Cruises Caraïben - Caribbean

Populair zijn cruises naar de Caraïben, lees artikel in CRUISE & STYLE magazine. Cruises zijn de jongste jaren de meest aantrekkelijke vakantieformule, zeker als je een stukje van de Caraïben wil ontdekken. De stranden en het heldere water ogen echt paradijselijk ! Een Caraïbische cruise is tevens een shopping paradijs want de meeste eilanden zijn tax-free. 

OCEANIA CRUISES 10 maart 2023 vanaf € 2.499 pp !

11-daagse cruise aan boord van SIRENA: Hoogtepunten:
Oranjestad (Aruba) - Willemstad (Curacao) - Kralendijk (Bonaire) - Saint George's (Grenada) - Castries (Saint Lucia) - Îles des Saintes (Guadeloupe) - Roseau (Dominica) - Bridgetown (Barbados) - Kingstown (St. Vincent, St. Vincent & de Grenadines) - op zee - Oranjestad (Aruba)

Holland America Line FLY & CRUISE 

Boek nu een mooi vooruitzicht om een warme winter te hebben. Holland America Line biedt u komende winter excellente verzorging op vertrouwde schepen naar exotische bestemmingen!
Een compleet Fly & Cruise pakket boekt u nu al vanaf €1.299 per persoon inclusief transfers en hotelovernachting. De bestemmingen variëren van diverse Caribbean havens tot het gedeeltelijk doorvaren van het Panamakanaal. Wacht niet te lang met het boeken van deze extra voordelige prijzen!Boek nu een mooi vooruitzicht om een warme winter te hebben. Holland America Line biedt u vanaf oktober excellente verzorging op vertrouwde schepen naar exotische bestemmingen! De bestemmingen variëren van diverse Caribische havens tot het gedeeltelijk doorvaren van het Panamakanaal. Wacht niet te lang met het boeken! 

Populair zijn cruises naar de Caribbean. Cruises zijn de jongste jaren de meest aantrekkelijke vakantieformule, zeker als je een stukje van de Caribbean wil ontdekken. De stranden en het heldere water ogen echt paradijselijk! Een Caribbean cruise is tevens een shoppingparadijs want de meeste eilanden zijn taxfree. De Caribbean Zee, met zijn talrijke tropische eilanden, is een stukje paradijs op aarde. Romantische stranden, prachtige cruiseschepen en locals op de Caribbean bieden plezier en ontspanning. Suikerriet en tropisch fruit ontdek je in de groene valleien, cocosnootbomen en schitterende kusten strelen het oog. Fraaie historische gebouwen en bieden volop gelegenheid voor wandelingen, uitgebreid shoppen of je laten meevoeren met één van de excursies. 

MSC Cruises in het Zuid-Caribisch gebied, waar MSC Seaview tijdens het seizoen gestationeerd is voor cruises van 7 en 14 nachten vanaf St. Maarten en Barbados.

MSC Seaview voert twee verschillende routes van 7 nachten uit vanuit de twee inschepingshavens, waarbij veel vakantiegangers back-to-back cruises zullen maken en genieten van een ontdekkingsreis in de magische en rustige turkooiskleurige wateren van de zuidelijke Caribische Zee. De eerste route vertrekt vanuit de haven van Philipsburg, de hoofdstad van Sint Maarten, en Bridgetown, Barbados; met bezoek aan Castries in St. Lucia; Sint-Joris, Grenada; Basseterre, St. Kitts en Nevis, alvorens terug te keren naar St. Maarten.

De tweede route vaart vanuit St. Maarten en Bridgetown; met bezoeken aan Roseau, Dominica; St John’s in Antigua en Barbuda; Road Town in Tortola en dan terug naar Sint Maarten.

Vraag bij de CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureau’s naar de speciale “MSC Fly & Cruise pakketten” voor deze bestemming.

Meer info & reservatie, contacteer de betere cruisereisbureaus.  

Disney Cruises kan je boeken bij Zeetours, klik hier

Norwegian Cruise Line: Vaar bijvoorbeeld met cruiseschip Norwegian BreakAway of nieuwste Norwegian PRIMA van NCL Freestyle Cruises in de Caribbean.

Of Royal Caribbean International: ga eens met het grootste 5-sterrencruiseschip Oasis of the Seas of Allure of the Seas, beide zijn absolute aanraders voor familiecruises!

Droomt u van een cruisevakantie door de prachtige Caribbean? Indien u gebruik wenst te maken van een cruise in combinatie met een rondreis, citytrip of andere reis door Noord-Amerika.

Omdat iedere bestemming zijn eigen kenmerken en cultuur heeft, is er geen comfortabeler manier van 'islandhoppen' dan aan boord van een cruiseschip. Iedere ochtend mag u een nieuw avontuur verwachten op een swingend eiland in de Caribbean.

Voor meer info en reservaties, contacteer een van de door CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus

Caribbean en Noord- en Zuid-Amerika

Naast het Caribisch gebied zijn er nog veel meer bestemmingen en opstaphavens in Noord- en Zuid-Amerika. Voor elk type reiziger is wel iets te vinden in dit gebied. Enkele highlights van noord tot zuid:

  • Sitka, Alaska: Alaska’s meest exotische cruisehaven is vol met geschiedenis en is bijvoorbeeld het land van de Tlingit Native Americans. Bezoek hier het totumpaal park of loop via Katlian Street naar de kade met de kleurige vissersbootjes en huizen aan de haven.
  • Quebec City, Quebec: Canada’s meest Europese bestemming waar Frans de voertaal is. Actieve reizigers en natuurliefhebbers fietsen langs beroemde watervallen en de cultuurliefhebbers genieten van de musea en historische gebouwen zoals de Basilique Cathedrale.
  • Bonaire, Caribbean: onze eigen parel is onbetwist leider in ecotoerisme en terecht trots op de roze wolk van flamingo kolonies en een kraakheldere onderwaterwereld vol leven waaronder zeepaardjes. Montevideo,
  • Uruguay: deze Zuid-Amerikaanse havenstad is een spectaculaire mix van oud en nieuw. Bezoekers wandelen over het ultramoderne Plaza Indepencia plein en drinken ’s middags thee in het historische Ciudad Vieja.  
  • Vraag online het magazine CRUISE & STYLE aan.

    Of mail naar info@cruisestyle.nl 

    Lees ook nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2023-2024, verkrijgbaar bij o.a. Standaard Boekhandel en tijdschriftenhandel of klik hier

?Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram