Holland America Line heeft een exclusieve samenwerking afgesloten met ‘O, The Oprah Magazine’. Tussen augustus 2017 en eind 2018 zullen zo’n 300 Noord-Amerikaanse afvaarten activiteiten voorstellen die geïnspireerd zijn op het magazine. Die gaan van meditatie en tai chi tot kookdemonstraties rond gezonde voeding en een boekenclub. Daarnaast worden vier HAL-cruises voorgesteld die helemaal in het teken staan van het O-magazine. Gasten zullen de hele reis kunnen deelnemen aan activiteiten die zijn samengesteld door de redactie van het magazine van Oprah Winfrey.

2017 - 2018: Holland America Line heeft haar terugkerende ‘Ready To Cruise’ aanbieding met boordtegoed tot wel $500 per stateroom gelanceerd. Gasten die vóór 1 juni 2017 een cruise boeken, komen in aanmerking voor het aanbod en bij het boeken van een suite ontvangen gasten tevens $100 extra aan internet tegoed.

Alle cruises met vertrek tussen 1 juni 2017 en 30 maart 2018, met uitzondering van Grand Voyages en Grand Voyage segmenten, komen in aanmerking voor de ‘Ready To Cruise’ aanbieding. Afhankelijk van het type stateroom ontvangen gasten boordtegoed, variërend van $100 tot $500 per stateroom.

Het boordtegoed dat gasten ontvangen, kunnen zij gebruiken voor onder andere behandelingen in de Greenhouse Spa en Salon, aankopen in de winkels, excursies, drankjes of diners in de specialiteitenrestaurants zoals de Pinnacle Grill, Sel de Mer, Canaletto of Tamarind. De Holland America Line bestemmingen die in aanmerking komen voor deze aanbieding zijn de Alaska cruises en Alaska Land+Sea Journeys, de Caraïben, Canada/New England, Bermuda, Mexico, Zuid-Amerika, het Panamakanaal, het Verre Oosten, de Zuid-Pacific, Europa en