Nu speciale 'Antarctica' aanbiedingen 2023!

Voor een geselecteerd aantal expeditie cruises naar Antarctica met vertrek in het voorjaar 2023 geldt nu tijdelijk een speciale aanbieding. U boekt deze reizen nu tegen een scherpe prijs inclusief de retourvlucht naar Zuid-Amerika!

Voorwaarden bij HURTIGRUTEN, te boeken bij NORSKE Expeditiecruises, voor info Tel. 023 528 98 56 of mail naar info@norske.nl

 • Geldig voor geselecteerde reizen naar Antarctica met MS Roald Amundsen en MS Fridtjof Nansen
 • Geldig voor ongespecificeerde Polar buitenhutten, Arctic Superior buitenhutten en Suites
 • Deze aanbieding mag gecombineerd worden met de Hurtigruten Ambassador herhalingskorting, maar niet met andere aanbiedingen.
 • Deze aanbieding is uiteraard ook te boeken voor alleenreizenden. De 1-persoonsprijzen o.b.v. alleengebruik hut zijn op aanvraag.

7 verschillende reizen 

Geselecteerde reizen MS Roald Amundsen voorjaar 2023

 • Antarctica & Falklandeilanden Expeditie, vertrek op 10 maart 2023
 • Hoogtepunten van het bevroren continent, vertrek op 1 jan. & 28 febr. 2023
 • Antarctica Zuidpoolcirkel Expeditie, vertrekken op 11, 27 jan. & 12 febr. 2023   

Geselecteerde reizen MS Fridtjof Nansen tot maart 2023

 • Antarctica & Patagonië Expeditie (zuidwaartse route), vertrek op 22 okt. 2022
 • Hoogtepunten van het bevroren continent, vertrekken op 6 & 26 jan., 21 febr & 3 maart 2023
 • Antarctica Zuidpoolcirkel Expeditie, vertrek op 5 febr. 2023 
 • Antarctica & Falklandeilanden Expeditie (noordwaarte route), vertrek op 13 maart 2023

Deze Antarctica aanbieding boeken?

Meer info: Norske Noorwegen Reizen

Tel.: 023-5289856of stuur een mail naar info@norske.nl

Rederij Seabourn, expeditie met nieuw schip Seabourn Venture

SEABOURN naar  Antarctica Vanaf november t.e.m. februari : meerdere expeditiecruises met ultra-luxe rederij. Wil je Antarctica ontdekken tijdens een 'luxueuze' vakantie ? Profiteer dan nu van de exclusieve afvaarten met SEABOURN, bekend voor zijn all-in cruises. Antarctica is een paradijs voor natuurliefhebbers en fotograaf. Bewonder de prachtige gletsjertongen, ijsbergen in allerlei formaten en vormen. Een uniek, adembenemende, onvergtelijke expeditie cruise.

Video Antarctica cruise, klik hier    

Rederij Hapag-Lloyd Expedite Cruises met HANSEATIC inspiration

Zie website voor expeditiecruises met rederij Hapag-Lloyd Cruises.

Poolexpeditie: u zal de mooiste gebieden van het Antarctisch schiereiland bezoeken, landingen maken op plaatsen met enorme kolonies pinguïns, reuzenstormvogels, zeeolifanten, robben en zeevogels. Aan boord van een expediteischip voert u langs machtige gletjers, majestueuze ijsbergen, schotten pakijs en sneeuwbedekte eilanden.  

Antarctica biedt een witte wereld van uitgestrekte ijslandschappen, schilderachtige beelden en imponerende stiltes. De combinatie van ‘witte variatie’ en ‘geluidloze stilte’ is verantwoordelijk voor het speciale gevoel waar u op deze ijsvlakte mee wordt geconfronteerd. De flora en wildlife zijn overweldigend. Zoek het avontuur en ontdek in kleine zodiacs de kustlijn van dit continent. Antarctica vormt een van de laatste werkelijk onbedorven gebieden op aarde. Een unieke belevenis. 

Antarctica voorjaar : vanuit Ushuaia naar het witte paradijs "Antarctica":  expeditie cruise met MS HANSEATIC, info:   Hapag-Lloyd cruises.  Reis naar het eeuwige ijs: expeditieschip MS HANSEATIC, spannende expedities naar een adembenemend landschap. Elke keer verrast het poolgebied met onvergetelijke nieuwe indrukken, er heerst een bijna hypnotiserende stilte, die alleen door het roepen van wilde dieren wordt onderbroken. 19 dagen, van Ushuaia naar Rio de Janeiro,  incl. vluchten van/tot Brussel, per persoon (in tweepersoonskamer) vanaf ca. € 15.000 (cat. 1). Meer info klik hier

KLEINERE boetiek- en expeditieschepen: Steeds meer mensen geven de voorkeur aan kleinere schepen boven de grote cruiseliners met duizenden passagiers. Bij deze manier van cruises gaat het niet alleen om het leven aan boord maar vooral om de beleving van de bestemming en de bijzondere ervaringen tijdens de reis. HAPAG-LLOYD CRUISES neemt u mee naar de ongerepte natuur en grote ijsbergen van Antarctica en de Noordpool. Maar ook voor een cruise naar de Galápagos eilanden of een luxe cruise belevenis op de Amazone rivier kunt u bij hun terecht. Met keuzes van luxe schepen tot  ‘expeditie stijl’ en de ‘comfort klasse’ daar tussen in. 

Als dé ‘Antarctica Specialist’ en lid van IAATO, speelt  ... een actieve rol bij duurzaam toerisme naar dit prachtige en ongerepte continent. “Hiermee willen we bewustzijn creëren voor klimaat verandering en het belang van natuurbehoud”   

Zoekt u wat meer avontuur? Wat dacht u dan van snorkelen met Orkas in Noorwegen, of rondom ijsbergen in Antarctica, of op zoek naar walvissen in Tonga?  Contacteer een cruisereisbureau.

Unieke Nederlandstalig, begeleide Poolexpeditiecruise naar Antarctica, het meest mysterieuze continent op onze planeet.  De beste manier om de majestueuze ijsbergen, de rijke fauna en het prachtige licht van Antarctica te ervaren is ongetwijfeld tijdens een expeditiecruise. 

Vraag online het magazine CRUISE & STYLE aan. Of mail naar info@cruisestyle.nl 

Lees ook nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2023-2024, verkrijgbaar bij o.a. Standaard Boekhandel en tijdschriftenhandel of klik hier

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram