Wekelijkse afvaarten uit Rotterdam voor het Parels van het Noorden programma

Winter 2023-2024 programma met de inzet van de MSC Euribia in Noord-Europa.

De zeven nachten durende cruises vertrekken wekelijks in februari - maart 2024.

  • Hamburg aan in Duitsland; 
  • Zeebrugge in België; 
  • Le Havre voor Parijs in Frankrijk en 
  • Southampton voor Londen in het Verenigd Koninkrijk.

Frank Van Den Steen, Country Manager Benelux, vertelt aan CRUISE & STYLE 

“Ik ben zeer verheugd! Een cruise-vertrek uit Rotterdam is echt uniek, en met de MSC Euribia brengen we bovendien een van de meest indrukwekkende MSC paradepaardjes naar Nederland. Een weekje per cruise op city trip, varen op zee, en terwijl genieten van een maximum aanbod aan faciliteiten, entertainment en culinaire ontdekkingen: ideaal voor een weekje ertussen uit deze winter. Met z'n tweetjes of voor de hele familie.”

De haven van Rotterdam 

Gasten uit Nederland zullen van dit uitzonderlijke schip en route kunnen genieten door dicht bij huis in Rotterdam in te schepen. De haven van Rotterdam is gemakkelijk bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto en biedt gratis parkeergelegenheid.  

MSC Virtuosa 

MSC Virtuosa, het vierde schip van de Meraviglia-klasse en het tweede Meraviglia-plus schip, biedt nog meer openbare ruimte en kajuiten dan de vorige generaties en beschikt over enkele van de meest geavanceerde milieutechnologieën die vandaag beschikbaar zijn. Het schip heeft ook 11 Golden Pearls van Bureau Veritas gekregen voor zijn reeks innovatieve aspecten, waaronder milieubescherming en gezondheid en veiligheid.

Met 10 restaurants, 21 bars en lounges, en 5 zwembaden, is dit innovatieve 19-deks schip klaar om gasten te verwelkomen met het beste in de internationale keukenentertainment van wereldklasseontspannende bars en lounges, een van de grootste winkelgebieden op zee, een spa en fitnesscentrum, een aquapark, en Kids Clubs voor peuters en tieners. 

Het paradepaardje van het schip is de iconische promenade van 112 meter lang met een prachtige verlichte koepel, die het sociale hart van het schip vormt. 

MSC Starship Club

Een van de hoogtepunten is de gloednieuwe MSC Starship Club, exclusief beschikbaar op de MSC Virtuosa, waar 's werelds eerste humanoïde robotische barman, Rob genaamd, aanwezig is.

Meer info: www.msccruises.nl

 

Voor reservaties contacteer één van onze CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus, klik hier