal 

Het doorvaren van het Panamakanaal is voor elke reiziger een onvergetelijke ervaring. De sensatie van opgeheven en weer neergelaten worden door de legendarische sluizen van het kanaal is buitengewoon. Het is absoluut één van 's werelds grootste moderne wonderen.

Tijdens de doorsteek is een lokale expert aanwezig op het schip die vertelt over de geschiedenis en de bouw van het kanaal. Je kan kiezen uit een volledige passage van oceaan naar oceaan of een deel via Gatún.

Dankzij de uitbreidingswerken van het grootse kanaal: meer dan 200 cruiseschepen varen door het Panamakanaal. Talrijke cruiseschepen van rederijen Silversea, Holland America Line, Princess Cruises en Norwegian Cruise Line zullen de volgende maanden door het Panamakanaal varen. 

Cruise Panamakanaal met topbestemmingen als Fuerte Amador (Panama Stad), Oranjestad, Grand Cayman, Huatulco en andere bestemmingen. Dit in combinatie met exclusieve landarrangementen. Uitsluitend te boeken bij de betere cruisereisbureaus in Nederland.  

Zie afvaarten HAL

Het Amazonegebied

Het Amazonegebied is het grootste regenwoud op aarde. Nergens in de wereld vindt men een grotere variëteit aan dieren en planten. Het Amazonegebied bestrijkt ongeveer 40% van de totale opppervlakte van Brazilië. Het tropisch regenwoud van de Amazone loopt door tot in Frans Guyana, Suriname, Guyana, Bolivië, Ecuador, Peru, Colombia en Venezuela. Een tiende van alle verschillende dier- en plantensoorten die op aarde leven komt voor in het regenwoud van de Amazone. Hieronder vallen 2000 soorten vissen, 8600 soorten vogels, 1800 soorten vlinders, 50.000 soorten planten en een onbekend aantal insecten. Naar schatting leven er nog ongeveer 800.000 indianen in het Amazonegebied, waarvan 120.000 in Brazilië. De rest van de bevolking bestaat uit "mameluco's" of "caboclos" (mensen met Portugese en Indiaanse voorouders). 

Vraag online het magazine CRUISE & STYLE aan.

Of mail naar info@cruisestyle.nl 

Lees ook nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2024-2025, verkrijgbaar bij o.a. Standaard Boekhandel en tijdschriftenhandel of klik hier

Voor meer info en reservaties, contacteer een van de door CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus.  

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram