Zeetours Musical Cruise juni 2025

Musicalsterren Brigitte Heitzer en Stanley Burleson zijn in juni 2025 weer samen op het toneel te zien tijdens de zesde editie van de Zeetours Musical Cruise. 

De spectaculaire Zeetours Musical Cruise 2025 vindt van 21 tot en met 28 juni 2025 opnieuw plaats aan boord van de Rotterdam van Holland America Line, ditmaal richting Noorwegen en de Shetland Eilanden. Tijdens de cruise zullen beide sterren verschillende optredens verzorgen. Naast Brigitte Heitzer en Stanley Burleson wordt binnenkort nog een derde bekende musicalster aangekondigd. De Zeetours Musical Cruise wordt georganiseerd door reisorganisatie Zeetours Cruises.    

Brigitte Heitzer en Stanley Burleson speelden in 2008 samen in de musical Evita waar ze de rollen van Eva Peron en Ché Guevara vertolkten. In 2011 speelden ze daarnaast samen in de succesvolle musical Miss Saigon

Brigitte Heitzer heeft een indrukwekkende carrière in de Nederlandse musicalwereld. Haar reis begon in 2007 toen ze de hoofdrol van Evita won in de talentenjacht Op zoek naar Evita, waarna ze schitterde als Evita in de gelijknamige musical in Rotterdam. In 2009 vertolkte ze de rol van Natalie in All Shook Up, Love Me Tender, en werd ze alternate voor Chantal Janzen in Petticoat. Daarnaast schitterde ze in Fort BoyardMiss Saigon & Nachtwacht. Voor haar rol in Evita won ze in 2019 de Conny Stuart Musical Award. Begin dit jaar won ze haar alweer 4e Musical Award voor haar rol als Donna in Mamma Mia!

Multitalent Stanley Burleson is aankomend seizoen te zien in Agatha Christie’s Murder on the Nile. Voor zijn rol als de Geest in Disney’s Aladdin won hij zijn vijfde Musical Award. De afgelopen jaren tekende hij onder andere voor de regie van de musical Boni en was hij te zien in De Wolf en de 7 Geitenwollen Sokjes. Stanley begon zijn carrière ooit in de musical Cats en was in talloze musicals te zien, waaronder Evita, Miss Saigon, Elisabeth, From Sammy with Love en We Will Rock You. Stanley Burleson maakt deel uit van de organisatie van de Zeetours Musical Cruise en is daarom al sinds de allereerste editie vast aanwezig. 

Beide ‘award winning’ musicalsterren worden tijdens de Zeetours Musical Cruise 2025 ondersteund door een gerenommeerd ensemble, bestaande uit Liss Walravens (Diana en Zonen, 14 de musical, Elisabeth), Julia Berendse (Titanic, The Addams Family, Onze Jordaan), David van den Tempel(Titanic, Mamma Mia, Saturday Night Fever) en Marcel Visscher (Titanic, Pretty Woman, Sister Act).

Aan boord van Rotterdam van Holland America Line

Het vlaggenschip Rotterdam is het derde cruiseschip in de Pinnacle-klasse van Holland America Line. Met een indrukwekkende lengte van 297 meter en een breedte van 35 meter, biedt het plaats aan maximaal 2.668 passagiers. De Rotterdam is het perfecte samenspel van strakke nautische lijnen van een traditioneel schip en moderne faciliteiten, allemaal gecombineerd met een elegante inrichting. Het World Stage Theater heeft daarnaast een prachtig LED panoramisch scherm waardoor kijkers tijdens de diverse optredens worden omringd met spectaculair beeld en geluid.

De Zeetours Musical Cruise 2025 zal vertrekken vanuit Rotterdam. Op de route liggen o.a. het pittoreske Kristiansand en kleurrijke Skjolden in Noorwegen en de ruige Shetland Eilanden in Schotland. De cruise eindigt weer in Rotterdam. Tijdens de Zeetours Musical Cruise worden, naast verschillende concerten, ook een Musical Sing-along, Musical Cruise Quiz en een Meet & Greet georganiseerd. 

De Zeetours Musical Cruise 2025 is uitsluitend te boeken via reisorganisatie Zeetours Cruises.

Kijk voor meer informatie en prijzen op www.Zeetours.nl/Musical-Cruise

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram