Zeetours Musical Cruise, 8-daagse cruise 27 april 2024

Trek je feestoutfit en beste dansschoenen maar vast uit de kast, want dit jaar staat er weer een spectaculaire "Musical Cruise" gepland, exclusief te boeken bij Zeetours.Na het daverende succes van voorgaande jaren organiseren wij wederom een Musical Cruise! Vaar mee op de Rotterdam van Holland America Line naar Noorwegen en Schotland en geniet van adembenemende optredens van grote namen uit de musicalwereld. Stanley Burleson zal u samen met andere bekende sterren én een getalenteerd ensemble trakteren op een week vol top entertainment. Naast diverse musical optredens zullen ook kleine, intieme concerten plaats vinden en worden er leuke activiteiten zoals een Musical Cruise quiz, Meet & Greet en een Sing-along met de musical sterren georganiseerd.

Een geweldige cruise door Noorwegen en Schotland met de leukste musical-sterren en leuke activiteiten.

Samen met het getalenteerde ensemble zullen de musicalsterren meer dan 10 musical optredens verzorgen. Beleef bekende musicals tijdens deze bijzondere shows, exclusief voor de gasten die zich hebben ingeschreven voor deze Musical Cruise. Laat uw kennis zien tijdens de Musical Cruise quiz, waar u in teams strijdt onder begeleiding van een echte musicalartiest. Grijp uw kans om een foto te maken met een van de musicalsterren tijdens de Meet & Greets. En op een van de eerste dagen aan boord wacht u een hartelijk welkomstoptreden, gevolgd door een feestelijke 'Sing-along', waar u zelf kunt meezingen! Een unieke kans om de musicalsterren van zo dichtbij te ervaren en samen met hen te genieten van een onvergetelijke vakantie in het prachtige Noord-Europa.

All-Inclusive, vertrek 27 april 2024 

De Musical Cruise vertrekt op 27 april 2024. Vraag info aan Zeetours.  Nooit eerder was er bij de Musical Cruise zóveel inclusief; uw drankpakket, fooien, internet-toegang, transfers, vluchten én musical entertainment van top niveau zijn allemaal in de prijs inbegrepen. Een compleet verzorgde reis die u nooit zult vergeten! 

Hoogtepunten:
Nederland: Rotterdam (vertrek & aankomst)
Noorwegen: Eidfjord, Hardangerfjord, Haugesund
Groot-Brittannië & Schotland: Lerwick, Invergordon

Voor meer info klik hier

Meer info en reservaties: Zeetours Tel. 010 - 28 23 886 of mail naar cruises@zeetours.nl