Japan

JAPAN CRUISES, Tokyo, Kyoto, Kobe, Shanghai

Tokyo

Mocht u de kans hebben, dan raden we u zeker aan om een paar dagen voordat uw cruise vertrekt naar Tokyo te vliegen. Deze Japanse metropool heeft zoveel te bieden dat één dag niet voldoende is. Tokyo is de bruisende metropool van Japan. Laat je verrassen door een totaal andere cultuur en proef de wereldvermaarde uitgebreide Japanse keuken met haar sushi of sashimi. Bezoek de fraaie heiligdommen en tempels. Of het Nationaal Museum (T?ky? Kokuritsu Hakubutsukan), die met een collectie van meer dan 10.000 objecten de grootste verzameling oosterse kunst ter wereld herbergt. Tokyo heeft een eigenzinnig uitgaansleven en het is daarnaast een waar winkelparadijs. Tokyo geeft de reiziger een duizelingwekkende ervaring. 

Osaka  

Dit is één van de belangrijkste havens in Japan en met 27 miljoen inwoners ook de op twee na grootste stad. Op het culinair gebied staat Osaka bekend om haar oshi: rechthoekige sushi. 
Aanrader : Het Osaka Aquarium Kaiyukan! Dit bijzondere aquarium brengt u over de hele wereld. Van het Groot Barrièrerif bij Australië tot de Baai van Monterey in Californië. De stad is sinds 1964 met Tokio verbonden via de eerste Shinkansen-spoorlijn. 

Meer info over 7-, 9- en 14-daagse Japan cruises bij CruiseTravel

Terug naar NIEUWS