MSC World Europa, het nieuwste vlaggenschip van MSC Cruises, vaart nu in de Emiraten, o.a. Dubai, Abu Dhabi

Meer details over dit speciale evenement kunnen jullie volgen via onze Social Media: Facebook en Instagram 

De doopceremonie onlangs van de MSC World Europa, het baanbrekende nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises was in de hoofdstad van Qatar.

Het evenement markeert de officiële opening van de gloednieuwe Grand Cruise Terminal van de stad. De aankondiging onderstreept het algemene engagement van MSC voor Qatar en het blijvende belang van het Midden-Oosten, waar MSC Cruises marktleider is.

Ook wordt hiermee de doelstelling van het Vision 2030-plan ondersteund om tegen dat jaar het aantal internationale toeristen dat Qatar bezoekt te hebben verdrievoudigd. 

De 'World Class'-schepen introduceert een volledig nieuwe cruisebeleving met toekomstbestendige maritieme en hospitality-technologieën aan boord, geavanceerde milieutechnologieën, evenals een baanbrekend en ultramodern design. Het schip zal het grootste en meest milieuvriendelijke passagiersschip worden dat vanuit Doha en in het Midden-Oosten zal varen en het zal gasten uit de hele wereld verwelkomen voor het seizoen 2023. 

De doopceremonie van het schip werd een spectaculair evenement, opgeluisterd door een variëteit aan verbluffend live-entertainment en optredens. En uiteraard het traditionele moment waarop de fles wordt gebroken en het nieuwe schip werd gedoopt, met op de achtergrond de skyline van Doha die door vuurwerk werd verlicht. 

Het speciale evenement in Doha’s gloednieuwe Grand Cruise Terminal, een ultramoderne faciliteit van 24.000 vierkante meter die tot wel 28.000 passagiers per dag kan verwerken en voldoende capaciteit heeft om twee megacruiseschepen per dag te verwelkomen. Cruiseschippassagiers zullen onder meer kunnen genieten van een spectaculair aquarium in de terminal en een galerie die gespecialiseerd is in islamitische kunst.  
 

Routes MSC WORLD EUROPA, vanaf 20 dec. 2022 tot 23 maart 2023: 8-daagse cruise Emiraten

Het schip zal op 20 december aan haar eerste reis beginnen en biedt nadien cruises van 7 nachten aan naar Doha, Qatar, Dubai, Abu Dhabi en Sir Bani Yas Island, de Verenigde Arabische Emiraten, plus Dammam in Saoedi-Arabië. Voor het komende winterseizoen zal de MSC Opera ook reizen van 7 nachten in de Golfregio aanbieden naar Dubai, Abu Dhabi en Sir Bani Yas Island, plus twee bestemmingen in Oman - Muscat en Khasab.

De MSC World Europa vaart vanaf eind maart tot begin april vanuit Dubai naar Italië. Vanaf 12 april 2023 "Middellandse Zee cruises"

Vanaf april 2023 MSC WORLD EUROPA cruises 8-daagse cruises o.a. naar de Italiaanse havens van Genua, Napels en Messina, evenals Valletta in Malta, Barcelona in Spanje en Marseille in Frankrijk. 

Meer info op www.msccruises.nl