Ultra-luxueuze cruise ervaringen. 

Seabourn, de cruiserederij die door cruiseliefhebbers van ultra-luxueuze reiservaringen sterk wordt gewaardeerd, heeft een vloot van vijf super-elegante, kleine schepen met uitsluitend suites, die de reiziger in stijl naar alle mooiste bestemmingen van de wereld brengt.

Onder de naam “Set Sail Event” is er nu een promotie geldig voor een aantal geselecteerde cruises. De actie geeft de gasten een aantal voordelen om met Seabourn de wereld te verkennen, en met diverse culturen en verbluffende landschappen kennis te maken.  

Het “Set Sail Event” kan volgende elementen bevatten, die verschillen per cruise. 

- Een upgrade van een Ocean View suite naar een Veranda suite

- Tot drie upgrades in de Veranda categorie.

- Tot $ 500 boordtegoed per suite.

- Tot € 1.200 vluchttegoed (niet voor cruises in Europa).

- Een internetpakket van 300 minuten.

- Tot 15% korting op een aantal gecombineerde cruises.

- Boek een Penthouse of Premium suite en ontvang $ 1.000 boordkrediet per suite, samen met een package voor onbeperkt internet. 

Bovendien biedt Seabourn economy-class vliegtuigtickets aan voor een aantal Europese afvaarten in 2020. Het aanbod bestaat uit: 

- Retourvlucht in economy inclusief.

- Upgrade naar business aan € 199 per vlucht.

- Gratis transfers tussen luchthaven en schip.

Indien de promotionele vluchten niet beschikbaar zijn, of de gasten geen gebruik maken van het promotiepakket vlucht-cruise, dan wordt er een boordkrediet van € 500 aangeboden. 

“Het Set Sail Event is een unieke kans voor mensen die nu hun vakantie voor 2020 aan het plannen zijn,” zegt Chris Audstin, Seabourn’s SVP Marketing & Sales. “Onze vijf ultra-luxueuze schepen varen naar honderden bestemmingen op alle zeven de continenten. Wij moedigen gasten aan om van de uitzonderlijke voorwaarden te profiteren om samen met ons onvergetelijke reiservaringen op te doen.” 

Seabourn Set Sail Event  

Het “Seabourn Set Sail Event” is geldig op een selectie van wereldwijde cruises, met bestemmingen in de Middellandse Zee, Noord-Europa, Antarctica en Patagonië, Australië en Nieuw-Zeeland, trans-Atlantische overtochten, het Midden-Oosten en Indië, Canada New England, de Caraïben, het Panamakanaal, Zuid-Amerika etc.
 
Raadpleeg de website www.seabourn.com voor de geldigheidsduur en de voorwaarden van deze actie.  

Interesse in de Seabourn reportage in magazine LUX & TRAVEL? Stuur een mail naar de uitgever rudy@cruisestyle.be

 

Terug naar Nieuws