'Elevate your Experience' Business Class inclusief. 

U betaalt dus het cruise tarief zoals dat op de Regent Seven Seas Cruises website staat aangegeven en krijgt hierbij de vliegreis in Business Class zonder meerprijs vanuit Regent aangeboden. 
Ideaal om uw ‘Unrivalled Experience’ met één van de kleinschalige schepen van Regent Seven Seas Cruises, waarbij werkelijk alle luxe bij de prijs is inbegrepen, in alle stijl & comfort te starten.
Een aantal van de geselecteerde reizen zijn met Seven Seas Grandeur, Regent’s nieuwste schip dat op 18 november in de vaart komt.  

Welkom bij Business Class

Met INBEGREPEN BUSINESS CLASS op de geselecteerde Caribische reizen, geniet u bij elke stap van reizen in stijl. Ontspan, kom tot rust en laat uw zorgeloze Caribische reis zich ontvouwen met alle extra voordelen die Business Class vliegen met zich meebrengt, van voorrang bij het instappen tot ruime, volledig verstelbare stoelen en een verbeterd menu.

U wordt uitgenodigd om te ontspannen en nieuwe energie op te doen in de exclusieve luchthavenlounge van de luchtvaartmaatschappij, waar u kunt genieten van een scala aan heerlijk eten en drinken direct naar uw stoel. Regent Seven Seas Cruises vliegt vanaf Amsterdam en Brussel.

Uw premium ervaring omvat:

  • Verhoogde bagagevrijdom
  • Speciale incheckbalies (indien beschikbaar) en instappen met prioriteit
  • Toegang tot privélounge op de luchthaven en versnaperingen voorafgaand aan de vlucht
  • Een ruime stoel, die kan worden omgebouwd tot een volledig plat bed
  • Heerlijke eet- en drinkgelegenheden met verse, lokale ingrediënten
  • Stijlvol beddengoed en toiletartikelen.

Regent Seven Seas Cruises is gekend voor hun kleinschalige en informele luxe.

Dat cruisen ook anders kan, bewijst Regent Seven Seas Cruises al jaren.

Informele luxe, een zee van ruimte en een comfortable suite met balkon. Persoonlijke, warme service, niet in de rij staan tijdens uw vakantie, culinaire hoogstandjes aan boord én aan land en alle noodzakelijke kosten vooraf reeds in de prijs inbegrepen, zoals dranken, specialiteiten restaurants, mini-bar, fooien, internet, kleinschalige excursies en zelfs valet wasservice. Geen verrassingen achteraf dus! 

Culinaire verwennerij zowel aan boord als aan land

Bij Regent Seven Seas Cruises worden authentieke smaken gecombineerd met creatieve inspiratie en vloeien regionale gerechten over van erfgoed en variatie, ofwel Epicurean Perfection! Of u nu geniet van de voortreffelijke maaltijden, heerlijke wijnen en gedistilleerde dranken aan boord of u aan wal gaat om u te verdiepen in locale hoogtepunten middels het Epicurean Exploration programma, Regent Seven Seas Cruises biedt u een groot aantal mogelijkheden om uw innerlijke fijnproever te bevredigen en keer op keer de kracht en schoonheid van een gedeelde culinaire ervaring te ondergaan.  

Interesse in bovenstaande cruises of één van de andere Regent Seven Seas Cruises afvaarten?

Kijk dan verder op de website, neem contact op met Regent, informeer bij uw vertrouwde cruisespecialist of bestel een gratis brochure.