FLY & CRUISE met MSC Cruises: chartervluchten om de inschepingshavens van Genua, Monfalcone en Triëst makkelijk te bereiken.

MSC Cruises biedt passagiers een vlotte en veilige reis aan vanaf nu t/m oktober 2022.

Vanaf Brussel en Keulen worden charters aangeboden zodat gasten op zaterdag aan boord kunnen gaan van drie schepen die door MSC Cruises in de Middellandse Zee worden ingezet.
MSC Cruises stelt zijn nieuw chartervluchtprogramma voor juli t/m oktober 2022 voor, het grootste programma dat de cruiserederij ooit in België heeft ingevoerd, waardoor Belgische, Nederlandse en Luxemburgse gasten makkelijk de inschepingshavens van Genua, Monfalcone en Triëst in Italië kunnen bereiken. Deze vluchten bieden passagiers de mogelijkheid om in alle rust naar de inschepingshavens te reizen, wat helemaal kadert in het geavanceerde gezondheids- en veiligheidsprotocol van de maatschappij.

Om een vlotter zomerseizoen 2022 te verzekeren, besloot MSC Cruises het voortouw te nemen in deze situatie en vliegtuigen te charteren om luchtverbindingen voor haar passagiers te garanderen en zo hun vakantieplannen in stand te houden.

Dit initiatief maakt het mogelijk een pakket "MSC FLY & CRUISE" aan te bieden, waardoor dit type vakantie toegankelijker wordt voor alle doelgroepen, zeker voor hen die pakketreizen op prijs stellen. Dit aanbod biedt niet alleen een vereenvoudigde pakketboeking van vervoer, transfers en cruise, maar geeft de gasten van MSC Cruises ook de zekerheid dat ze niet afhankelijk zijn van last-minute annuleringen van vluchten.

De vluchten gaan elke zaterdag en zondag door tijdens de volgende periodes en kunnen nu gereserveerd worden bij MSC CRUISES of bij onze aanbevolen cruisespecialisten of zie www.msccruises.nl

  • Brussel – Genua: vlucht op zaterdag, vanaf nu tot 15 oktober 2022

  • Keulen - Monfalcone (Triëst) , vlucht op zondag, vanaf nu tot 30 okt. 2022

Dankzij deze gecharterde vluchten kunnen BENELUX-passagiers inschepen op MSC Splendida en MSC Fantasia en MSC Musica.

  • MSC Splendida vertrekt vanuit Genua en biedt cruises aan met stops in Marseille (Frankrijk), Syracuse, een van de populairste bestemmingen van Sicilië, Taranto, met zijn indrukwekkende stranden, en Civitavecchia in Italië.
  • MSC Musica vertrekt vanuit Monfalcone, nabij Triëst, en biedt cruises aan met stops in Katakolon en Santorini (Griekenland) en Bari (Italië).
  • MSC Fantasia biedt een volledig nieuwe reisroute vanuit Triëst met uitgebreide stops in Ancona (Italië), Kotor (Montenegro), Bari (Italië), Corfu (Griekenland) en de pittoreske stad Dubrovnik (Kroatië).

Vertrek vanuit Brussel of Keulen – chartervlucht voor de klanten van MSC Cruises 

Ontdekkingscruise in de Westelijke Middellandse zee -  Italië en Frankrijk

Zaterdag 10u20   Vertrek van de MSC vlucht vanuit Brussels Airport - Transfer naar het schip - Check-in  Smooth “door to door” 

Ontdekkingscruise in de Oostelijke Middellandse Zee – Griekenland, Italië, Kroatië, Montenegro

Zaterdag 15u20    Vertrek van de MSC vlucht vanuit Brussels Airport - Transfer naar het schip - Check-in  Smooth “door to door” 

Ontdekkingscruise in de Oostelijke Middellandse zee - Italië, en Frankrijk

Zaterdag 10u20: vertrek MSC vlucht vanuit Keulen. Aankomst in Triëst (Italië) - Transfer naar het schip - Check-in Smooth "door to door"

« MSC FLY & CRUISE » pakket

Het « Fly & Cruise » pakket is een formule samengesteld en volledig verzorgd door MSC om het leven voor iedereen gemakkelijker te maken. Van de aankomst op de luchthaven op de dag van vertrek tot de landing op de dag van terugkeer, wij nemen u alle zorgen uit handen en maken van uw cruise een complete ervaring.

Wat betekent dit concreet ?

De vluchten worden uitgevoerd door bekende partnerluchtvaartmaatschapijen.

In het pakket zitten de luchthaventaksen, bagage in het ruim én transfers van en naar de inschepings- en ontschepingshavens.

Bovendien profiteert u ook nog van:

  • een verbindingsgarantie in geval van vertraging,
  • bagage ophaaldienst,
  • assistentie op de luchthaven vanaf 2 uur voor vertrek,
  • telefonische assistentie in geval van nood.  

Meer info: www.msccruises.nl