Van historische havenstad Liverpool naar IJsland, land van vuur en ijs

Ontdek de natuurwonderen van IJsland op een unieke expeditie cruise varend vanaf Liverpool via de prachtige Buiten-Hebriden. Het bezoek aan deze eilandengroep voor de westkust van Schotland maakt deze Hurtigruten reis extra bijzonder.

Vertrek 24 mei 2022:

Deze aanbiedingsreis kan geboekt worden in de periode 01-06-2021 t/m 31-08-2021 tegen gereduceerde tarieven. Bovendien is de retourvlucht vanaf Amsterdam Schiphol naar Manchester en Reykjavik Keflavik naar Amsterdam Schiphol + aansluitende transfers tussen luchthaven-kade v.v. bij deze aanbiedingsreis inbegrepen! 

Boek vóór 01/09/2021 en u profiteert ook nog eens van éxtra vroegboekvoordeel.

Samen met de tijdelijk inbegrepen retourvlucht betekent dit een korting van € 1.000 per persoon op de reguliere verkoopprijzen!

Hoogtepunten:

Liverpool, een stad die vele reizigers verrast, een stad dat zich kenmerkt door een mix van oud en modern, ook de plek waar The Beatles vandaan komen. Een stadstour voor aanvang van uw reis is eigenlijk een must!

In de haven van Liverpool wacht expeditieschip MS Fridtjof Nansen van Hurtigruten op haar gasten.

Zeedag: kennismaken met het expeditieteam, fascinerende lezingen

SchotlandStornoway: bekend als de poort naar de Buiten Hebriden.

Zeedag: Uitkijken naar walvissen of dolfijnen, IJslandse papegaaiduikers, kleurrijke vogelsoorten.

IJsland, Seydisfjördur: wandelen, kajakken en vogels spotten en Skalanes, een privé-natuurreservaat.

IJsland, Akureyri: tijdens het varen langs de fjord heeft u een fantastisch uitzicht op de met sneeuw bedekte toppen en een weelderige kustlijn. De vruchtbare wateren hier maken het een van de beste plekken in het land om walvissen bultruggen, witsnuitdolfijnen en bruinvissen te spotten. Bezoek Het natuurhistorisch museum Nordurslod, de Arctic Botanical Gardens en mogelijk een optionele excursie naar de Goðafoss-waterval.

IJsland, Patreksfjördur: Ontdek de rust en stilte van een rustig vissersdorpje. De stranden zijn hier met kleuren van Raudsandur roze met gouden tinten.

IJsland, Reykjavik: De kunstgalerijen, restaurants en spa’s van Reykjavik zijn internationaal erkend en het verlengen van uw reis in deze stad is zeker aan te raden! Norske zorgt voor het bijboeken van een 2-daags naprogramma, waaronder Zuid-IJsland, watervallen en de befaamde zwarte stranden.

Geisers, watervallen & warmwaterbronnen

De aanbiedingsprijs is tijdelijk en exclusief bij Norske Noorwegen Reizen te boeken, eventueel met extra vroegboekvoordeel afhankelijk van uw boekdatum.

Meer info & reservaties bij NORSKE Expeditiespecialist & Noorwegen Reizen, klik hier  , Tel. 023 / 528 98 56 of mail naar info@norske.nl 

Aanbiedingsprijs € 3.499 p.p., Nu met vroegboekvoordeel € 3.149 p.p inclusief vluchten en transfers! *

*Inbegrepen:

Retourvlucht in economy klasse vanaf Amsterdam Schiphol naar Manchester (direct) en vanaf Reykjavik Keflavik naar Amsterdam Schiphol (overstap in Kopenhagen of Oslo)

Transfer Manchester – Liverpool, luchthaven-schip

Transfer Reykjavik, schip-luchthaven

Hurtigruten expeditie zeereis in de geboekte hutcategorie inclusief volpension en Premium Comfort aan boord

Koffie en thee gedurende de gehele reis

Een uitgebreid programma met inbegrepen activiteiten op alle Hurtigruten expeditie zeereizen die zo zijn ontworpen dat u wordt ondergedompeld in de bestemmingen die u bezoekt, inclusief tochten per poolcirkelboot en aan wal gaan onder begeleiding van het ervaren expeditieteam

Gratis herbruikbare waterfles voor gebruik bij diverse water tappunten aan boord

Wind – en regenafstotend jack

Lezingen aan boord van het expeditieteam

Wijzigingen van het reisschema en het programma zijn uitdrukkelijk voorbehouden

Meer info & reservaties bij NORSKE Expeditiespecialist & Noorwegen Reizen, klik hier, Tel. 023 / 528 98 56 of mail naar info@norske.nl  

 

 

Terug naar NIEUWS