LAST MINUTE aanbiedingen:

Wanneer de drang om te reizen onverwacht toeslaat, is MSC Cruises er om u een ongeëvenaarde keuze aan last-minute cruiseaanbiedingen te bieden! 

U droomt er al jaren van om die stad te bezoeken die bovenaan uw verlanglijstje staat of u zegt al maanden tegen uzelf dat u een ontspannend uitje verdient, maar toch aarzelt u? 

Dat hoeft niet langer! Met de geweldige last-minute cruiseaanbiedingen van MSC Cruises zijn er geen excuses meer die u nog tegenhouden. Een last minute cruise betekent ook een stressvrije reis plannen. Vertrek in alle comfort vanuit de dichtstbijzijnde haven en vaar naar ongelofelijke bestemmingen. 

De last minute aanbiedingen zijn echt onweerstaanbaar en zijn misschien niet voor lang meer beschikbaar, dus we raden u aan om zo snel mogelijk te boeken om zeker te zijn van een cruise tegen de beste prijs.  Van de laatste beschikbare kajuiten op onze vaarroutes tot de kajuiten die speciaal gereserveerd zijn voor last-minute reizigers, er is altijd iets op maat voor u!

Meer info:  Last minutes aanbiedingen

Noorse fjorden & Kopenhagen met nieuw cruiseschip: MSC EURIBIA

Route: Kiel, Kopenhagen (Denemarken), Hellesylt (Noorwegen), Alesund (Noorwegen), Flam (Noorwegen) tot Kiel. De vaarroute kan veranderen naargelang de gekozen vertrekdatum.

Meer info: Noorse fjorden & Kopenhagen

  • Vertrek- & aankomsthaven : Rotterdam

Vanaf nu tot 3 april 2024: 8-daagse cruises. Momenteel winterpromo tot wel 150 euro korting op deze Noord-Europa cruise!

Route: Rotterdam, Zeebrugge (België) , Le Havre (Frankrijk), Southampton (Verenigd Koninkrijk), Hamburg (Duitsland), tot Rotterdam De vaarroute kan veranderen naargelang de gekozen vertrekdatum. 

MSC Euribia - Rotterdam Winter 2023-2024

FLY & CRUISE pakket. 

Keuze in cruises naar Rode Zee, Dubai, Antillen en Grand Voyages

Fly & Cruise pakket is volledig ondersteund door MSC Cruises, m.a.w van zodra u de luchthaven binnenstapt inclusief transfers, cruisevakantie en terug naar de luchthaven. MSC Cruises neemt alle zorgen uit uw handen en maken van uw cruise een totaalbeleving! Ervaar het toppunt van reizen met geselecteerde, unieke Land & Zee combinaties. Ontworpen voor de veeleisende reiziger die op zoek is naar het toppunt van zorgeloze ontdekking. Deze speciale reizen zijn zorgvuldig samengesteld voor een naadloos avontuur over land en zee en bevatten Premium Land-programma's voor of na uw cruise voor de ultieme reiservaring. 

 Aanbod Fly & Cruise

  • FLY & CRUISE 'Rode Zee'

Vluchten vanuit Brussel en cruise met MSC Orchestra vanaf nu t/m maart 2024

Route: Sharm El-Sheikh, Haven van Sokhna, Safaga (Egypte), Jeddah (Saoedi-Arabië), Aqaba (Jordanië), Sharm El-Sheikh (Egypte). 

Momenteel winterpromo tot wel 100 euro korting op cruise in Egypte, Rode Zee & Saoedi-Arabië.

Fly & Cruise. Rode Zee