EUROPA 2, uitgeroepen tot beste cruiseschip ter wereld door Berlitz Cruise Guide

In de zomer van 2020 brengt EUROPA 2, max. 500 gasten en uitgeroepen tot beste cruiseschip ter wereld door Berlitz Cruise Guide (!), u naar de mooiste bestemmingen aan de Middellandse Zee. Verheug u op pittoreske baaien, kristalhelder water, prachtige pareltjes van eilanden, levendige kuststeden en de geur van pijnbomen. Boek nu en bespaar uitzonderlijk € 1.000 p.p. op de geselecteerde cruises.

Vind hier uw mediterrane droomcruise en boek via service@hl-cruises.com   

*Deze aanbieding (speciaal nr. 6042) kan niet worden gecombineerd met andere vouchers of kortingen. Het is niet overdraagbaar en kan niet contant worden betaald. De aanbieding is eenmalig geldig en kan alleen worden gebruikt voor nieuwe boekingen. De toewijzing voor deze aanbieding is beperkt en is gebaseerd op beschikbaarheid. Er kunnen geen gedeeltelijke diensten of routes of andere routes worden geboekt.

Waarom een cruise met EUROPA 2?

  • Casual luxe op het hoogste niveau met maximaal 500 gasten.
  • Uitgeroepen voor het 7de opeenvolgende jaar tot beste cruiseschip ter wereld door de gerenommeerde Berlitz Cruise Guide .
  • Suites van 35 tot 114 m2 – elk met een eigen balkon.
  • Spa en fitnessruimte van 1.000 m2 met uitzicht over de oceaan.
  • Zeven culinaire restaurants – zoder meerkost.

Vakantie met dialyse ook mogelijk aan boord van EUROPA 2 !

Verre landen bezoeken of een wereldreis maken lijkt voor dialysepatiënten vaak een onbereikbare droom. En toch kan deze droom uitkomen aan boord van de EUROPA 2. Hapag-Lloyd Cruises biedt zijn gasten een volledig uigerust hemodialysestation en een optimale verzorging door dialysespecialisten. Met behulp van de nieuwste technologie en een eigen osmose-eenheid kunnen wij u op vrijwel iedere cruise van de EUROPA 2 dezelfde dialysebehandeling garanderen die u krijgt als u thuis bent. Wij plannen uw dialysetijden zodanig dat u niets van uw cruise hoeft te missen – geen enkele haven of excursie. Het gaat er immers om dat u zoveel mogelijk kunt genieten van uw reis.

Klik hier voor website Hapag-Lloyd Cruises

 

Terug naar NIEUWS