Ontdek Canada en New England met Holland America Line

Charmante en historische havens van Canada en New England

34 Holland America Line-cruises tussen april en oktober.

Routes variërend van zeven tot twaalf dagen aan boord van de Veendam, de Zaandam en de Zuiderdam.

Canada en New England stonden altijd bekend als een echte herfstcruise bestemming door de kleurrijke bossen.

Vertrekhavens: Boston, Fort Lauderdale, New York City en Montréal en Québec.

Tijdens de cruises worden enkele van de meest iconische bestemmingen in de regio aangedaan, waaronder Charlottetown, Sydney en Halifax in Canada en Bar Harbor in Maine.

Op 24 april begint de Zaandam het lenteseizoen.

Van mei tot september maakt de Zaandam een reeks van zevendaagse cruises tussen Montréal en Boston, met stops in Bar Harbor, Halifax, Sydney, Charlottetown en Québec City. Ook cruiset de Zaandam door de Golf van St. Lawrence.

Het herfstseizoen met de Zuiderdam: september: twaalfdaagse ‘Colours of Canada en New England’ cruise. Het schip vaart van Boston naar Québec en stopt in de havens van Sydney, Halifax, Charlottetown, Saint John in New Brunswick, Corner Brook in Newfoundland, Baie-Comeau en Saguenay in Québec en Portland in Maine. Gasten kunnen ook genieten van cruises door de Golf van St. Lawrence en in het prachtige Sagueany Fjord.

De Zuiderdam maakt vanaf september twee soortgelijke routes.

Oktober met de Zaandam, de Zuiderdam en de Veendam: 11-daagse Atlantische kustcruises.

Vanaf oktober vertrekt de Zaandam vanuit Montréal naar Québec, Charlottetown, Sydney, Halifax, Bar Harbor, Gloucester en vervolgens Port Canaveral in Florida, om in Fort Lauderdale te eindigen. Begin oktober vaart de Zuiderdam vanuit Québec City richting Charlottetown, Sydney, Halifax, Portland, Boston, Newport en New York voordat de gasten uitstappen in Fort Lauderdale. De Veendam vertrekt in december vanaf Montreal en vaart naar Québec, Charlottetown, Sydney, Halifax, Bar Harbor, Boston en Port Canaveral, met als laatste stop Fort Lauderdale.

Ervaar de cultuur van Canada en New England aan boord

Tijdens de reizen brengt het EXC-programma de lokale tradities, culinaire geneugten en culturele ervaringen van de regio tot leven aan boord. Via EXC Encounters kunnen gasten deelnemen aan allerlei activiteiten, zoals muzikale optredens van lokale Cape Breton Celtic-violisten en de Halifax Citadel Highlanders Pipe Band. Tijdens EXC Talks komen de geschiedenis, cultuur en attracties aan bod. Het EXC Team staat klaar om gasten advies te geven en biedt online EXC Port Guides aan. Voor gasten die op eigen houtje op ontdekkingstocht gaan zijn er de EXC Port Maps, die een eenvoudig overzicht geven van de havens.

Meer info bij cruisereisbureaus 

LEES REPORTAGE Holland America Line in nieuwste CRUISE & STYLE. Klik hier om het tijdschrift aan te vragen.