Nieuwe CRUISE & STYLE magazine 2022-2023 nu verkrijgbaar. Dit tijdschrift, nr. 14, is het enige cruisemagazine verkrijgbaar bij BRUNA, AKO, Primera, Bijenkorf, The Read Shops... à € 6,95

Het verlangen naar  een cruisevakantie is ontzettend groot, boek tijdig je favoriete route.  

We zijn weer trots om ons jaarlijks, onafhankelijk cruisemagazine te presenteren. Er zijn weer veel nieuwe, luxueuze yachten, kleine, premium en grootse cruiseschepen en er komen er nog meer in de vaart. De pandemie doet ons alle dagen eraan herinneren dat het leven kort is en daarom willen heel wat mensen die speciale ervaring van reizen in alle vrijheid en comfort niet langer uitstellen. Als het niet dit jaar is, wanneer dan wel? 

Velen willen terug cruisen en in dat opzicht kunnen we optimistisch zijn. De boekingen bij de rederijen lopen ontzettend goed en zij hebben tijdens de voorbije stilleggingsperiode gewerkt aan vernieuwingen, maar ook aan de invoering van voorgeschreven protocollen om zo de gasten een verantwoorde hervatting van het cruisen te garanderen. De pandemie heeft de cruisesector, net als vele andere sectoren, gedwongen om  nieuwe en innovatieve manieren uit te docteren om reizen veiliger en gezonder te maken. 

Ook nieuw is het gebruik van bestaande technologie. Deze wordt alsmaar een belangrijker onderdeel van de beleving op een cruiseschip. Bijna alles wat je doet, voordat je aan boord gaat, zoals het online inchecken en het downloaden van de instapkaart op je mobiel, zal contactloos zijn. Je wordt aangemoedigd om de mobiele app van het schip te gebruiken om doorheen het schip te navigeren, je kinderen te volgen en om maaltijden, spabehandelingen, excursies en shows snel en eenvoudig te boeken. Positief is het gebruik van QR-codes om menu’s op te roepen. Ook de dagelijkse ‘papieren planner’, die iedere avond door je cabine-steward op je bed wordt achtergelaten, kunnen de gasten voortaan ook op hun smartphone of tablet bekijken. Het positieve hieraan is dat het papierafval daardoor ook sterk zal verminderen.

CRUISE & STYLE magazine, al 14 jaar "Essentiële lectuur" voor je cruisevakantie!  

CRUISE & STYLE® is nu nog belangrijker om ervoor te zorgen dat onze lezers het juiste schip boeken. Info, reportages, getuigenissen over de nieuwste cruiseschepen en interessante tips over wat te doen in aanleghavens: essentiële lectuur voor iedereen die weer aan boord wil gaan. We hebben vele interessante routes voor oceaan- en riviercruises uitgezocht. Dagelijks volgen wij de trends in de cruisewereld en werken samen met de meest interessante rederijen om jullie de best geïnformeerde artikels te kunnen bieden. Ook hoe je covid veilig kan reizen vind je in onze reisverslagen. 

Cruisevakanties = Positieve Vibe!  

Wist je dat het wetenschappelijk bewezen is dat een cruisevakantie een positief effect heeft op je gemoedstoestand? De zee, de golven, de gezonde zeelucht, de rustgevende omgeving en de sfeervolle momenten aan boord: allemaal positieve elementen die de gasten gelukkiger maken. Komt daar nog eens bij dat de bemanning aan boord hun gasten voortdurend in de watten legt. 

Aangezien het aanbod aan rederijen, hun schepen en de daarbij horende kajuiten en suites ontzettend groot is geworden, is het zeer belangrijk om te boeken bij de door ons aanbevolen cruisereisbureaus. Hun kennis en persoonlijke ervaringen zullen je gegarandeerd een meerwaarde opleveren zodat jij zorgeloos zal kunnen reizen. Bij een mogelijk probleem gaan zij je helpen voor een oplossing.

Eens aan boord is het intens genieten. Iedere morgen word je wakker met zicht op een nieuwe bestemming. En, na de cruise? Dan keer je als herboren terug naar huis!

Wens je ons tijdschrift? Mail naar rudy@cruisestyle.be of klik hier

Veel leesplezier!

Rudy Beckx & Ing Michielsen, reeds 32 jaar uitgevers van tijdschriften.