Special offers Arctic expeditiereizen

Fascinerend cruises met de expeditie specialisten, lees meer info in tijdschrift CRUISE & STYLE

KLEINERE boetiek- en expeditieschepen: Steeds meer mensen geven de voorkeur aan kleinere schepen boven de grote cruiseliners met duizenden passagiers. Bij deze manier van cruises gaat het niet alleen om het leven aan boord maar vooral om de beleving van de bestemming en de bijzondere ervaringen tijdens de reis. Rederijen nemen u mee naar de ongerepte natuur en grote ijsbergen van Antarctica en de Noordpool. Maar ook voor een cruise naar de Galápagos eilanden of een luxe cruise belevenis op de Amazone rivier kunt u bij hun terecht. Met keuzes van luxe schepen tot  ‘expeditie stijl’ en de ‘comfort klasse’ daar tussen in. 

Als dé ‘Antarctica Specialist’ en lid van IAATO, spelen rederijen een actieve rol bij duurzaam toerisme naar dit prachtige en ongerepte continent. “Hiermee willen we bewustzijn creëren voor klimaat verandering en het belang van natuurbehoud” zeggen de expeditie-cruisespecialiasten.

Door hun expertise en kennis vindt u de cruise die het beste aansluit bij al uw wensen voor een onvergetelijke ervaring. 

Hurtigruten cruise Noordkaap, info bij NORSKE Tel. 023 528 98 56

Met Post-Cruise Hurtigruten vertrekken vanuit Kirkeness? Overnacht in dit kleinste stadje van de Noorse provincie Finmark in hotel THON, gelegen vlakbij de aanlegsteigers om in te schepen voor een wondermooie Hurtigruten zeereis.  

ADEMBENEMEND MOOI GROENLAND

Laat je betoveren tijdens één van de expeditiereizen van Hurtigruten naar de laatste wildernissen van Europa. Ga op avontuur te midden van kolossale ijsbergen, weidse fjorden en azuurblauw water. Bezoek Spitsbergen, de laatste wildernis van Europa en het thuisland van de ijsberen. In Groenland maak je kennis met afgelegen Inuit-gemeenschappen. Volg het spoor van de Viking Erik de Rode en vaar van IJsland naar Groenland

Een fascinerend land met een overweldigende natuur. Op dit grootste eiland ter wereld bedekt door een immense ijskap, ziet u bijna overal ijsbergen, drijf- en pakijs. De 56.000 vriendelijke bewoners wonen langs een ijsvrije kuststrook in kleine kleurrijke steden en dorpjes vergezeld van hun vele sledehonden. Ontdek tijdens een expeditiecruise een adembenemend mooie wereld boordevol majestueuze gletsjers die afbrokkelen in de zee. Ook drijvende ijsbergen in alle maten en kleuren, een gevarieerde fauna van walvissen, muskusossen, zeehonden, ijsberen en verschillende vis- en vogelsoorten. Groenland = natuurschoon, de stilte en de prachtige panorama uitzichten ! 

Vraag online het magazine CRUISE & STYLE aan.

Of mail naar info@cruisestyle.nl 

Lees ook nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2024-2025, verkrijgbaar bij o.a. Standaard Boekhandel en tijdschriftenhandel of klik hier

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram 

Terug naar bestemmingen.