Cruise Azië, Verre Oosten, Japan, Mekong

Zeecruises: Meerdere afvaarten voor cruises vanuit Singapore naar Indonesië en Hong Kong met Holland America Line. 

Singapore is een van de weinige landen ter wereld die automatisch een stedentrip is. Het land bevindt zich in Zuidoost-Azië voor de kust van Maleisië, waarvan het gescheiden wordt door de Straat van Johore. Ten westen van Singapore ligt Indonesië met daartussen de straat van Singapore. Singapore is een eilandstaat en het kleinste land van Zuidoost-Azië. Singapore bestaat in totaal uit drieënzestig eilanden die veelal met elkaar zijn verbonden met bruggen en dammen. Het hoofdeiland Singapore is verbonden met het vasteland van Maleisië door middel van een dam. Singapore Flyer: dit zeer grote reuzenrad staat aan het Marina Centre. Naast het overweldigende uitzicht is het tevens een heerlijk rustpuntje in de drukte van de stad.

Cruises in Zuidoost-Azië. U hebt een droom? Maak een cruise in Azië

Ontdekkingsreis door Japan, Zuid-Korea en China. Bezoek het Land van de Rijzende Zon: Japan, een land vol verrassingen en tegenstellingen. Symbool zijn de hypermoderne Shinkansen-treinen, die het landschap doorkruisen en een schril contrast vormen met de schilderachtige dorpjes en bezienswaardigheden van een land dat een rijke geschiedenis herbergt. Een cruise door Japan brengt u langs de mooiste hoogtepunten van dit land tot in Shanghai. Van bruisende steden zoals Kobe en Tokyo, langs historisch Hiroshima en Nagasaki, naar het culturele centrum van het prachtige Kyoto! Ook Zuid-Korea staat op ons programma met o.a. Busan en Seoul. Voor info bel Cruise Connection Tel. 03/ 226 43 03. 

Cruise Japan incl. Nederlandstalige begeleiding door DOCK C Cruisepartners Tel. 033 462 1200

Japan staat bol van de tegenstellingen: van de torenhoge wolkenkrabbers en neonreclames tot eeuwenoude tempels en wierook. Het is een vreemde combinatie van de nieuwste gadgets en strakke architectuur tot oude geneeswijzen, traditionele bouwwerken en rituelen. Japan prikkelt de zintuigen. Tijdens deze 16-daagse reis zult u Azië ten volle voelen, proeven, zien en ruiken. Hier staan alle zintuigen op scherp. Niet alleen buiten, maar ook ín de miljoenensteden als Tokyo en Fukuoka zijn de contrasten groot: kijk toe hoe het drukke verkeer voorbij raast terwijl de lokale bevolking heel rustig tai chi beoefent in het park.

Kersenbloesem en boeddhabeelden

Azië heeft bovendien een prachtige natuur: tussen half januari en eind april bloeit de kersenbloesem in Japan namelijk in al haar pracht. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele tempels en boeddhabeelden die het landschap sieren.  Route: tokyo, Kobe, Kochi, Busan, Nagasaki, Hiroshima, Tokyo. Aan boord van Queen Elizabeth, dit luxe cruiseschip nodigt u uit in een rustige wereld waar ruime dekken de perfecte achtergrond vormen voor een onberispelijke Cunard ervaring. Dompel uzelf onder in eindeloos entertainment, luxe accommodaties en een scala aan eetgelegenheden. Haar art deco kenmerken en glimmende kroonluchters mengen zich met hedendaagse attracties om een prachtige vakantie te garanderen. Geniet van croquet op haar Games Deck, verbluffend entertainment in haar Royal Court Theatre of ontspan in haar elegante serre.

Voor deze speciale cruisebestemming Azië kan je best informeren bij gespecialiseerde cruisereisbureaus Nederland  

Vraag online het magazine CRUISE & STYLE aan of mail naar info@cruisestyle.nl 

Lees ook nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2024-2025, verkrijgbaar bij o.a. Standaard Boekhandel en tijdschriftenhandel of klik hier

 

Voor meer info en reservaties, contacteer een van de door CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus.  

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram