Mail ons uw mooiste cruise ervaring, ontvang gratis 2 reismagazines en... win een reiskoffer!

Zoals u willen wij ook graag weer aan boord gaan om te genieten en reportages te maken van prachtige zee- en riviercruises voor onze volgend jaarboek CRUISE & STYLE 2022

Wij, als uitgever van tijdschriften LUX & TRAVEL® en CRUISE & STYLE®, blijven er volledig voor gaan. Op dit moment dromen wij van toekomstige reizen en brengen wij u middels deze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Mail ons uw cruise beleving, wij sturen wij u gratis onze twee tijdschriften op CRUISE & STYLE®  en  LUX & TRAVEL®
en u maakt bovendien kans op een reiskoffer t.b.v. € 400.
Deze testimonials kan u dan lezen in onze volgende uitgave of op onze websites. Zo houden we de reislust van alle lezers levendig en kunnen we tijdens deze periode dat we niet naar het buitenland kunnen reizen, genieten van heel wat mooie reisbelevenissen en reeds plannen maken voor cruisen in de toekomst.

Mail ons uw mooiste cruise ervaring, ontvang gratis reismagazines en win een reiskoffer! Mail naar: rudy@cruisestyle.be 

 

Holland America Line: 147 jaar #HALSTRONG, zie video:

Zie video, klik hier

"Wij willen allemaal bij Holland America Line onze uiterste waardering uitspreken voor de overweldigende steun en positieve feedback die wij de afgelopen weken van onze gasten hebben mogen ontvangen. Jullie loyaliteit betekent alles voor ons. Dit zijn uiteraard ongekende tijden en wij wensen een ieder veel sterkte toe en kijken wij graag uit naar het moment je weer aan boord te mogen verwelkomen. Terwijl wij op dit moment alleen nog kunnen dromen van toekomstige reizen willen wij je hierbij informeren dat Holland America Line sinds 18 april haar 147-jarig jubileum viert. Dit jubileum herinnert ons eraan dat Holland America Line een van de langste en rijkste geschiedenissen in de cruise industrie heeft. Oorspronkelijk in 1873 begonnen als Nederlandsch Amerikaansche Stoomvaart Maatschappij (NASM), werd later bekend als Holland-Amerika Lijn, vanwege de overtochten vanaf Rotterdam naar Amerika. In onderstaande korte video nemen wij je mee naar de haven van Rotterdam en de verbazingwekkende geschiedenis die de koers van ons bedrijf heeft gevormd en meer mogelijkheden voor emigratie naar de Nieuwe Wereld heeft geopend."

 Voor meer info: zie www.hollandamerica.com of neem contact op met uw cruisespecialist 

----------------------------------------------------------

SEABOURN ultra-luxe boetiekschepen

Seabourn, bekend als ultra-luxe cruiserederij, wil al haar gasten bedanken voor het vertrouwen en de steunbetuigingen die de rederij in de afgelopen periode heeft ontvangen. Ultra-luxe rederij Seabourn komt terug en zal met haar excellente service, geleverd door de fantastische crew, u graag weer willen verwelkomen aan boord. Bekijk website voor updates.
 
Voor boekingen neem contact op met uw cruisespecialist 
of bel gratis naar 00800 – 18721872, web:  www.seabourn.com
 

----------------------------------------------------------

SILVERSEA cruises en expedities

Nieuw: SILVER ORIGIN, Galapagos cruises

“Bij Silversea Cruises, de rederij die meer dan 900 bestemmingen wereldwijd aanbiedt met haar vloot van ‘Ultra de Luxe Cruise- en Expeditieschepen’, kijken we vol vertrouwen vooruit. Silversea is kenmerkend voor haar intieme sfeer, die karateristiek is voor kleine schepen, en haar ruime, stijlvolle suites.
Binnenkort wordt ons nieuwste expeditieschip, de SILVER ORIGIN, in ontvangst genomen. Dit  luxueuze schip, welke gebouwd is op een Nederlandse scheepswerf, zal exclusief rondom de Galapagos Eilanden gaan varen.
Tip: 10-daagse Fly Cruise Galapagos Islands, vertrek november, zie op web klik hier.
Onze trouwe, en ook nieuwe gasten, blijven vertrouwen houden in onze fantastische rederij met haar luxe, kleine schepen en boeken nu al hun droomcruise voor eind 2021 en voor heel 2022. Zie web: www.silversea.com"

Voor boekingen neem contact op met uw cruisespecialist 

----------------------------------------------------------

HAPAG-LLOYD cruises en expedities

Luxe boetiekschip EUROPA 2 en nieuw expeditieschip: HANSEATIC inspiration

Zie video, klik hier  welke nuttige werken door de crew worden uitgevoerd om binnenkort weer volledig klaar te zijn voor de cruises na de Covid-19 periode.

Expeditieschip Hanseatic nature, zusterschip HANSEATIC inspiration, lanceerde onlangs het project ‘Walk the Cruise’. De bedoeling is dat de 138 bemanningsleden tijdens de 27 dagen durende reis 8.751 zeemijlen of 14.084 km afleggen. Dit is de totale afstand van deze herpositioneringscruise. Om die afstand te halen zal elk bemanningslid elke dag 3,8 km wandelen of joggen. Dit komt neer op 28 rondjes op dek 9 van het schip. 

----------------------------------------------------------

Mailt u ook uw mooiste cruise ervaring?  U ontvangt gratis onze 2 nieuwste reismagazines
en wie weet wint u een reiskoffer!

"De cruisebranche is één van de meest innovatieve ter wereld. Van de rederijen mag u een vernieuwd, veilig beleid verwachten met de grootste zorg voor de gezondheid en veiligheid van passagiers en bemanning." Rudy Beckx, uitgever CRUISE & STYLE®

Mail uw belevingen aan boord naar:  rudy@cruisestyle.be

----------------------------------------------------------

Tijdschriften CRUISE & STYLE en LUX & TRAVEL

300 pagina's: reisreportages, 25 tips, boeiende interviews en getuigenissen, expeditiecruises, beoordelingen cruiseschepen, enz... Dit jaarboek, en magazine LUX & TRAVEL, is nu verkrijgbaar als volgt: bestel online klik hier
www.cruisestyle.be  en  www.luxntravel.be

 

Terug naar NIEUWS