Tijdelijk INBEGREPEN bij Regent Seven Seas Cruises 'ICONIC EXPLORATIONSdé ultieme LAND & ZEE ervaring

UNIEKE LANDPROGRAMMA'S: Iguazú watervallen, Angkor Wat en Phinda Game Reserve Afrika

Ervaar het toppunt van reizen met geselecteerde, unieke Land & Zee combinaties. Ontworpen voor de veeleisende reiziger die op zoek is naar het toppunt van zorgeloze ontdekking.

Deze speciale reizen zijn zorgvuldig samengesteld voor een naadloos avontuur over land en zee en bevatten Premium Land-programma's voor of na uw cruise voor de ultieme reiservaring.

Ontdek de ontzagwekkende aanblik van de Iguazú-watervallen, de indrukwekkend tempels van Angkor Wat in de jungle van Cambodja of de betoverende landschappen en iconische dieren in het wild van Phinda Private Game Reserve.

Bekijk de online brochure, of bezoek de Regent website voor meer informatie.

  • Cape Town & Phinda Game Reserve:

           Landprogramma & Cruise: Vertrek 12 jan. 2024 of 5 jan. 2025

  • South America, Rio, Iguaza Falls:

           Landprogramma & Cruise: Vertrek: 10 jan., 19 febr., 9 maart, 19 maart 2024 of 3 maart 2025

  • Azië & Angkor Wat:

           Landprogramma & Cruise: Vertrek: 20 dec. 2024, 10 jan., 17 jan. of 5 febr. 2025

Regent Seven Seas Cruises is gekend voor hun kleinschalige en informele luxe.

Dat cruisen ook anders kan, bewijst Regent Seven Seas Cruises al jaren.

Informele luxe, een zee van ruimte en een comfortable suite met balkon.

Persoonlijke, warme service, niet in de rij staan tijdens uw vakantie, culinaire hoogstandjes aan boord én aan land en alle noodzakelijke kosten vooraf reeds in de prijs inbegrepen, zoals dranken, specialiteiten restaurants, mini-bar, fooien, internet, kleinschalige excursies en zelfs valet wasservice. Geen verrassingen achteraf dus!

NIEUW: ook vluchten! U kunt desgewenst nu ook de vliegreis via Regent Seven Seas Cruises optioneel bijboeken. In dat geval zijn daarbij tevens de transfers tussen luchthaven en schip vice versa inclusief!

EPICUREAN PERFECTION

CULINAIRE VERWENNERIJ, ZOWEL AAN BOORD ALS AAN LAND

Bij Regent Seven Seas Cruises worden authentieke smaken gecombineerd met creatieve inspiratie en vloeien regionale gerechten over van erfgoed en variatie, ofwel Epicurean Perfection!

Of u nu geniet van de voortreffelijke maaltijden, heerlijke wijnen en gedistilleerde dranken aan boord of u aan wal gaat om u te verdiepen in locale hoogtepunten middels het Epicurean Exploration programma, Regent Seven Seas Cruises biedt u een groot aantal mogelijkheden om uw innerlijke fijnproever te bevredigen en keer op keer de kracht en schoonheid van een gedeelde culinaire ervaring te ondergaan.

Interesse in bovenstaande cruises of één van de andere Regent Seven Seas Cruises afvaarten?

Kijk dan verder op de website, neem contact op met REGENT SEVEN SEAS CRUISES, informeer bij uw vertrouwde cruisespecialist of bestel een gratis brochure.