De Middellandse Zee is één van de populairste cruisebestemmingen  

Mediterrane bestemmingen vanaf het water! U kunt tijdens één reis zoveel verschillende landen bezoeken. Het is relatief dicht bij huis en hierdoor vaak ook betaalbaarder dan een landvakantie. Reist u naar de Middellandse Zee voor uw favoriete bestemmingen of juist nieuwe plekken? Wat dacht u van Italië, Spanje, Kroatië, Griekenland of Turkije? Er is zoveel variatie mogelijk dat een cruise naar dit gebied zowel voor ervaren cruisers als nieuwe cruisers een aanrader is. 

Voor de bekende en populaire steden bent u het beste op uw plek in het westen van de Middellandse Zee. Deze steden bieden veel vermaak, of u nu wilt winkelen of lekker wat wilt drinken op een terrasje, de keuze is aan u! De schepen die naar deze bestemmingen varen zijn over het algemeen groter, aangezien de bestemmingen erg populair zijn. Grotere schepen betekenen uiteraard ook meer faciliteiten, meer dan genoeg te doen dus!

Het authentieke en rustgevende oosten. Voor onaangetaste natuur en bijzondere cultuur kunt u het beste reizen naar het oosten. Van prachtige wandelroutes door de natuur tot het proeven van lokale gerechten. Naar het oosten van de Middellandse Zee vaart u vaak met kleinere schepen, waardoor kleinere en minder bekende havens kunnen worden bezocht. Tijdens deze cruises staan de bestemmingen voorop. 

Middellandse Zee Cruise

Info bij de betere cruise-reisbureaus.

Indien u nog niet op cruise bent geweest, is een cruise naar de Middellandse Zee zeker een aanrader, ideaal voor een eerste cruise. In vorige uitgave CRUISE & STYLE, nu nog verkrijgbaar, staat een uitgebreide exclusieve reportage over cruise vanuit Venetië naar de Griekse eilanden. Lees dit artikel en je krijgt talrijke waardevolle tips wat te doen in iedere haven.

Originele cruise naar de Oudheid met het vijfsterrencruiseschip van Holland America Line. Vaar naar het Oude Egypte en Israël. Sferen van vroegere tijden, de Heilige grond en bezoeken aan legendarische bouwwerken en diverse musea staan garant voor bijzondere ervaringen. Deze bijzondere cruise kan je best boeken bij een van de ervaren cruisespecialisten.

Een Middellandse Zeecruise biedt een schat aan bestemmingen en bezorgt u een heerlijke vakantie. De landen aan de Middellandse Zee bieden u schitterende afwisselende landschappen en een diversiteit aan culturele hoogtepunten. De rijke geschiedenis van de Middellandse Zee biedt u vele bezienswaardigheden en excursiemogelijkheden.

U kunt prachtige tempels, indrukwekkende amfitheaters en imponerende moskeeën bezoeken. U waant zich duizenden jaren terug in de tijd en de geschiedenis komt tot leven. Zo kunt u een bezoek brengen aan de Sagrada Familia in Barcelona of het Colosseum in Rome.

Profiteer nu van de vroegboekkortingen. Voor meer info en reservaties, contacteer een van de door CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus

Vraag online het magazine CRUISE & STYLE aan.

Of mail naar info@cruisestyle.nl 

Lees ook nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2023-2024, verkrijgbaar bij o.a. Standaard Boekhandel en tijdschriftenhandel of klik hier

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram