De brochure MSC Cruises Winter 2024-2025 is reeds beschikbaar  

De brochure geeft een gedetailleerde beschrijving van meer dan 80 routes in de Middellandse ZeeNoord-Europa,Caraïben & Antillen, Dubai, Abu Dhabi & Qatar, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. Bovendien is het een gids met alle praktische informatie ter voorbereiding van een MSC cruise, over het aanbod aan boord, de verschillende belevingen (Bella, Fantastica en Aurea), transportopties alsook prijzen en kortingen. Bijzondere aandacht is er voor de MSC Yacht Club - een wereld van privacy en luxe aan boord van de schepen. Kortom, het is een handige referentiebron voor iedereen die zich wil verdiepen in de details van cruisen met MSC en alles wat ze te bieden hebben.

De populariteit van bestemmingen in de Middellandse Zee blijft ongeëvenaard, met voortdurende toevoegingen van nieuwe routes

Veel aandacht gaat uit naar onze Middellandse Zee bestemmingen die ongeëvenaard populair blijven. Drie schepen zullen in de regio varen: MSC World Europa, MSC Fantasia en MSC Opera. Twee nieuwe schepen worden toegevoegd in deze regio: MSC Lirica in de Westelijke Middellandse Zee en MSC Sinfonia in de Oostelijke Middellandse Zee. 

Vanuit Rotterdam: MSC Preziosa vaart de populaire ‘Parels van het Noorden’-route met wekelijkse afvaarten 

De Noord-Europese bestemmingen met de ‘Parels van het Noorden’-route winnen gestaag aan populariteit. Op het schip, MSC Preziosa, kunnen de gasten ontspannen en genieten van gevarieerde dineermogelijkheden en entertainment van wereldklasse.

MSC Preziosa biedt bijvoorbeeld een boeiende 7-daagse cruise met Rotterdam en Zeebrugge als mogelijke inschepingshavens. De route voert de gasten langs Le Havre (Frankrijk), Southampton (Verenigd Koninkrijk) en Hamburg (Duitsland), naast de voor MSC belangrijke markt inschepingshaven Rotterdam en Zeebrugge. Deze bestemmingen openen een scala aan interessante excursiemogelijkheden voor de gasten. Cruisereizigers willen steeds meer tijd op de diverse stopplaatsen doorbrengen, zodat er genoeg tijd is om de lokale vibe op te snuiven en te genieten van de unieke ambiance van elke locatie. 

Canarische Eilanden: MSC Opera vaart een gloednieuwe route  

MSC Cruises kondigt een gloednieuw winterreisschema aan voor de Canarische Eilanden met MSC Opera. Gedurende 7 nachten, van 3 november 2024 tot 16 maart 2025, bezoekt het schip zes havens: Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas, Puerto del Rosario, Funchal, Santa Cruz de la Palma en Arrecife, voordat het terugkeert naar Tenerife. Passagiers kunnen inschepen in Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas of Funchal. Het reisschema biedt verlengde haltes van maximaal 16 uur per haven. De Canarische Eilanden en Madeira bieden een warm klimaat, rijke cultuur en indrukwekkende natuur, met tal van attracties.

Frank Van den Steen, Country Manager Benelux bij MSC Cruises, benadrukt in verband met deze nieuwe populaire route: "De immense populariteit en onbetwiste aantrekkingskracht van de Canarische Eilanden onder de Belgische en Nederlandse vakantiegangers maken deze nieuwe routes ongetwijfeld tot een gegarandeerd succes. Bovendien bieden ze onze gasten ruim de gelegenheid om volop te kunnen genieten van de verschillende betoverende bestemmingen”.

Caribbean: Door de immense populariteit van het Caribisch gebied zet MSC Cruises maar liefst vijf schepen in deze regio in.

Uiteraard mogen we de Caraïben niet vergeten, betoverende bestemmingen voor vakantiegangers van alle leeftijden. Tal van adembenemende routes in deze regio worden aangeboden met vertrek vanuit Miami, Orlando en New York. Varen naar Mexico met het prachtige Costa Maya of het snorkelparadijs Cozumel, de regenwouden van Belize, de charme van Puerto Rico, de Dominicaanse Republiek, Jamaica, de Kaaimaneilanden, het privé-eiland Ocean Cay MSC Marine Reserve, het zeereservaat van MSC Cruises in de Bahama’s, kortom een waaier aan wonderlijke bestemmingen en routes komen aan bod in deze Winter 2024-2025 brochure.

MSC Virtuosa zal tijdens het winterseizoen in de Antillen varen met als thuishaven Fort-de-France, in de schaduw van de Pelée-berg en op een steenworp afstand van de botanische tuinen van Jardin de Balata. Ze zal vanuit de hoofdstad Martinique verder varen door de Antillen en West-Indië, met een serie cruises van 7 nachten. Hoogtepunten zijn onder meer Saint Lucia, Guadeloupe en Antigua en Barbuda, waar het betoverende helderblauwe water en de witte zandstranden de verlangens van zonaanbidders zullen aanspreken.

Kortom, deze online brochure is een essentieel hulpmiddel voor zowel nieuwkomers als doorgewinterde cruisereizigers, waarmee het boeken van de volgende Winter 2024-2025 cruisetrip zo aangenaam mogelijk wordt.

Interessant "Fly & Cruise" aanbod voor de Winter 2024-2025

Voor de Canarische Eilanden en Madeira biedt MSC vluchten aan van Düsseldorf naar Santa Cruz de Tenerife. Wat betreft Dubai, Abu Dhabi en Qatar, kunt u vliegen van Amsterdam of Brussel naar Dubai. Voor de Caraïben en Antillen zijn er vluchten van Parijs-Charles de Gaulle of Frankfurt naar Fort-de-France, met de mogelijkheid om aansluitende vluchten vanaf Amsterdam te boeken (tegen een meerprijs).

Hier vindt u de link naar de online brochure Winter 2024-2025

Reservaties bij onze aanbevolen CRUISE & STYLE cruisereisbureaus 

 

Terug naar NIEUWS

Zie onze reportages via facebook en instagram