Alaska cruises 2024, o.a. met Holland America Line: info bel 0800 / 72 45 425. 

Absolute aanrader zijn cruises naar Alaska. Beetje gevoel van expeditie maar vooral de natuur is hier wondermooi. Alaska spreekt bij velen tot de verbeelding en is een bestemming die gelukkig nog niet door het massatoerisme is ontdekt. Het zou synoniem staan voor ijzige kou en quasi-onbereikbaarheid. Halve waarheden want Alaska, nabij Canada, is voor de echte natuurliefhebber de prachtigste staat van Amerika. In magazine CRUISE & STYLE vindt u prachtige foto's en informatie van ALASKA CRUISES, The Last Frontier. 

Alaska is echt een vakantiebestemming voor natuurliefhebbers waar je tijdens het cruisen van kan genieten. Alaska heeft het grootste aantal Amerikaanse zeearenden en een hoog aantal gletsjers. Vele delen zijn alleen per vliegtuig óf per schip te bereiken. Een cruise vakantie is daarom een zeer goede optie  wanneer je deze indrukwekkende bestemming wilt gaan ontdekken. Er zijn verschillende havens waar je je cruise kan beginnen, bv.  vanuit Vancouver, Seward, Anchorage en Seatlle.

Wanneer je naar Alaska wilt cruisen, is een cruise vanaf mei tot en met september een goede keuze. In deze maanden geniet je van de hoogste temperaturen en ook het meeste daglicht. In het voorjaar is Alaska erg groen en zie je mogelijk de eerste trekvogels. In het najaar vind je in Alaksa mooie herfstkleuren en heb je natuurlijk kans het noorderlicht te zien.

Alaska is een ware bucketlist bestemming met meer dieren dan mensen en ongerepte, betoverende landschappen. Ontdek het land van onvoorstelbare uitgestrektheid en verblijf comfortabel aan boord van een cruiseschip. Een Alaska cruise maakt van elke passagier een ontdekkingsreiziger en biedt met zijn diversiteit een uitgebreid scala van indrukken, avonturen en onvergetelijke ervaringen!

Excursies in Alaska

In Alaska zijn er verschillende excursies waarbij je deze bestemming optimaal kan ontdekken. Uitstappen waarbij je wilde dieren kan spotten zoals walvissen, adelaars, beren en elanden. Natuurlijk is er veel meer te zien, ook vind je veel excursies welke een focus hebben op de cultuur van deze grote staat. Zo kan je een inheemse dansvoorstelling bijwonen, totempalen bekijken en zalm bakken. Aansluitend kan nog een landprogramma geregeld worden waarbij je het  Denali National Park kan bezoeken. Zo ontdek je Alaska niet alleen vanaf zee, maar ook vanaf land!

Sterk aanbevolen afvaarten met Holland America Line vanuit Vancouver, rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam 

Meerdere cruiseschepen van Holland America Line varen in Alaska inclusief hun eigen landtours met treinen, bussen en hotels. Tijdens onze reportage voor CRUISE & STYLE:  vanuit de privéveranda in onze hut zagen we talrijke walvissen bovenkomen om adem te halen, en prachtige panoramische uitzichten. Breng zeker een bezoek aan Glacier Bay National Park, het wonderlijke landschap van Denali National Park, het kleurrijke goudkoortsverleden van de Yukon. Wekelijkse Cruises naar Alaska van mei tot september. Verleng je cruisevakantie naar Alaska met handige vertrektijden in het weekend. Geniet van een rondreis vanuit Seattle naar Alaska op de Alaskan Explorer-routes of vanuit Vancouver op de Alaskan Inside Passage-routes. Ontdek het prachtige Alaska tijdens een 8-daagse cruise aan boord van de Koningsdam. Wenst u extra's inclusief tijdens uw reis? Dan kunt uw cruise bij Holland America Line upgraden met de Have it All upgrade waarbij u naast excursies ook een drank-, restaurant- en internet pakket ontvangt. Alaska cruise vanuit Vancouver, 8 dagen Koningsdam, Afvaarten: 27 april 2024 - 6 juni 2024, Hoogtepunten: Vancouver (Canada) - Inside Passage (Alaska) - Tracy Arm (Alaska) - Juneau (Alaska) - Skagway (Alaska) - Glacier Bay (Alaska) - Ketchikan (Alaska) - Inside Passage (Alaska) - Vancouver (Canada)

MS Nieuw Amsterdam, zusterschip van MS Eurodam. CRUISE & STYLE TIP: ontdek met dit premium schip ALASKA, bijzonder leuke routes in mei - juni - juli - augustus of september inclusief Denali tour, zie www.hollandamerica.com.

Aan boord van de Pinnacle-class schepen: Aziatisch getinte Tamarind Restaurant en Silk Den Lounge met een prachtig uitzicht over zee en het zwembad. Of diner in specialiteitenrestaurant Pinnacle Grill. Relaxen of voor een heerlijke massage kan je terecht in de Greenhouse Spa & Salon.

Ontdek in 2024 de onvoorstelbare schoonheid van Alaska!

Uitgestrekte bergketens, imposante gletsjers en walvissen. De schoonheid en harmonie van deze ongerepte en adembenemende natuur zal zeker een diepe indruk bij u nalaten. Indrukwekkende gletsjers, grizzlyberen, orka’s, zalm en zeeotters, u vindt het allemaal in Alaska!

Oceania Cruises vaart met de Regatta naar Alaska. De boetiekrederij biedt tussen mei en september afvaarten aan vanuit Los Angeles, Seattle, Seward en Vancouver. Door haar beperkte omvang kan het schip langs de kusten varen en havens als Wrangell en Prince Rupert bezoeken die ontoegankelijk zijn voor grotere vaartuigen. Daarnaast kan ze de gasten heel dicht bij onder meer de Sawyer- en Hubbard-gletsjer brengen. De Regatta, een voormalig R-schip, biedt plaats aan 684 passagiers. 

Vraag online het magazine CRUISE & STYLE aan.

Of mail naar info@cruisestyle.nl 

Lees ook nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2023-2024, verkrijgbaar bij o.a. Standaard Boekhandel en tijdschriftenhandel of klik hier

Voor meer info en reservaties, contacteer een van de door CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus.  

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram