Tijdens het jaarlijkse Global Trade Event van de Noorse rederij Hurtigruten is Norske Noorwegen Reizen benoemd tot ‘Ambassador of the Year’ voor de rondreizen langs de Noorse kust.
Het event vond vorige week plaats aan boord van het MS Midnatsol in Bergen, Noorwegen. Tijdens het event kwamen o.a. de verdere ontwikkeling van het product, nieuwe bestemmingen en de aankoop van de 4 nieuwe schepen ter sprake.

In 2018 zal het MS Roald Amundsen in de vaart komen. Het is het eerste ‘groene’ cruiseschip ter wereld dat wordt aangedreven door hybride accu technologie.
Daniel Skjeldam, CEO Hurtigruten: “Wij belonen Norske Noorwegen Reizen met de Ambassador of the Year Award voor hun buitengewone prestaties en samenwerking met Hurtigruten. Als Hurtigruten ambassadeur zijn zij een belangrijke inspirator in hun vakgebied en spelen zij een prominente rol in het vergroten van de betrokkenheid van de consument om te kiezen voor authentieke en op maat gemaakte ontdekkingsreizen. Met een grote passie en vastberadenheid om een belangrijke positie in te nemen op de huidige cruise markt is Norske een preferred partner voor onze ontdekkingsreizen langs de Noorse kust.”
Dagelijks vaart één van de 11 postboten in 12 dagen van Bergen via de Noordkaap naar Kirkenes en terug. Op een route van 2.500 zeemijlen worden 34 verschillende havens aan gedaan. Sinds 1893 zijn de postboten een belangrijke verbinding tussen grote havensteden en kleine dorpen. Ze brengen vracht, transporteren passagiers en bieden reizigers volop mogelijkheden om Noorwegen te ontdekken.


Over Norske Noorwegen Reizen
Reisorganisatie Norske Noorwegen Reizen is exclusief vertegenwoordiger van Hurtigruten in Nederland. De Noorse rederij organiseert rondreizen per postboot langs de kust van Noorwegen en verzorgt tevens bijzondere expeditie-reizen naar Antarctica, Canada, Groenland, IJsland, Spitsbergen en Zuid-Amerika. Sinds 1953 organiseert Norske Noorwegen Reizen compleet verzorgde reizen naar Noorwegen. Het reisaanbod omvat o.a. autotours via hotels, vakantiewoningen en/of kampeerhutten, fly & drive reizen, treinreizen en city breaks. In de winter worden er Noorderlicht-reizen, wintersportreizen en ski safari’s aangeboden. Het kantoor is gevestigd in het Noorwegenhuis aan de Herenweg te Heemstede.

Klik hier voor meer info over Norske Reizen.