Zonder zorgen een cruise boeken voor 2021-2022, nu bijzondere promoties voor Seabourn afvaarten.   

Meer info en reservaties bij de betere cruisereisbureaus of bel Seabourn 00800 1872 1872

SEABOURN afvaarten in de Middellandse Zee 2021-2022  

Seabourn Ovation: Griekse eilanden cruise, vanaf zomer tot 16 okt. 2021

Vanaf nu tot 16 okt. 2021 vaart Ovation langs de Griekse Eilanden, Turkije, Efeze en Oostelijke Middellandse Zee. Twee unieke 7-daagse afvaarten, die te combineren zijn voor een langere 14-daagse reis. Met hun Book with Confidence programma kunt u met een gerust hart een boeking maken en als uw plannen om welke reden dan ook veranderen, kunt u uw Seabourn vakantie tot 30 dagen voor vertrek aanpassen en een Future Cruise Credit ontvangen voor eventuele annuleringen of wijzigingen. Seabourn Ovation heeft een overvloed aan ruimte voor hun gasten om comfortabel buiten en binnen te genieten en een prachtig uitzicht op de oceaan te hebben van bijna overal op het schip. Alle gasten zullen een bewijs van vaccinatie nodig hebben om te kunnen varen. 

Na het zomerseizoen op de Griekse eilanden, zal Seabourn Ovation nu een selectie van afvaarten varen die oorspronkelijk gepland waren op Seabourn Sojourn van 9 okt. - 21 december 2021. Het schip zal dan het nieuwe jaar beginnen met 12 gloednieuwe afvaarten in het Caribisch gebied / Panamakanaal en Europa van januari tot mei 2022 voordat het haar oorspronkelijk geplande inzet in de westelijke Middellandse Zee hervat.  Deze nieuwe Seabourn Ovation afvaarten zullen vanaf 8 juli 2021 geboekt kunnen worden. Dit zal de eerste keer zijn dat Seabourn Ovation de Verenigde Staten zal aandoen. 

Seabourn Encore vanaf april 2022 

  • Vanaf 17 april 2022 vaart Encore langs de Griekse Eilanden cruises vertrekkend vanuit Athene.

SEABOURN afvaarten Wereldcruise 2023  

Seabourn Sojourn: Vanaf januari vaart Sojourn met vertrek vanuit Los Angeles om de wereldcruise te beginnen.

SEABOURN afvaarten Caraïben 2021-2022

Seabourn Odyssey zal in winter 2021-2022 gaan cruisen in de Caraïben.

  • Vertrek op 24 en 31 okt. 2021 vanuit Bridgetown, Barbados voor 6- en 13-daagse cruise.

Nieuwste EXPEDITIESCHIP "Seabourn Venture", ultra-luxueus, vertrekt voor haar eerste reis vanuit Greenwich op 10 april 2022

Seabourn Venture : Dit gloednieuw, ultra-luxe cruiseschip komt vanaf 10 april 2022 in de vaart en zal twee cruises in Groot-Brittannië aanbieden en vaart vervolgens in Noorwegen, Spitsbergen, Groenland  en IJsland.   

SEABOURN afvaarten Alaska 2022

  • Seabourn Odyssey zal vanaf 27 mei tot 23 sept. 2022 gaan cruisen in Alaska.

SEABOURN afvaarten in Antarctica

  • Seabourn Quest: WINTER 2021: Deze Seabourn Quest start met cruisen op het panamakanaal vanaf 7 nov. 2021 vanuit Miami en zal cruisen in Antarctica vanaf winter 2021.  

Vijf bekroonde schepen: Seabourn Encore, Seabourn Ovation, Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest.

CRUISE & STYLE: "Seabourn is bekend voor hun uitstekende culinaire keuken. Nieuwste schip: Seabourn Ovation:  cruisevakanties in de Middellandse Zee, ontdekken verborgen plekken in Noord Europa, cruises naar Azië, Caraïben, Dubai... Op het programma staan een aantal van de mooiste bestemmingen van Europa: van de prachtige kustlijnen van de Franse Côte d’Azur en Italiaanse Riviera, de majestueuze fjorden van Noorwegen tot de wondermooie Griekse eilanden. De gasten overnachten in een aantal populaire steden, zoals Barcelona, Parijs (Rouen), Malta, Amsterdam, Edinburgh (Leith), Sint-Petersburg en Istanbul, zodat ze over meer dan voldoende tijd beschikken om deze topbestemmingen te verkennen."

Seabourn Odyssey verkent de pittoreske Griekse eilanden, de historische steden van Turkije en de sfeervolle havens aan de Dalmatische kust tijdens 7-daagse cruises met vertrek vanuit Athene, Istanboel en Venetië. Het cruiseschip meert aan in authentieke plekjes als Monemvasia en Nydri in Griekenland, evenals populaire havens zoals Dubrovnik, Mykonos en Santorini. Bij veel van deze cruises is ook een bezoek aan Kusadasi in Turkije gepland, met een gratis “Evening at Ephesus”, een klassiek privéconcert in de oude ruïnes onder de sterren.

Seabourn Quest start zijn Europees seizoen met een cruise tussen Lissabon en Dover, gevolgd door een 15-daagse reis naar Reykjavik. Tijdens de rest van het seizoen vaart het schip in Noord-Europa met 15-daagse cruises naar Scandinavië en Ierland, . Verder met een 24-daagse cruise van Reykjavik naar Montreal en Boston. Vervolgens richting Miami, Peru en Zuid-Amerika.

Op veel cruises kunnen de gasten een “Marina Day” beleven: gratis watersporten vanuit het opengevouwen watersportplatform van het schip in een schilderachtige haven in de Middellandse Zee.

Bij hun ingebruikname oogstten de cruiseschepen lovende kritieken voor de vernieuwing die ze in het luxecruisesegment teweegbrachten. De schepen onderscheiden zich door ruime, zorgvuldig ingerichte suites, meestal met een eigen veranda; culinaire ervaringen in een keur aan restaurants; open bars overal op het schip; heerlijke wijn bij de lunch en het avondeten; een bekroonde persoonlijke service en een ontspannen, gezellige sfeer. Met hun kleine boetiekschepen, slechts max. 450 à 600 gasten, bieden de schepen een ratio aan ruimte per gast die tot de hoogste van de sector behoort. De gasten wacht een heel persoonlijke service met bijna één personeelslid per passagier.

Meer info en reservaties bij de betere cruisereisbureaus of bel Seabourn 00800 1872 1872

Seabourn vaarroutes

Nieuwe bestemmingen: Greenwich (Londen) en Cowes op het Engelse eiland Wight; Vik I Sogn, Haugesund, Sandefjord en Fredrikstad, Noorwegen; Durres (Tirana), Albanië; Mgarr (Victoria), Malta; Amorgos, Griekenland; Dunmore East (Waterford), Ierland; Engeland; Helsingør, Denemarken; Dundee, Verenigd Koninkrijk; en Motril (Granada), Spanje.

Seabourn Encore, Seabourn Quest, Seabourn Odyssey en de nieuwste Seabourn Ovation vertrekken vanuit 14 verschillende vertrekhavens in Europa. Overzicht:

Sint-Petersburg: Seabourn Ovation 7-daagse zomercruises Baltische Zee tussen Kopenhagen en Stockholm, inclusief drie dagen in St-Petersburg. Ook 14-daagse reis naar het majestueuze Noorwegen, de Noordkaap of de Britse eilanden.

Vanuit Dublin via LE Havre (Parijs) richting het zonnige zuiden in Lissabon.

Italiaanse en Franse Rivièra: Seabourn Encore vaart in de westelijke Middellandse Zee, het Iberische schiereiland, Malta, Sicilië en de Italiaanse en Franse Rivièra. 7 tot 11-daagse cruises, vertrekhavens Rome, Barcelona en Monte Carlo.  

Met expeditie team naar Britse eilanden, IJsland en Noordkaap  : Seabourn Quest: 15-daagse avontuurlijke cruises, spectaculaire landschappen en wildlife aan de Britse eilanden, IJsland en Noorwegen en zelfs de Noordkaap. Ervaren expeditie teamleden aan boord inclusief mogelijkheid voor excursies met een rubberboot of kajak en trektochten. Ook twee topcruises van drie weken naar het allerbeste van IJsland, Groenland en een aantal eilanden in de Noord-Atlantische Oceaan:  vanuit Dover naar Reykjavik en daarna vanuit Reykjavik naar Montreal.

Egeïsche zee en Adriatische kust : Seabourn Odyssey, Middellandse Zeegebied, de Egeïsche en Adriatische kust, de wondermooie Griekse eilanden en het schilderachtige Kroatië, Slovenië en Montenegro, Rome en de Franse en Italiaanse Rivièra, Spanje en Marokko. Keuze in 7- en 14-daagse cruises.

Meer info bij de betere cruisereisbureaus of bel Seabourn 00800 1872 1872

Seabourn bestelt twee nieuwe expeditieschepen!

De vaartuigen worden gebouwd volgens de Polar Class 6-standaard en zijn uitgerust met 2 onderzeeërs, 24 Zodiacs en een set kajaks. De nieuwe schepen zullen 170 meter lang zijn en over 132 luxueuze balkonsuites beschikken. Het eerste schip zal in december 2021 de werf verlaten. Het tweede schip zal uitkomen in 2022. 

Benieuwd naar het volledige artikel, beoordeling door Cruise&Style? Deze lees je in CRUISE & STYLE, te bestellen via deze link.

Tekst ® Rudy Beckx, uitgever CRUISE & STYLE magazine.

Contacteer de betere cruisereisbureaus voor alle routes 2021-2022-2023 en hun speciale cruiseaanbiedingen.

Terug naar rederijen