Middellandse Zee Cruise

Bij MSC Cruises kan je nu reeds een 8-daagse Middellandse Zee cruise vanaf 459€ pp. boeken. Info bij de betere cruise-reisbureaus.

Indien u nog niet op cruise bent geweest, is een cruise naar de Middellandse Zee zeker een aanrader, ideaal voor een eerste cruise. In vorige uitgave CRUISE & STYLE, nu nog verkrijgbaar, staat een uitgebreide exclusieve reportage over cruise vanuit Venetië naar de Griekse eilanden. Lees dit artikel en je krijgt talrijke waardevolle tips wat te doen in iedere haven.

Originele cruise naar de Oudheid met het vijfsterrencruiseschip van Holland America Line. Vaar naar het Oude Egypte en Israël. Sferen van vroegere tijden, de Heilige grond en bezoeken aan legendarische bouwwerken en diverse musea staan garant voor bijzondere ervaringen. Deze bijzondere cruise kan je best boeken bij een van de ervaren cruisespecialisten.

Een Middellandse Zeecruise biedt een schat aan bestemmingen en bezorgt u een heerlijke vakantie. De landen aan de Middellandse Zee bieden u schitterende afwisselende landschappen en een diversiteit aan culturele hoogtepunten. De rijke geschiedenis van de Middellandse Zee biedt u vele bezienswaardigheden en excursiemogelijkheden.

U kunt prachtige tempels, indrukwekkende amfitheaters en imponerende moskeeën bezoeken. U waant zich duizenden jaren terug in de tijd en de geschiedenis komt tot leven. Zo kunt u een bezoek brengen aan de Sagrada Familia in Barcelona of het Colosseum in Rome.

Profiteer nu van de vroegboekkortingen. Voor meer info en reservaties, contacteer een van de door CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus.