11-daagse met riviercruiseschip Johann Strauss: Nu vanaf € 1.510 p.p. op basis van volpension bij FEENSTRA RIJN LIJN.

Riviercruise met dit premium schip naar het statige Straatsburg, mooier kan een reis niet samenvallen. U geniet onderweg van het afwisselende landschap langs de Rijn en doet mooie plaatsen als Andernach en Mainz aan om uiteindelijk Frankrijk binnen te varen. Straatsburg is natuurlijk bekend als zetel van het Europees Parlement, maar er is nog veel meer te beleven in en om deze bruisende stad!

Voor info & reserveringen, bel vanuit Nederland 026 / 445 28 05.. Of mail naar info@feenstrarijnlijn.nl 

Enkele Highlights Cruise RIJN, afvaart sept. 2023

KEULEN: Bekend om de Keulse Dom. Deze indrukwekkende kathedraal is zeker de moeite waard om te bezichtigen. 

RÜDESHEIM: Bekend om zijn wijnen die u kunt proeven in één van de vele wijnlokalen in de beroemde Drosselgasse. Met de kabelbaan kunt u naar het hooggelegen ‘Niederwald’ monument waar u een uniek uitzicht heeft over het gebied Rheinland-Pfalz. 

SPEYER: Het stadsgezicht van deze Keizerstad wordt bepaald door de eeuwenoude Romaanse kathedraal. Hier vindt u ook Duitslands grootste techniekmuseum. 

STRAATSBURG: U kunt deelnemen aan een dagexcursie door de beroemde Elzas. Deze excursie brengt u via de Weinstrasse langs Obernai naar Riquewihr. Hier heeft u voldoende tijd voor een wandeling door het schitterende centrum vol vakwerkhuisjes, wijnwinkels en souvenirwinkeltjes. U vervolgt uw weg langs de romantische Weinstrasse naar het schitterende Colmar, ook wel klein Venetië genoemd.

Voor info & reserveringen, bel vanuit Nederland 026 / 445 28 05. Of mail naar info@feenstrarijnlijn.nl 

 

Terug naar CRUISE NIEUWS