Nieuwe routes SEABOURN ultra-luxe cruises   

Met Seabourn stijlvol overwinteren op de Canarische Eilanden en Madeira okt. & nov. 

Vanaf 23 okt. 2022 tot 26 nov. is het met de schepen Seabourn Sojourn en Seabourn Ovation heerlijk cruisen nabij de Canarische Eilanden: Madeira, Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife…Dit is een mooi alternatief voor wie in de winter normaal op hotel gaat naar een van de Canarische Eilanden, tijdens deze cruise ontdek je meerdere eilanden met een luxueus varend boetiekhotel.

Bestemmingen zijn Santa Cruz de La PalmaPuerto de la EstacaSanta Cruz de TenerifeSan Sebastian de la GomeraLas Palmas, en Arrecife, plus een bezoek aan Funchal op het bloemeneiland Madeira
Bij elk eiland zijn er opties voor excursies, of kan je zelf op stap. Het schip ligt lang genoeg in elke haven, om telkens weer goed te kunnen proeven van elke bestemming.

Seabourn All Inclusive formule

Geen additionele kosten, deze rederij werkt met een all-inclusive concept. Hierdoor kunt u naar hartenlust genieten van alle luxe inclusief de specialiteitenrestaurants. Aan boord van de schepen is er een vrije bar, wat inhoudt dat bijna alle drankjes inbegrepen zijn.

Met Seabourn op cruise ? Neem dan contact op met CRUISE & STYLE aanbevolen cruisespecialisten.

Maak kennis met Seabourn en de All-Inclusive Differences

Seabourn heet u welkom in all-inclusive, luxe cruisen verfijnd tot zijn puurste vorm. Waar met de hand geselecteerde routes u naar plaatsen brengen die buiten het bereik van grotere schepen liggen. Elke cruise is een reis door de Extraordinary Worlds van Seabourn. Samengestelde reizen naar alle zeven continenten die award-winnende ervaringen opleveren van verborgen plekjes tot aan grotere havens.

Seabourn heeft intieme schepen met een besloten clubsfeer, een van de hoogste ruimte per gast-ratio's in de branche en de jongste en modernste vloot in de branche.

Zo werd de Seabourn Odyssey in 2009 geïntroduceerd, de Seabourn Sojourn in 2010 en de Seabourn Quest in 2011. Alle drie de schepen bieden ruimte voor 229 suites, waarvan 90% een suite met privébalkon is. Daarna kwam de introductie van de Seabourn Encore in 2016 en de Seabourn Ovation in 2018, zij hebben een capaciteit van 300 suites, al deze suites hebben een privébalkon.

Voor meer informatie ga naar www.Seabourn.com

Ontdek de Middellandse Zee in luxe

Kijk vooruit naar een onvergetelijk avontuur. Dit is de beste tijd om een toekomstige Seabourn cruise in uw agenda te zetten. Seabourn is verheugd u uit te nodigen voor de spectaculaire afvaarten met de Seabourn Sojourn, Seabourn Quest, Seabourn Encore en Seabourn Ovation.

Seabourn kijkt uit naar de tijd dat ze u aan boord mogen verwelkomen om te genieten van bekroonde service en onvergetelijke reiservaringen.

Seabourn ultra-luxe & luxe Seabourn Suites

Het schip onderscheidt zich o.a. met luxe ocean view suites met privé veranda en een romantisch zitgedeelte in de suite.

Web: www.seabourn.com 

Met Seabourn op cruise ? Neem dan contact op met CRUISE & STYLE aanbevolen cruisespecialisten.

 

Terug naar NIEUWS