Ontluikende lente in het Arctisch gebied, varen langs de Noorse kust. De fjorden en groene oase, ... Nu € 200 korting voor lente óf magische middernachtzon met Hurtigruten: u zult zich verbazen over het veelzijdige leven langs de Noorse kust. Iedere dag brengt meer licht en doopt de fjorden om tot een groene oase. Bloemen komen volop tot bloei en indrukwekkende watervallen eindigen hun weg al klaterend in zee. De zomer doet haar intrede en dit is dé periode waarin de middernachtzon zijn naam eer aan doet. Boven de poolcirkel ervaart u het intensieve daglicht 24 uur per etmaal! ( Foto Norske credits Schlepper Angelika).

Noorwegen

Gelegen op het Scandinavisch schiereiland, is the place to be voor alle natuurliefhebbers. Met haar grandioze landschappen, gekenmerkt door kilometers fjorden, enorme gletsjers, smaragdgroene meren en de wonderbaarlijke middernachtzon, die u in Tromsø en op de Noordkaap kunt zien, staat Noorwegen in voor een onvergetelijke reis. Speciale afvaarten met Hurtigruten contacteer Norske Noorwegen Reizen

NORSKE, de specialist in Nederland voor Noorwegen Reizen. Meer info: 023 528 98 56  of stuur een mail naar info@norske.nl

Cruise Noorse fjorden, varen tot de Noordkaap, IJsland of Groenland? Cruise in Noorwegen is volgens velen de mooiste zeecruise ter wereld. Vanuit Nederland aan boord bij Holland America Line:  Voor een 7 of 14-daagse cruise naar Noorse fjorden en IJsland. Je hebt de keuze vanuit Rotterdam, Amsterdam of IJmuiden. Topaanrader is te varen met de nieuwste ms Koningsdam naar de Baltische Zee, Noorse fjorden inclusief IJsland. In 2019 kan je varen met de nieuwste NIEUW STATENDAM van Holland America Line.

De regio Fjord Noorwegen staat bekend om haar imposant natuurschoon en een uniek fjordenlandschap. Het Geirangerfjord, zo'n 250 km lang, is indrukwekkend hoog. Twee van de fjorden in het gebied, Nærøfjord en Geirangerfjord, zijn door de Unesco tot Werelderfgoed verklaard. Een topbestemming tijdens je cruise Noorse fjorden.

Unieke kustlijn en geniet volop van adembenemende uitzichten. Noorwegen is het land van ­fjorden en gletsjers, meren en bergen, houten vissersdorpjes en legendarische mythes. Zo geniet u meer vanaf het cruiseschip of de Hurtrigruten postbodeschepen van schitterende uitzichten op watervallen, gletsjers en fjorden. Toppers zijn Alesund, Bergen, Geiranger en Flam.

 

CRUISE & STYLE tip: ontdek de fjorden of combineer de Noorse fjorden met de Noordkaap en de middernachtzon.

Voor meer info en reservaties, contacteer een van de door CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus.