Special offers Arctic expeditiereizen

Fascinerend cruises met de expeditie specialist "Waterproof Cruises & Expeditions®" 

KLEINERE boetiek- en expeditieschepen: Steeds meer mensen geven de voorkeur aan kleinere schepen boven de grote cruiseliners met duizenden passagiers. Bij deze manier van cruises gaat het niet alleen om het leven aan boord maar vooral om de beleving van de bestemming en de bijzondere ervaringen tijdens de reis. Waterproof Cruises & Expeditions®, als vertegenwoordiger van o.a de luxe Ponant schepen en andere ‘adventure’ rederijen, neemt u mee naar de ongerepte natuur en grote ijsbergen van Antarctica en de Noordpool. Maar ook voor een cruise naar de Galápagos eilanden of een luxe cruise belevenis op de Amazone rivier kunt u bij hun terecht. Met keuzes van luxe schepen tot  ‘expeditie stijl’ en de ‘comfort klasse’ daar tussen in. 

Als dé ‘Antarctica Specialist’ en lid van IAATO, speelt  Waterproof Cruises & Expeditions® een actieve rol bij duurzaam toerisme naar dit prachtige en ongerepte continent. “Hiermee willen we bewustzijn creëren voor klimaat verandering en het belang van natuurbehoud” zegt CEO Marlynda Elstgeest, tevens ex-voorzitter van IAATO en adviseur voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken op het gebied van toerisme naar Antarctica.

Door Waterproof’s expertise en kennis van de schepen en de bestemmingen vindt u de cruise die het beste aansluit bij al uw wensen voor een onvergetelijke ervaring. 

Zoekt u wat meer avontuur? Wat dacht u dan van snorkelen met Orkas in Noorwegen, of rondom ijsbergen in Antarctica, of op zoek naar walvissen in Tonga?  Waterproof Cruises & Expeditions® neemt u mee, zowel boven als onder water!

Voor meer info: Waterproof Cruises & ExpeditionsSt. Catharinaplein 17 -  4611 TS Bergen op Zoom - Nederland,

info@waterproof-expeditions.com        Tel.  +31 (0)858 771 583

www.waterproof-expeditions.com

ADEMBENEMEND MOOI GROENLAND, info bij Buro Scanbrit

Laat je betoveren tijdens één van de expeditiereizen van Hurtigruten naar de laatste wildernissen van Europa. Ga op avontuur te midden van kolossale ijsbergen, weidse fjorden en azuurblauw water. Bezoek Spitsbergen, de laatste wildernis van Europa en het thuisland van de ijsberen. In Groenland maak je kennis met afgelegen Inuit-gemeenschappen. Volg het spoor van de Viking Erik de Rode en vaar van IJsland naar Groenland

Een fascinerend land met een overweldigende natuur. Op dit grootste eiland ter wereld bedekt door een immense ijskap, ziet u bijna overal ijsbergen, drijf- en pakijs. De 56.000 vriendelijke bewoners wonen langs een ijsvrije kuststrook in kleine kleurrijke steden en dorpjes vergezeld van hun vele sledehonden. Ontdek tijdens een expeditiecruise een adembenemend mooie wereld boordevol majestueuze gletsjers die afbrokkelen in de zee. Ook drijvende ijsbergen in alle maten en kleuren, een gevarieerde fauna van walvissen, muskusossen, zeehonden, ijsberen en verschillende vis- en vogelsoorten. Groenland = natuurschoon, de stilte en de prachtige panorama uitzichten !

 

Terug naar bestemmingen.