Op jacht naar ’t noorderlicht met Norske Noorwegen Reizen

Een reis boven de poolcirkel tijdens de wintermaanden is niet compleet zonder het magische noorderlicht te ervaren. Voor veel mensen is het zien van het noorderlicht de belangrijkste reden om de reis met de Hurtigruten te maken. Zij kiezen zorgvuldig de maand waarin zij willen reizen; de periode welke het beste kans geeft op het aanschouwen van het dansende groene licht!

Hurtigruten is er vrij zeker van dat het magische noorderlicht zal verschijnen tijdens uw 12-daagse rondreis langs de Noorse kust. De Noorse rederij is zelfs bereid om u de unieke noorderlichtgarantie te geven!

Tijdens een Hurtigruten rondreis in de wintermaanden zijn we constant op jacht naar ’t noorderlicht. Aan boord van één van de postschepen heeft u zelfs meer kans op het zien van deze magische lichtshow. Terwijl u langs de beschutte fjordenkust vaart, ver weg van het kunstmatige omgevingslicht van steden, is de kans groot dat het noorderlicht zal verschijnen. Het observatiedek of de panorama lounge met grote ramen bieden een comfortabele plek om het noorderlicht te beleven. Zodra er een noorderlicht waarneming is, wordt u direct via de boordradio op de hoogte gehouden door de kapitein.

Gratis halve rondreis cadeau!

Maakt u een 12-daagse rondreis tussen 1 oktober en 31 maart en verschijnt het noorderlicht niet? Dan ontvangt u van Hurtigruten een halve rondreis (6 of 7 dagen) op basis van halfpension gratis voor het jaar erop! Onze reisspecialisten informeren u graag over de voorwaarden.

Voor meer info : Norske 

 

Wenst u ons nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE? Mail dan naar info@cruisestyle.nl

Terug naar nieuws