Norwegian spirit ondergaat renovatie van $100 miljoen. 

Norwegian Spirit van januari tot februari 2020 in Marseille voor renovaties van boeg tot achtersteven, inclusief alle restaurants, staterooms en openbare ruimtes. 

Norwegian Spirit ondergaat een volledige renovatie in het kader van het programma The NorwegianEdge®. Tijdens de 40-dagen durende renovatie wordt het schip voorzien van 14 nieuwe restaurants, nieuwe staterooms en een grotere Mandara Spa. Ook worden er nieuwe eetgelegenheden geïntroduceerd die bij de cruiseprijs zijn inbegrepen zoals het hoofdrestaurant, Taste, het 24-uurs eetcafé, The Local Bar and Grill, het Garden Café met drie buffetmaaltijden per dag, de Great Outdoors Bar en Waves Pool Bar. De Bliss Ultra Lounge maakt haar debuut evenals de Spinmaker Lounge, inclusief een HumidorCigar Lounge. 

Splash Academy, het waterpark voor kinderen, wordt vervangen door een adult-only spa Spice H2O. Overdag is dit een lounge met twee nieuwe jacuzzi's en een bar, en 's avonds verandert het in een centrum voor entertainment. De Mandara Spa wordt tweemaal zo groot als voorheen en krijgt een ontspanningsruimte met verwarmde ligstoelen, een nieuwe jacuzzi-ruimte, en faciliteiten voor sauna, stoom- en watertherapie. In Pulse Fitness Center kunnen gasten aan boord van het schip hun fitnessroutine bijhouden. 

Onda by Scarpetta, bekend van de Scarpetta restaurants in onder andere New York, wordt net als op Norwegian Encore ook op Norwegian Spirit gelanceerd. Gasten genieten aan boord van de rijke smaken waar een modern Italiaans restaurant bekend om staat. 

Met uitgebreide vaarroutes van acht tot 24 dagen, waarbij een aantal van de populairste bestemmingen op drie continenten – Europa, Afrika en Azië – worden aangedaan, zal de Norwegian Spirit Marseille verlaten met een nieuwe beschildering op de romp en meer geraffineerde, op volwassenen gerichte faciliteiten aan boord. 

Het is het eerste schip uit de vloot van NCL dat koers zal zetten naar het Indonesische Bali (CelukanBawang), Jakarta en Soerabaja; het Japanse Beppu, Kumamoto, Nagoya en Tokyo; Taipei (Keelung) in Taiwan; en Yangon in Myanmar. Na twee 20-daagse, exotische expedities naar Griekenland, Israël, Egypte en Abu Dhabi vanuit Rome (Civitavecchia); en de Seychellen, Madagaskar en Zuid-Afrika vanuit Dubai; zal het schip de rest van het jaar 2020 doorbrengen met een reeks vaarroutes vol prachtige bestemmingen in Zuidoost-Azië.