Speciale aanbieding: Cruise op de Mekong september 2024

11-daagse/10-nachten : Van Vietnam naar Cambodja, Van de Mekongdelta naar de Angkortempels. 

HO CHI MINH-STAD - MY THO - CAI BE - VINH LONG - SA DEC - CHAU DOC - PHNOM PENH - KOH CHEN - KAMPONG TRALACH - KAMPONG CHHNANG - Siem Reap - Tempels van Angkor

Van de toppen van de Himalaya tot de zuidkust van de Chinese Zee en langs een parcours van 4.500 km lang bevloeit de Mekong veel meer dan Indochina alleen. Overal waar hij komt, fascineert hij de mens en geeft hij vorm aan hun leven. Wij stellen u voor u te laten meedrijven op deze grote en gulle "waterslang" van Ho Chi Minh-Stad, de stad die nog sterk doordrongen is van de Franse koloniale aanwezigheid, tot het Tonlé-meer in het voetspoor van Henri Mouhot, en de overblijfselen van Angkor. Deze reis zet aan tot mediteren. U leeft op het ritme van de Mekong aan boord van een schip dat charme en comfort combineert.

Deze cruise staat garant voor een spectaculair, tijdloos avontuur langs deze legendarische rivier. 

 • 3 historische steden in het hart van Vietnam en Cambodja : Ho Chi Minhstad, Phnom Penh en Siem Reap.
 • Bezoek van 6 symbolische tempels van Angkor waarvan Angkor Wat, Ta Prohm en Angkor Thom.
 • Ontmoetingen met de dorpsbewoners en kennismaking met hun manier van leven.
 • Schepen op mensenmaat met een optimaal comfort en gastronomie met lokale smaken.

Riviercruisechepen op de Mekong: RV Indochine I en II

RV Indochine I en II varen van augustus tot april van Siem Reap naar Ho Chi Minh City (Saigon) in Vietnam op een uitzonderlijke vaarroute van 11 tot 19 dagen. Cruises in Vietnam en Cambodja nemen u mee om de eeuwenoude tradities van Azië te ontdekken. De monumentale pracht van het oude Khmer koninkrijk door het bezoek van Angkor Wat, boottochten langs de drijvende markten en de typische dorpen van de regio, de natuurlijke sereniteit van de Halongbaai, de heilige tempels en de Khmer traditionele dansen ... zijn verrijkende en onvergetelijke ontdekkingen.

RV Indochine I en II, respectievelijk categorie 4 en 5 ankers, bieden een eigentijdse, koloniaal geïnspireerde inrichting met een mix van warmere stijlen, die de passagiers een verfijnde en ontspannen omgeving bieden voor een onvergetelijke reis.

Alle kajuiten bevinden zich aan de buitenkant, twee lage bedden kunnen bij elkaar geschoven worden, badkamer met wastafel, douche en privétoilet, airconditioning, kluis, haardroger.

Elk van zijn twee schepen biedt ook exclusieve diensten aan, zoals entertainment aan boord of uitzendingen van films en documentaires die handelen over zowel Indochina als Azië. De RV Indochine II biedt ook een wasservice, massages en een echt zwembad om in af te koelen.

Meer info in een CRUISE & STYLE   CroisiEurope:  Tel.: 0032 2 514 11 54 met speciale tariefcode 'CRUISE STYLE'

Speciale aanbieding voor elke nieuwe reservatie tot 30 maart 2024.  

 • 1, 9, 17 en 25(1) september 2024 • Vanaf 2 949€/pers.(2) in plaats van 3 449€!
 • All-inclusive: alle excursies • volpension en dranken
 • Aan boord van schepen die behoren tot de CroisiEurope-vloot.
 • Mogelijkheid tot vluchten vanuit Brussel,
 • (1) Cruise in tegengestelde richting. (2) Laagste prijs per persoon, in formule haven / haven, op basis van een tweepersoonskajuit hoofddek, op een boot met 4 ankers.

 • Tariefcode: CRUISESTYLE

  Promotieaanbieding geldig voor elke nieuwe boeking voor 30/03/2024, afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van boeking, niet met terugwerkende kracht en niet combineerbaar met een andere aanbieding.