NCL'S FREE AT SEA and receive ALL packages

Geniet van 50% korting op cruises + vluchten pakketten.

Meer info: ncl.com en bij onze CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus, klik hier

Upgrade vanaf 99€ à 199 € pp, afhankelijk v/d route, en krijg alle pakketten op zee:

  • Premium Beverages: Onbeperkt open bar arrangement
  • Speciality Dining: Specialiteitenrestaurants
  • Excursions discounts: 50$ korting per excursie
  • Wifi: internetpakket
  • 3rd & 4th guests: betaal alleen belasting voor de 3e en 4e gast op bepaalde cruises

Tot 300€ pp Airfaire Credit

Krijg tot 300€ per persoon korting op vluchten op geselecteerde Europa Cruises

Geselecteerde afvaarten

NCL bezoekt Livorno aan de westkust van Toscane, waar u de pastelkleurige kustdorpen in Cinque Terre bezoekt, door de smalle straatjes van Riomaggiore slentert en bezienswaardigheden zoals de zwart-wit marmeren kerk van Johannes de Doper bekijkt. Ontdek het begin van de beschaving in Athene en bezoek oude ruïnes zoals de Acropolis, het Olympisch Stadion en de Tempel van Poseidon. Vervolgens wachten weelderige paleizen, Byzantijnse kunst, bruisende bazaars en de authentieke verrukkelijke Turkse keuken op uw bij aankomst in Istanbul.

NCL vaart naar Turkse Rivièra; Weelderige paleizen, Byzantijnse kunst, bruisende bazaars en een authentieke Turkse keuken wachten op u in Istanbul. Ontdek vervolgens het begin van de beschaving in Athene, met een bezoek aan oude ruïnes zoals de Acropolis, het Olympisch Stadion en de Tempel van Poseidon. Geniet van een dag vol kleur in Livorno aan de westkust van Toscane, waar je de pastelkleurige kustdorpen in Cinque Terre bezoekt, door de smalle straatjes van Riomaggiore slentert en bezienswaardigheden ziet zoals de zwart-wit marmeren St. John the Baptist kerk.

Middellandse Zee: Stap vanuit Napels terug in de tijd tijdens een verkenning van de ruïnes van Pompeii - een ander beroemd UNESCO werelderfgoed - en vaar naar Sorrento voor een lunch op een lokale familieboerderij. Ontdek de diverse architectuur van Barcelona tijdens een rit door de stad op weg naar Montserrat - een pittoresk dorpje boven op ruige bergen waar u het beeld van de Zwarte Maagd in de plaatselijke basiliek kunt bezoeken. Geniet vervolgens van een dag toeren door Cádiz met een bezoek aan de bruisende Mercado Central de Abastos - een overdekte markt met meer dan 150 kraampjes die verse vis en heerlijke lokale gerechten verkopen - en rust uit op één van de vele mooie stranden van de stad.

Trans-Atlantisch:

Vaar van Lissabon naar het charmante Obidos uit de 13e eeuw - beschouwd als een van de meest romantische dorpen van het land - en bezoek het middeleeuwse kasteel en wandel door de charmante smalle geplaveide straatjes. Ontspan in de natuurlijke warmwaterbronnen van Ponta Delgada en geniet van het schilderachtige uitzicht terwijl u door het platteland toert.

Vaar over de Atlantische Oceaan en geniet van alles wat Norwegian Epic te bieden heeft, van Broadway musicals en een bekroonde spa tot een gevarieerd aanbod van heerlijke gerechten en nog veel meer. Dan in Bermuda, bouw uw eerste roze zandkasteel ooit op Horseshoe Bay Beach, rijd naar de dramatische Crystal Caves of speel een ronde op de beroemde Port Royal Golf Course.

Kom aan boord van Norwegian Gem voor een spannende trans-Atlantische cruise van Barcelona naar New York City. Fiets door de architecturale wonderen van Valencia, de kleurrijke tuinen en het legendarische verleden tijdens een fietstocht met gids. Vaar vervolgens van Lissabon naar het charmante Obidos uit de 13e eeuw - beschouwd als een van de meest romantische dorpen van het land - en bezoek het middeleeuwse kasteel en wandel door de charmante smalle geplaveide straatjes.

Krijg nu tot 50% korting op cruisetarieven en bespaar nog eens op vliegtickets met wereldwijde Cruise & Vluchtpakketten.

Meer info: ncl.com en bij onze CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus, klik hier