Hurtigruten: 2e persoon 50% korting!' (volgens beschikbaarheid, op = op)

Een bootreis met rederij Hurtigruten, op zich al een bijzondere reis vol onvergetelijke belevenissen, en samen met een naaste is deze bootreis extra speciaal. 

Ga deze winter op jacht naar ’t noorderlicht en geniet van al het natuurschoon dat Noorwegen te bieden heeft. 
De wereld heeft lange tijd oranje gekleurd, maar nu wordt het de hoogste tijd om weer op reis te gaan! Tijd voor de mooiste zeereis ter wereld! 
Boek nu vóór 1 december as. één van de Hurtigruten reizen en de 2e persoon ontvangt maar liefst 50% korting
Geldig voor geselecteerde vertrekdata in oktober t/m maart. 

Bekijk aanbieding: Norske Noorwegen Reizen

Boek nu één van de Hurtigruten rondreizen en de 2e persoon ontvangt maar liefst 50% korting! 

Aanbiedingsprijs, 50% korting. De eerste persoon betaalt de actuele prijs op basis van de gekozen hutcategorie. De 2e persoon in dezelfde hut ontvangt een zeer aantrekkelijke korting van 50% op het Hurtigruten-gedeelte van de reis. U maakt de reis op basis van volpension. 

Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem dat afgestemd is op de bezettingsgraad aan boord. Onze reisspecialisten informeren u graag over de actuele prijs voor de 1e persoon op de gewenste vertrekdatum, maar wees snel, want VOL = VOL!

Voorwaarden: contacteer Norske Noorwegen Reizen 

Geldig voor nieuwe reserveringen en dit voor geselecteerde vertrekdata in de periode oktober t/m maartVoor alle voorwaarden en reservaties: contacteer Norske Noorwegen Reizen

Geselecteerde vertrekdata en rondreizen, zie website Norske Noorwegen Reizen. 

Op de website van Norske zie je alle vertrekdata. U kunt zien op welke trajecten de aanbieding geldig is: 

6 dagen Kirkenes-Bergen, 7 dagen Bergen-Kirkenes, 11 dagen Bergen-Kirkenes-Trondheim of 12 dagen Bergen-Kirkenes-Bergen

Alle vertrekdata zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.

Hurtigruten Noorse fjorden Last-Minute aanbieding boeken najaar?  

Gezien de korte looptijd van deze aanbieding en de beperkte beschikbaarheid adviseren wij u telefonisch contact op te nemen met onze reisspecialisten via tel.nr. 023-5289856. 

Norske reisspecialisten kunnen direct de beschikbaarheid voor u nakijken en u informeren over de actuele prijs voor de eerste persoon en de mogelijkheden voor een aanvullend vliegarrangement met u doornemen. 

Toch liever online een offerte aanvragen? Mail naar info@norske.nl, mail uw gewenste rondreis (6-, 7-, 11- of 12-daagse rondreis), noteer een periode wanneer jullie wensen te vertrekken en ook uw tel.nr zodat Norske u telefonisch kan contacteren voor deze uitzonderlijke Last-Minute aanbieding.

Meer info & reservaties bij NORSKE Expeditiespecialist & Noorwegen Reizen, Norske Noorwegen Reizen ,  Tel. 023 / 528 98 56 of mail naar info@norske.nl

 

Terug naar Cruise Nieuws