Varen met een elegante boot en onthaasten op de rivieren in Nederland? Bij NICOLS heb je geen vaarbewijs nodig.

CRUISE & STYLE mocht op uitnodiging eens meevaren met een boot van jachthuren.nl met vertrek uit Kerkdriel. We hebben een afspraak met Gina en Dico Verwaal, eigenaars van het verhuurbedrijf jachthuren.nl, in het Dukdalf restaurant met prachtig uitzicht op de jachthaven. 

Het motto: “Geniet van elkaar, geniet van het moment! En waar kan dit beter dan op het water? Al onze vaarroutes voor riviercruises met je eigen boot worden per weekend en per week aangeboden.” 

Vaar vanuit Kieldrecht via Utrecht naar Amsterdam of vaar naar Drimmelen, Biesbosch. 

Iedereen moet kunnen genieten van een vaarvakantie: jong en oud, vriendengroepen en families en mensen met én zonder vaarbewijs. Bent u een watersportliefhebber? Leer Nederland dan kennen via jachthuren.nl zowel op cultureel, gastronomisch als sportief vlak vanaf het water! U start vanuit de jachthaven in Kerkdriel, waar de boten gelegen zijn. Vanuit daar kunt u via de mooiste vaarroutes het hele land verkennen. 

De reis kan naar eigen wens worden samengesteld, je kan onderweg tijd nemen om te zwemmen, een fietstocht te maken, te vissen en iedere avond gastronomisch te eten!

Dico Verwaal, ook verhuurder van NICOLS boten in gans Europa, verhuurt 7 eigen boten vanuit Nederland, goed voor 2, 4, 6, 8 tot 10 personen en keuze in een weekend, midweek of één week. Zijn boten zijn voorzien van alle faciliteiten. De boten worden door Dico goed onderhouden, zijn steeds up to date en behalen hierdoor 4 sterren niveau!  

Mag je hond meevaren? 

Huisdieren zijn bij NICOLS welkom en nadien wordt alles grondig gereinigd met stoom.

Vlotte incheck, even samen varen met een schipper en dan zelf genieten van de mooie natuur! 

Dico Verwaal: “Je krijgt bij het inchecken eerst de nodige uitleg ivm de vaarregels en er vaart ook een schipper mee. De Schipper geeft uitleg hoe te varen en laat je enkele keren aanleggen zodat hij kan zien of je als huurder duidelijk weet hoe alles werkt. Al varend kan je op de Nederlandse rivieren de leuke stadjes ontdekken, de molens en mooie groene landschappen bewonderen. Zalig om dit met je eigen boot te beleven.”  

Interesse in varen met een NICOLS boot in Europa? Geen vaarbewijs nodig! 

Dico Verwaal: “Wij verhuren ook talrijke boten voor buitenlandse vaarroutes, actueel 24 bestemmingen in Europa! In Frankrijk zijn het vaak oudere schepen en wij weten waar de nieuwe boten liggen in de Europese wateren. Dankzij onze ervaring hebben de gasten zekerheid dat ze over een goed onderhouden boot kunnen beschikken.”

Voor meer info zie website: www.jachthuren.nl

Haven: Zandstraat 7 te 5331 PG Kerkdriel

Tel. Dico Verwaal: 0031 / 6 – 516 111 78

CRUISE & STYLE, uitgever Rudy Beckx, dankt Dico voor deze leuke ervaring op een zonnige zaterdagnamiddag.

 

 

Terug naar NIEUWS