MSC Cruises kondigt nieuwe en bijgewerkte routes aan in de Middellandse Zee en in Europa voor de komende zomer... 

MSC is bijzonder trots dat ze voor de komende zomer een groeiende keuze aan cruisevakanties kunnen aanbieden naar een reeks verschillende bestemmingen in het Middellandse Zeegebied en Europa. Ze zullen enkele van hun meest innovatieve en modernste schepen in de vloot opnemen.

En om het hun gasten nog makkelijker en veiliger te maken om de schepen van dichter bij huis te bereiken, zullen al de routes extra inschepingshavens bevatten. Alleen al in het Middellandse Zeegebied zal MSC Cruises haar gasten tot 15 inschepingshavens aanbieden.

Nieuw: privéstrand ervaring ontwikkeld voor Taranto in Puglia exclusief voor MSC Seaside gasten 

Hieronder vindt u een volledige lijst met bevestigde routes van MSC Cruises die nu beschikbaar zijn om te boeken voor deze zomer 

Drie schepen in de westelijke Middellandse Zee die Italië en Malta aandoen 

  • MSC Grandiosa zal in eerste instantie haar huidige 7-nachten route uitbreiden, waarbij de Italiaanse havens van Genua, Civitavecchia voor Rome, Napels, Palermo en Valletta, Malta worden aangedaan. De Spaanse havens Valencia en Barcelona zijn ondertussen ook toegevoegd aan de huidige route van het schip.
  • MSC Seaside vertrekt vanuit Genua en de nieuw geïntroduceerde havens van Siracusa in Sicilië en Taranto in Puglia aandoen, evenals Civitavecchia voor Rome en Valetta in Malta. Het reisschema van het schip is vervolgens verrijkt met stops in de Franse haven Marseille. MSC Seaside introduceert een speciale privéstrandervaring in Taranto, exclusief voor de gasten van het schip. Een dagje naar het strand is een belangrijk onderdeel van een zomervakantie, dus nu zullen de gasten van MSC Seaside kunnen ontspannen op het zandstrand aan het heldere water van de Ionische Zee. 
  • MSC Seashore is het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises en biedt van tot 31 oktober cruises van 7 nachten aan in de Italiaanse havens van Genua, Napels en Messina, maar ook in Valletta op Malta, Barcelona in Spanje en Marseille in Frankrijk. Op 31 oktober zal het schip Genua verlaten voor zijn 18 nachten durende positioneringscruise in Noord-Amerika. Vanaf 20 november zal het schip cruises aanbieden voor 7 nachten in de Caraïben, waarbij San Juan (Puerto Rico), Charlotte Amalie (St Thomas), Puerto Plata (Dominicaanse Republiek) en vervolgens Ocean Cay MSC Marine Reserve in de Bahamas - MSC Cruises' nieuwe privé-eiland - worden aangedaan. 

Drie schepen in de oostelijke Middellandse Zee, die Italië, Griekenland, Kroatië en Montenegro aandoen 

  • MSC Orchestra biedt gasten inscheping in de Italiaanse havens van Venetië op zaterdag, Bari op zondag en doet vervolgens de Griekse eilanden Corfu, Mykonos en Dubrovnik in Kroatië aan. 
  • MSC Splendida met inscheping in Triëste, Italië op zaterdag en in Bari op dinsdag met vervolgens aanloopstops in Dubrovnik in Kroatië, Corfu in Griekenland en Kotor in Montenegro.
  • MSC Magnifica met inscheping in de Italiaanse havens van Venetië op zondag, Bari op maandag en Piraeus voor Athene op woensdag. Vervolgens worden het Griekse eiland Mykonos en Split in Kroatië aangedaan. 

Noord Europa 

  • Duitsland, Noord-Europa: MSC Seaview vaart vanuit Kiel of Warnemünde, Duitsland tot 9 okt. 2021, daarna in de Middellandse Zee tot 12 nov. 2021 

Meer info MSC CRUISES: klik hier

Voor MSC cruiseaanbiedingen contacteer een CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureau 

Terug naar NIEUWS