Nieuw: Simply MORE by Oceania Cruises

de bekende formule 'OLife Choice' wordt nu vervangen door 'Simply More' =

Free excursions, Free champagne, wine & more, Free specialty Gourmet Dining!!

Het nieuwe pakket van de premium cruisemaatschappij heet 'simply MORE' en omvat gratis retourvluchten, gratis luchthaventransfers, gratis excursies aan wal en een gratis drankenpakket voor alle passagiers op alle reserveringen vanaf 1 juli 2023. De nieuwe inclusies gelden voor alle afvaarten met vertrek op 1 oktober 2023 of later.

De nieuwe simply MORE waardebelofte van het merk betekent dat reizigers de grootste waarde in luxe cruisen ontvangen, met vrijwel alles wat ze wensen ....

Oceania Cruises is een stap dichter bij het worden van een all-inclusive luxeproduct door passagiers een nieuwe reeks functies aan te bieden die bij de cruisekosten zijn inbegrepen.

Oceania Cruises lanceert nieuwe wijncollectie

Ontdek de nieuwe collectie zeldzame wijnen, beschikbaar op alle Oceania schepen, en voeg wat extra feestelijkheid toe aan je cruise! Laat je betoveren door zorgvuldig uitgekozen wijnlabels, zoals de legendarische Château Mouton Rothschild, het verrukkelijke Mascot uit de Napa Valley en het betoverende Ornellaia uit Toscane, terwijl je naar de volgende fantastische bestemming vaart. Deze luxueuze wijnen en vintage selecties zijn een perfecte aanvulling op de hoogwaardige gastronomische ervaringen.

Met meer dan 80 nieuwe labels uit Italië, Frankrijk, Zuid-Amerika en andere prachtige wijnregio's, biedt deze wereldwijde collectie niet alleen voldoening voor de meest verfijnde wijnkenners, maar verwelkomt het ook nieuwsgierige wijnliefhebbers die graag nieuwe en verrassende wijnen proberen. Of u nu een fan bent van nieuwe wereldwijnen, feestelijke bubbels, klassieke proeverijen of heerlijke dessertcombinaties, elk aanbod is met liefde en passie geselecteerd door het getalenteerde culinaire team. 

Enkele hoogtepunten uit de nieuwe collectie wijnen zijn onder andere:

  • De tijdloze Moët & Chandon Cuvée Dom Pérignon uit Epernay, Frankrijk.
  • Het beroemde Château Mouton Rothschild, 1er Cru Classe, uit Pauillac, Frankrijk.
  • De elegante Ornellaia "Super Tuscan" uit Bolgheri Superiore, Toscane, Italië.
  • De zeldzame en gewilde Mascot uit de Napa Valley, Californië.
  • De opkomende favoriet Viña Errazuriz Kai Carmenère uit de Aconcagua Valley, Chili.

Deze en vele andere verrukkelijke wijnen zijn beschikbaar in alhun restaurants, bars en suites op de zeven schepen. Bovendien bieden ze flessen in verschillende maten, van half formaat tot magnum.

Introductie van drie nieuwe eetervaringen en vijf combinatiemenu's op VISTA

Naast de nieuwe collectie zeldzame wijnen hebben ze op het nieuwe schip, Vista, ook drie nieuwe eetervaringen en vijf combinatiemenu's geïntroduceerd.

Laat je inspireren door de wijncollectie en sluit je aan bij de hoofdsommelier en zijn team voor een exclusieve twee uur durende Cellar Master's Wine Luncheon in het nieuwste restaurant, Ember. Deze speciale proeverij neemt je mee op een culinaire reis op maat, waarbij elk van de vijf gangen perfect wordt gecombineerd met een topwijn.

Bovendien zijn er op Vista ook privé-eetzalen voor acht personen toegevoegd in de iconische restaurants Polo Grill en Toscana. Je kan kiezen uit volgende heerlijke menu's, het Polo Classic Menu, het Polo Premium Menu, het Toscana Classic Menu of het Toscana Premium Menu, en genieten van een intieme en exclusieve dinerervaring.

Meer info op website:   https://www.oceaniacruises.com/

Reserveringen via de betere CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus : klik hier