Expeditie 'Antarctica'  2024!

Voorwaarden bij HURTIGRUTEN, te boeken bij NORSKE Expeditiecruises, voor info Tel. 0031 23 528 98 56 of mail naar info@norske.nl

Een eindeloos wit landschap en een absolute natuurlijke stilte, dat is wat een Antarctica reis zo bijzonder maakt. De zee rondom biedt een thuishaven voor ontelbare vogelsoorten en zeedieren. De enorme natuurpracht op Antarctica is adembenemend. Fantastische indrukken staan u te wachten in de eindeloze witte wildernis. In het kielzog van de grote poolexpedities, begint ook uw reis in Zuid-Amerika. In de voetsporen van de grote historische ontdekkingsreizigers ziet u het landschap zoals zij dat zagen, onaangetast, uitgestrekt en overweldigend. Beleef de laatste onaangetaste gebieden ter wereld tijdens uw Hurtigruten Antarctica expeditie.

MS Fram najaar 2024 / begin 2025

  • Antarctica & Patagonië, vertrek najaar 2024 - maart 2025
  • Antarctica, Falkland, Zuid-Georgië, najaar 2024/ begin 2025 

MS Roald Amundsen / MS Fridtjof Nansen

  • Antarctica en Falkland Expeditie, maart 2025
  • Hoogtepunten bevroren Continent najaar 2024/winter 2025
  • Antarctica Zuidpoolcirkel Expeditie begin 2025
  • Antarctica en Falklandexpeditie 2024/2025
  • Antrctica en Patagonië najaar 2024

Een Antarctica cruise boeken?

Meer info: Norske Noorwegen Reizen

Tel.: 023-5289856of stuur een mail naar info@norske.nl

Rederij Seabourn, expeditie met nieuw schip Seabourn Venture

SEABOURN naar  Antarctica Vanaf november t.e.m. februari : meerdere expeditiecruises met ultra-luxe rederij. Wil je Antarctica ontdekken tijdens een 'luxueuze' vakantie ? Profiteer dan nu van de exclusieve afvaarten met SEABOURN, bekend voor zijn all-in cruises. Antarctica is een paradijs voor natuurliefhebbers en fotograaf. Bewonder de prachtige gletsjertongen, ijsbergen in allerlei formaten en vormen. Een uniek, adembenemende, onvergtelijke expeditie cruise.

Rederij Hapag-Lloyd Expedite Cruises met HANSEATIC inspiration - HANSEATIC spirit -HANSEATIC nature

Zie website voor expeditiecruises met rederij Hapag-Lloyd Cruises.

Poolexpeditie: u zal de mooiste gebieden van het Antarctisch schiereiland bezoeken, landingen maken op plaatsen met enorme kolonies pinguïns, reuzenstormvogels, zeeolifanten, robben en zeevogels. Aan boord van een expediteischip voert u langs machtige gletjers, majestueuze ijsbergen, schotten pakijs en sneeuwbedekte eilanden.  

Antarctica biedt een witte wereld van uitgestrekte ijslandschappen, schilderachtige beelden en imponerende stiltes. De combinatie van ‘witte variatie’ en ‘geluidloze stilte’ is verantwoordelijk voor het speciale gevoel waar u op deze ijsvlakte mee wordt geconfronteerd. De flora en wildlife zijn overweldigend. Zoek het avontuur en ontdek in kleine zodiacs de kustlijn van dit continent. Antarctica vormt een van de laatste werkelijk onbedorven gebieden op aarde. Een unieke belevenis. 

Antarctica voorjaar : vanuit Ushuaia naar het witte paradijs "Antarctica":  expeditie cruise met MS HANSEATIC, info:  Hapag-Lloyd cruises.  Reis naar het eeuwige ijs: expeditieschip MS HANSEATIC, spannende expedities naar een adembenemend landschap. Elke keer verrast het poolgebied met onvergetelijke nieuwe indrukken, er heerst een bijna hypnotiserende stilte, die alleen door het roepen van wilde dieren wordt onderbroken. 19 dagen, van Ushuaia naar Rio de Janeiro,  incl. vluchten van/tot Brussel, per persoon (in tweepersoonskamer) vanaf ca. € 15.000 (cat. 1). Meer info klik hier

KLEINERE boetiek- en expeditieschepen: Steeds meer mensen geven de voorkeur aan kleinere schepen boven de grote cruiseliners met duizenden passagiers. Bij deze manier van cruises gaat het niet alleen om het leven aan boord maar vooral om de beleving van de bestemming en de bijzondere ervaringen tijdens de reis. HAPAG-LLOYD CRUISES neemt u mee naar de ongerepte natuur en grote ijsbergen van Antarctica en de Noordpool. Maar ook voor een cruise naar de Galápagos eilanden of een luxe cruise belevenis op de Amazone rivier kunt u bij hun terecht. Met keuzes van luxe schepen tot  ‘expeditie stijl’ en de ‘comfort klasse’ daar tussen in. 

Als dé ‘Antarctica Specialist’ en lid van IAATO, speelt  ... een actieve rol bij duurzaam toerisme naar dit prachtige en ongerepte continent. “Hiermee willen we bewustzijn creëren voor klimaat verandering en het belang van natuurbehoud”   

Zoekt u wat meer avontuur? Wat dacht u dan van snorkelen met Orkas in Noorwegen, of rondom ijsbergen in Antarctica, of op zoek naar walvissen in Tonga? Contacteer een cruisereisbureau.

Unieke Nederlandstalig, begeleide Poolexpeditiecruise naar Antarctica, het meest mysterieuze continent op onze planeet.  De beste manier om de majestueuze ijsbergen, de rijke fauna en het prachtige licht van Antarctica te ervaren is ongetwijfeld tijdens een expeditiecruise. 

Vraag online het magazine CRUISE & STYLE aan. Of mail naar info@cruisestyle.nl 

Lees ook nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2024-2025, verkrijgbaar bij o.a. Standaard Boekhandel en tijdschriftenhandel of klik hier

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram