Cruise Baltische Staten

Wat dacht u van een prachtige cruise langs de culturele hoogtepunten van de Baltische Staten? Maak een wandeltocht door het Middeleeuwse centrum van Tallinn en bewonder de zeemeermin in Kopenhagen.

Oceania Cruises: Luxe Baltische Staten Cruise. 

  • Vertrek op 23 juli 2024 vanuit Stockholm naar Dublin (Stockholm, Sweden; Helsinki, Finland; Saarema, Estonia; Klaipeda, Lithuania; Gdansk (Gdynia), Poland; Berlin (Warnemunde), Germany; Kiel Canal Transit; Amsterdam, Netherlands; Bruges (Zeebrugge), Belgium; Portland, UK; Fishguard, Wales; Dublin, Ireland. Meer afreizen op www.oceaniacruises.com

MSC Cruises: Fjorden en Baltische Staten

Ontdek de schoonheden van Noord-Europa en sta versteld van de prachtige landenschappen. Laat u verrassen door de adembenemende Noorse fjorden en Baltische staten waar u zich kunt laten meeslepen in prachtige sprookjesachtige omgevingen en deze van dichtbij kunt bekijken. 
Onder onze ruime keuze aan cruises in Noord-Europa. Ontdek de spannende routes die de Noorse fjorden verkennen, naar het meest noordelijke punt van het continent trekken waar de zomerzon nooit ondergaat, of volg de voetsporen van de Vikingen naar de vulkanische landschappen van IJsland. Reis in luxe en stijl naar de Baltische staten. Ontdek het beste van Duitsland, Denemarken, Estland, Finland, Zweden, Polen, Litouwen, Letland en Estland tijdens een fantastische cruise in de prachtige Baltische staten en hun spectaculaire Scandinavische buren.

  • Met MSC Poesia: vertrek uit Warnemunde, Stockholm of Kopenhagen. Route: Stockholm in Zweden, Kopenhagen in Denemarken, Karlskronain Zweden, Warnemunde in Duitsland, Gdynia in Polen, Klaipeda in Litouwen, Riga in Letland, Tallin in Estland, Helsinki in Finland

Holland America Line vertrek vanuit Nederland (Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden). 

  • Met Rotterdam: Het vlaggenschip van Holland America Line, Rotterdam VII, heeft  van 27 april tot 28 september 2024 de stad Rotterdam als thuishaven voor zevendaagse rondreizen naar Noorwegen, IJsland, de Noordkaap, Groot-Brittannië, Schotland, Ierland en de Baltische Staten.
  • Met Nieuw Statendam: 14 nachten ‘Parels van de Baltische Staten’ vanuit Rotterdam (vertrek 5 mei 2024) Route: Stavanger, Oslo, Stockholm, Helsinki en Tallinn), eilanden als Bornholm en Visby en de mogelijkheid om Hamburg en Berlijn te bezoeken. De ontscheping is voorzien in Kopenhagen.
  • Met Zuiderdam: vertrek op 25 mei 2024 voor 14 nachten ‘Parels van de Baltische Staten’ die Noorwegen, Duitsland, Estland, Finland, Zweden en Denemarken aandoet.

Voor meer info en reservaties, contacteer een van de door CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus. 

Vraag online het magazine CRUISE & STYLE aan.

Of mail naar info@cruisestyle.nl 

Lees ook nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2023-2024, verkrijgbaar bij o.a. Standaard Boekhandel en tijdschriftenhandel of klik hier

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram