Norwegian Cruise Line, bekend als NCL, presenteert hun nieuwste "Norwegian Prima" zomer 2022

Met reizen die beginnen in de zomer van 2022, zal Norwegian Prima ongeveer 295 meter lang zijn, 142.500 gross tonnage wegen en in staat zijn om 3.215 gasten te verwelkomen bij dubbele bezetting.

Het nieuwste schip zal een doorbraak zijn voor NCL en gasten bijzondere routes, meer ruimte, een doordacht en verbluffend ontwerp, een verscheidenheid aan nieuwe ervaringen en Norwegian’s uitzonderlijke service bieden. Norwegian Prima vertegenwoordigt alles waar gasten van houden bij NCL en legt de lat hoger. Deze gloednieuwe klasse van schepen is echt ontworpen om gasten op de eerste plaats te zetten. 

Grote open ruimtes en bijzondere ervaringen die de verwachtingen overtreffen 

NCL biedt meer open ruimtes, bijzondere kunst en design en service van wereldklasse die de gasten in het middelpunt van de belangstelling plaatst. 

Norwegian Prima zal de hoogste personeelsbezetting en ruimteverhouding bieden van alle nieuwe cruiseschepen in de hedendaagse en premium cruisecategorie, wat een ongeëvenaarde gastervaring oplevert. Ze biedt de grootste variëteit aan suites die beschikbaar zijn op zee met 13 suites, de grootste drie-slaapkamer suites van alle nieuwe cruiseschepen en de grootste binnen-, zeezicht- en balkonstaterooms ooit, inclusief de grootste badkamers en douches ooit voor standaard stateroom categorieën. Norwegian Prima zal ook de meeste buitendekruimte bieden van alle nieuwe cruiseschepen, waaronder meer zwembadruimte dan welk ander schip in de vloot van NCL, evenals meerdere infinity pools en uitgestrekte buitenwandelpaden waar gasten kunnen genieten van de zee, de zeebries en een verscheidenheid aan bijzondere ervaringen. 

De geperfectioneerde The Haven by Norwegian 

Met acht dekken van suites en openbare ruimtes, biedt het ultra-premium keycard alleen toegang tot het schip-in-een-schip concept voor gasten met privé-voorzieningen, speciale diensten en de meest luxueuze accommodaties aan boord. Voor de eerste keer heeft NCL alle 107 Haven suites verplaatst naar het achterschip in de buurt van privéliften, die exclusief gereserveerd zijn voor Haven gasten. Deze liften komen rechtstreeks uit in de openbare ruimtes van The Haven op de dekken 16 en 17. NCL heeft het ontwerp van The Haven zo ontwikkeld dat het meer uitzicht biedt op zee dan ooit tevoren. Voor de eerste keer biedt elke openbare ruimte in The Haven een prachtig uitzicht op zee en de bestemming. De Haven Courtyard op Norwegian Prima is omgetoverd tot het uitgestrekte Haven Sundeck, met een prachtig nieuw infinity pool met uitzicht op het spoor in het water (de kielzog) van het schip en een nieuwe buitenspa met een sauna met glazen wanden en een koude kamer.

Primeurs 

  • Buitenleven op Ocean Boulevard: meer dan 4.000 m2 
  • Wereldwijde culinaire hoogstandjes met Indulge Food Hall: openlucht markthal
  • The Concours: buitensculptuurtuin met kunstmuur
  • Infinity Beach: 2 infinity Pools, 
  • Oceanwalk: 2 glazen bruggen

Routes van het nieuwste schip Norwegian Prima

  • Zomer 2022: Noord-Europa en het Verenigd Koninkrijk 
  • Herfst/ winter 2022: Bermuda en het Caribisch gebied 
  • Herfst/Winter 2022-2023: West-Caribische reizen met als thuishaven Orlando, Florida (Port Canaveral)  
  • Voorjaar 2023: Bermuda 
  • Voorjaar en zomer 2023: Noord-Europa  

Meer info: www.ncl.com of contacteer de betere cruisereisbureaus

 

Terug naar NIEUWS