Tijdschrift CRUISE & STYLE

Tijdschrift CRUISE & STYLE staat geheel in het teken van het verleiden van de Nederlandse vakantieganger om te kiezen voor cruisen. Ook brengen we veel aandacht voor een cruise als culinaire reis langs rijke smaken van topchefs en wereldkeukens.

Het voordeel van een cruise is het ontdekken van veel bestemmingen en landen tijdens één reis. Ook op je bord komen gerechten van over de hele wereld voorbij, zelfs internationale restaurants op sterrenniveau.

Stijlvol dineren

Op bepaalde cruiseschepen heb je extra specialiteitenrestaurants waar je fijner kan dineren dankzij de topchef aan boord. Of keuze in Sushi en Teppanyaki restaurants, Zuid-Amerikaanse Churrascaria waar de obers het vlees van lange spiezen zo op je bord schuiven. Keuze voor iedere gast aan boord.

Voor meer info en beoordeling cruiseschepen kan je lezen in het tijdschrift CRUISE & STYLE, verkrijgbaar in krantenshops vanaf 15 januari tot begin mei, tijdens de zomermaanden aan de kust, bij Bol.com of via website www.cruisestyle.be    en  www.cruisestyle.nl