180-daagse Wereldcruise of één van de 4 Grand Voyages met Oceania Cruises

Pre-Bookings vanaf nu mogelijk voor een Wereldcruise of één van de vier Grand Voyages:

Op 14 januari 2024 vertrekt de Oceania Insignia vanuit Los Angeles naar 34 verschillende landen, 96 havens, inclusief 24 overnachtingen

Ze vaart langs iconische bestemmingen zoals de afgelegen Polynesische eilanden in de Stille Zuidzee, vervolgens naar de fjorden van Nieuw-Zeeland en naar Australische topsteden. De gasten genieten van bestemmingen in Azië en exotische plaatsen langs de Indische Oceaan. Vervolgens gaat de cruise verder naar de Europese steden.

Ook mogelijk, extra optie: 196-daagse reisroute bij vertrek uit Miami.

Alle specialiteitenrestaurants zijn inbegrepen bij OCEANIA CRUISES

De zeven boetiekschepen zijn een absolute aanrader voor fijnproevers. De specialiteitenrestaurants horen bij de meest verfijnde culinaire op zee en dit zonder toeslag en met Oceania Cruises ontdekt u meerdere kleinere havens.

De elegante cruiseschepen, met slechts 684 of 1250 gasten aan boord, blijven ook langer liggen zodat je meer tijd hebt om iedere bestemming te ontdekken.

4 Grand Voyages 2024 

Deze Grand Voyages variëren van 72 tot 82 dagen. Perfect voor de cruiser die een kortere reis verkiest. Unieke reizen geselecteerd voor hun fascinerende routes en uitgebreid scala aan exotiche bestemmingen.

dec. 2023 - maart 2024 met Riviera

jan. - maart 2024 met Regatta

febr. - mei 2024 met Nautica

Klik hier voor brochure WERELDCRUISE 2024

Klik hier voor brochure 4 Grand Voyages 2023-2024

www.oceaniacruises.com

Terug naar NIEUWS